Μετά τη δημοσίευση της καταγγελίας αναγνώστριας του loutrakiblog.gr, σάλος έχει ξεσπάσει, τα σχόλια στο συγκεκριμένο δημοσίευμα καθώς και στη σελίδα μας στο facebook φέρνουν στο φως πολλά παράπονα πολιτών, δυστυχώς !

Αρκετά τα τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε με παρόμοιες καταγγελίες, για τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, που θεωρούν όπως καταγγέλεται “τσιφλίκι” τους το ίδρυμα.

Μετά την απάντηση της γιατρού κ. Παπαδημητρίου, η καταγγέλουσα ανταπαντά:

Aναλυτικά η επιστολή της στο loutrakiblog.gr

Προς απάντηση της κυρίας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ιατρου στο K.Y.Λ …που ‘ δεν της φανηκα άρρωστη ‘!Για να φανεί κάποιος αρωστος πρέπει να τον εξετάσει πρώτα ο ιατρος !

Η κυρία αυτή δεν με άγγιξε καν! Μάρτυς μου η νοσηλεύτρια που ήταν παρούσα η οποία και αυτή και μόνο μου πήρε την πίεση και μου χορήγησε το ενέσιμο διάλυμα!!!!

Και φυσικά κυρία ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΊΟΥ ήμουν εκνευρισμένη οπως κ εσείς άλλωστε! Εκεί ομως εγώ ήρθα ώς άρρωστη όχι ως νοσηλεύτρια του καζίνο Λουτρακίου ! Σας επισκέφθηκα στο κέντρο υγειας και όχι σπίτι σας !

Αν εσείς έχετε φόρτο εργασίας και εκνευρισμό και κούραση πάρτε αδεια! Εκεί είστε για να εξυπηρετείτε τον ασθενή όχι για να εκνευριζεστε αν σας ενοχλούν κατά τη διάρκεια της νύχτας! Δουλειά σας είναι!

Και κάτι τελευταίο ! Εσάς που ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΑ ΑΡΡΩΣΤΗ,ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΗΜΙΛΙΠΟΘΥΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ Γ.Ν.Ν.Κ. !

Μου χορήγησαν ενέσιμο διάλυμα οπως και ενδοφλέβιο όρο! Με ΔΙΆΓΝΩΣΗ ΙΟΓΕΝΗ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΙΛΙΓΓΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ! Έτσι απλά για να ξέρουμε τι λέμε με στοιχεία ,και τι μας φαίνεται και τι όχι !

Και κάτι τελευταίο… Παρότι ότι πάσχω από Σκλήρυνση κατά πλάκας απο το 2004 συνεχιζω να εργάζομαι χωρίς να έχω ποτέ δημιουργήσει πρόβλημα στην εργασία μου και χωρίς να αναφέρω κάτι στην εν λόγω ιατρο ‘ για να της φανεί ‘ καλύτερα η κατάσταση μου !!!! Απλά ντροπή ….