Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κόρινθος: Συνελήφθη ο ληστής που “μπούκαρε” στο σπίτι γνωστών δικηγόρων

- Advertisement -

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία περίπτωση ληστείας σε βάρος ημεδαπής, που είχε γίνει την 7.1.2020, στην Κόρινθο.
Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας 35χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και ο οποίος συνελήφθη χθες (16.1.2019) το μεσημέρι στην Κόρινθο, μετά από Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 35χρονος, την 7.1.2020 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, με την απειλή βίας ακινητοποίησε ημεδαπή και αφαίρεσε χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονική συσκευή και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου εντόπισαν προχθές (15.1.2020) στην Κόρινθο Κορινθίας τον 35χρονο και τον συνέλαβαν μετά από Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για ληστεία.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

Κόρινθος:Ο απόλυτος τρόμος!Ληστές εισέβαλαν υπό την απειλή μαχαιριού σε σπίτι γνωστών δικηγόρων

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog