Ο Αθλητικός Ομιλος Σωματικής και Πνευματικής διάπλασης Λουτρακίου bodyandmindroom και η ομάδα ακροβατικής και εναέριας γυμναστικής αποτελούμενη από παιδιά ηλικίας 8-13 χρόνων συμμετείχαν στους αγώνες εναέριας ακροβατικής που διοργανώσε η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητικού Χορού & ο Πανελλήνιος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Χορού την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Αργυρούπολης .

Η IDO HELLAS είναι ένας αναγνωρισμένος οργανισμός από την International Dance Organization και πιστοποιημένος να διεξάγει πανελλήνιους αγώνες κατάταξης στην Ελλάδα καθώς και να στέλνει τους Έλληνες πρωταθλητές να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε διεθνείς αγώνες στο εξωτερικό.

Για πρώτη φορά η αθλητική ομοσπονδία IDO θα αναδείξει και θα εδραιώσει την τέχνη της Εναέριας Ακροβατικής (Aerial Acrobatics).

Στόχος του Λουτρακιώτικου Συλλόγου είναι να διαδώσουν το άθλημα στην Ελλάδα και να προσελκύσουν ακόμα περισσότερους αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να γίνει το άθλημα θεσμός.

Ανάμεσα σε 35 αθλητές , κατάφεραν στην πρώτη τους συμμετοχή σε δυο κατηγορίες children και junior aerial sling να κατάκτησουν τις παρακάτω θέσεις

2ή θέση solo junior : Τασιόπουλου Ελένη

4ή θέση solo junior : Πίστα Εύα

4ή θέση solo children : Μελέτη Φάντω

2ή θέση duo children: Μυρτω ΚΕΦΑΛΗΝΟΥ – Ζωη Μανούρα

1ή θέση duo junior : Τασιόπουλου Ελένη / Κρημίτσα Μαρίνα

2ή θέση duo junior : ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΦΟΡΤΗ / Κούκη Μαίρη

3ή θέση duo junior : Κλειώ Κεντον / Εβελίνα Σιώκου

 

Διεύθυνση Σχολής Λουτρακίου- Παναγίας Γιάτρισσας 20

ΔιεύθυνσηΣχολής Κορίνθου-Κροκιδά 41

Τηλέφωνο επικοινωνίας και πληροφορίες Κατερίνα Θυμή 6944 595755