Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Καταγγελιών συνέχεια…για το Κέντρο Υγείας

- Advertisement -

Μετά τη δημοσίευση της καταγγελίας αναγνώστριας του loutrakiblog.gr, σάλος έχει ξεσπάσει, τα σχόλια στο συγκεκριμένο δημοσίευμα καθώς και στη σελίδα μας στο facebook φέρνουν στο φως πολλά παράπονα πολιτών, δυστυχώς !

Αρκετά τα τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε με παρόμοιες καταγγελίες, για τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, που θεωρούν όπως καταγγέλεται “τσιφλίκι” τους το ίδρυμα.

Μετά την απάντηση της γιατρού κ. Παπαδημητρίου, η καταγγέλουσα ανταπαντά:

Aναλυτικά η επιστολή της στο loutrakiblog.gr

Προς απάντηση της κυρίας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ιατρου στο K.Y.Λ …που ‘ δεν της φανηκα άρρωστη ‘!Για να φανεί κάποιος αρωστος πρέπει να τον εξετάσει πρώτα ο ιατρος !

Η κυρία αυτή δεν με άγγιξε καν! Μάρτυς μου η νοσηλεύτρια που ήταν παρούσα η οποία και αυτή και μόνο μου πήρε την πίεση και μου χορήγησε το ενέσιμο διάλυμα!!!!

Και φυσικά κυρία ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΊΟΥ ήμουν εκνευρισμένη οπως κ εσείς άλλωστε! Εκεί ομως εγώ ήρθα ώς άρρωστη όχι ως νοσηλεύτρια του καζίνο Λουτρακίου ! Σας επισκέφθηκα στο κέντρο υγειας και όχι σπίτι σας !

Αν εσείς έχετε φόρτο εργασίας και εκνευρισμό και κούραση πάρτε αδεια! Εκεί είστε για να εξυπηρετείτε τον ασθενή όχι για να εκνευριζεστε αν σας ενοχλούν κατά τη διάρκεια της νύχτας! Δουλειά σας είναι!

Και κάτι τελευταίο ! Εσάς που ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΑ ΑΡΡΩΣΤΗ,ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΗΜΙΛΙΠΟΘΥΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ Γ.Ν.Ν.Κ. !

Μου χορήγησαν ενέσιμο διάλυμα οπως και ενδοφλέβιο όρο! Με ΔΙΆΓΝΩΣΗ ΙΟΓΕΝΗ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΙΛΙΓΓΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ! Έτσι απλά για να ξέρουμε τι λέμε με στοιχεία ,και τι μας φαίνεται και τι όχι !

Και κάτι τελευταίο… Παρότι ότι πάσχω από Σκλήρυνση κατά πλάκας απο το 2004 συνεχιζω να εργάζομαι χωρίς να έχω ποτέ δημιουργήσει πρόβλημα στην εργασία μου και χωρίς να αναφέρω κάτι στην εν λόγω ιατρο ‘ για να της φανεί ‘ καλύτερα η κατάσταση μου !!!! Απλά ντροπή ….

 

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΕΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΩΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ…ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ…

  2. Εντάξει, έγινε θέμα, αλλά νομίζω ότι η γιατρός δικαιολόγησε τη συμπεριφορά της. Έμμεσα ζήτησε κατανόηση. Ίσως να μη χρειάζεται να φτάσει στα άκρα η κοπέλα που ήταν άρρωστη. Χρονιάρες μέρες είναι….

  3. Μιλάμε πάντα για την συμπεριφορά των λειτουργών των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και ποτέ για την συμπεριφορά των προσέρχονταν ασθενών. Με το χέρι στην καρδιά πάντα ή σχεδόν πάντα αντιμετωπίζονται σαν να είναι υποχρεωμένοι να εξυπηρετούν τους ασθενείς και όχι σαν επιστήμονες που έχουν την ευθηνη της υγείας . Ας προσέχουμε λοιπόν για ποιον κλάδο μιλάμε.

  4. Ας προσέχουμε όταν μιλάμε για έναν κλάδο που έχει να κάνει με επιστήμονες σημαντικούς για την υγεία . Κι ας προσέχουμε και την συμπεριφορά μας απέναντι τους.

  5. Εχω τυχει και εγω σε αρνηση γιατρου Σαββατο αποβραδο να μου γραψει φαρμακο που το ειχα αναγκη νευρικης φυσεως και αρνηθηκαν λεγοντας οτι δεν ειχαν υπολογιστη και τους απαντησα ποιος ο λογος υπαρξης του ΚΥΛ

  6. Θα ηθελα επισης να πω οτι την Παρασκευη που κλεινονται τα Ραντεβου το τηλ. Δεν το σηκωνουν λεγοντας οτι χτυπαει σε δυο μεριες ακατανοητα πραγματα και ετσι χανω την ωρα και μολις παειΔεκα και μιση μ μου λενε οτι δεν υπαρχει Ραντεβου!!

  7. Για να βρεις το δίκιο σου πρέπει ναχεις μπάρμπα βουλευτή η υπουργό.Εσυ κοπελιά έχεις;Στην Ελλάδα ζεις;Στο Λουτράκι ζεις;Έτσι δουλεύει το σύστημα χρόνια τώρα.Και γραπτή καταγγελία να κάνεις θα πάει στον καταστροφέα εγγράφων μόλις απομακρινθεις.Και ΕΔΕ να γίνει ξέρεις πολύ καλά ότι κόρακας κορακου μάτι δεν βγάζει.

    • Κακως συνεχιζετε κ δημοσιευετε τις απαντησεις της αρρωστου…η κοπελα οπως φαινεται τα κανει ολα για εκδικηση! Κ η υποταση βρε αγαπη μ δεν ειναι συμπτωμα γαστρεντεριτιδας!!

  8. Έτσι όπως τα παρουσιάζετε είναι σαν να μην έχει βοηθηθεί κανένας από το κέντρο υγείας κι αυτό δεν είναι αλήθεια . Οπότε ας σταματήσει αυτός ο διασυρμός κι ας αναγνωρίσουμε και το έργο που επιτελούν οι λειτουργοί αυτού του χώρου

  9. Ολοι οι γιατροί ξεπερνώντας τις ανθρώπινες αντοχές κάθε μερα επιτελούν κοινωνικό λειτούργημα προσφέροντας βοήθεια σε όλους τους ασθενείς. Η κατανόηση απο όλους θα βοηθήσει όλους μας για το καλύτερο δικό μας αυριο και των παιδιών μας.

  10. Έχετε δίκιο.Δεν μιλάμε γενικώς για το κέντρο υγείας που πράγματι είναι πάντα θετικοί να βοηθήσουν.Μιλάμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για μία γιατρίνα και τον κακό της χαρακτήρα.Μην ακυρώνουμε την προσπάθεια όλων των εργαζόμενων εκεί, θα ήταν πολύ άδικο.Δεν πρέπει να ισχύει ότι “κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog