Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μία πολύ σημαντική μέρα για το Ροταριανό Όμιλο της Κορίνθου

- Advertisement -

Εντυπωσιακή εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Χρίστο Δημα.Την πανηγυρική συνεστίαση διοργάνωσαν από κοινού οι Ροταριανοί Όμιλοι Κορίνθου και Χαλανδρίου.Ξεκίνησε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας που ευλόγησε ο Πάτερ Παύλος.

Στις ομιλίες τους οι πρόεδροι των δύο Ομίλων ευχαρίστησαν όλους όσοι έδωσαν το εντυπωσιακό παρών.

Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι ο Όμιλος Χαλανδρίου ήρθε με λεωφορείο με ενδιάμεση στάση στην Αρχαία Κόρινθο όπου και ξεναγήθηκαν κατόπιν συνεννόησης.

Ιδιαίτερη σημασία για μια Ροταριανό εκδήλωση ειναι το γεγονός ότι το παρών έδωσαν κορυφαία μελη της διοίκησης του Παγκόσμιου Οργανισμού, δύο πρώην διοικητριες οι κύριες Δεληβοριά και Κέμου.Το παρών έδωσαν επίσης και η διοικητής που έχει εκλεγεί να αναλάβει μετά από δύο χρόνια (που στο Ρόταρυ ονομάζεται υποδεδειγμενη) η κα Μαρίζα Οικονομου. Στη φωτογραφία με τον πρόεδρο του Ομίλου Νεκτάριο Κωσταρίδη και τον κοσμήτορα Ανδρέα Τσιαρικτση.Ακολουθησε η ομιλία του υπουργού Χρίστου Δήμα όπου αναλύθηκαν οι κινήσεις της Ελλάδας στην έρευνα και στην τεχνολογία και η ένταξη της διαδικασίας στην οικονομική δραστηριότητα ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε Έλληνες επιστήμονες να μείνουν εδώ και να βρουν δουλειά.

Δείτε και ένα φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση.Από αριστερά προς τα δεξιά.Μαρίζα Οικονόμου, η αντιπρόεδρος του Ρ.Ο Κόρινθος Βούλα Φίλη, ο πρόεδρος Νεκτάριος Κωσταριδης, η βοηθός Διοικητη Ντίντα Μανώλη, ο γραμματέας Βασίλης Αναστασόπουλος, η προδιοικητες Μάρι Δελιβορια και ο κοσμήτορας Ανδρέας Τσιαρικτσης.Ο καθηγητής Ανδρέας Αθηναίος με την προδιοικητες Μάρι Δεληβοριά.

Η αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Κόρκα, ο αντιδήμαρχος Τίμος Πιέτρης , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσακης, ο υποψήφιος βουλευτής με τη Δημιουργία Ξανα Σπύρος Σταμου και η επιχειρηματίας και πρώην αντινομάρχης Άννα Κοντονή.Η πρώην πρόεδρος του Ομίλου Ιωάννα Κοσμά με το μέλος Μιχάλη Μιχαηλίδη.

Μέλη του Ομίλου Χαλανδρίου, αλλά και από Πεντέλη, Κηφισια και άλλων ομιλων που έδωσαν το παρων.

Μέλη και φίλοι του Ροταριανού Ομίλου ΚορινθοςΑνακοινώσεις από το γραμματέα του Ομίλου Βασίλη Αναστασόπουλο για εκδηλώσεις άλλων Ομιλων.Ο Χρίστος Δήμας με τους προέδρους των δύο διοργανωτών Ομίλων Βαγγέλη Κανιδη και Νεκτάριο Κωσταρίδη.

Βροντερό παρών από το Καλογεροπουλείο Ίδρυμα που ήταν ο αποδέκτης των εσόδων της εκδήλωσης με σκοπο μία υποτροφία μαθήτριας που φοιτά στο ωδείο.

Φιλοι και μέλη του Ομίλου που έδωσαν το παρών από όλη την Κορινθία.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog