Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κόρινθος: Ευχαριστήρια επιστολή στον Μπάμπη Τετράδη

- Advertisement -

Ευχαριστήρια επιστολή στον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας, κ. Χαράλαμπο Τετράδη, απέστειλε το Σωματείο Εργαζομένων Επιβατών Προαστιακού, διότι όπως διαπίστωσε στην πράξη “παράγει έργο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις τοπικής κοινωνίας”. Ως εκ τούτου, η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας “εύλογα, έχει κερδίσει μέχρι τώρα τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια των κατοίκων της περιοχής”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αξιότιμε κ. Τετράδη Χαράλαμπε,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε ότι αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά, διότι διαπιστώσαμε ότι παράγετε έργο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις τοπικής κοινωνίας. Εύλογα, λοιπόν, η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας έχει κερδίσει μέχρι τώρα τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια των κατοίκων της περιοχής.

Αξίζει να αναφερθεί το ενδιαφέρον, ο επαγγελματισμός και η ανταπόκριση που επιδεικνύει η υπηρεσία σας προς τη παροχή αστυνομικών υπηρεσιών προς τους πολίτες, οι οποίες έρχονται σε συνάρτηση με τη γενικότερη αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής του πολίτη.

Τα μέλη του Σωματείου μας, τα οποία αριθμούν πάνω από 1000 ενεργά μέλη για το 2019, είναι εργαζόμενοι κυρίως από την ευρύτερη περιοχή της Κορίνθιας, οι οποίοι καθημερινά χρησιμοποιούν τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, για την μετάβασή τους στον τόπο εργασίας τους.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος
Δέσποινα Πρινιά

Ο Γραμματέας

Νικόλαος Αθ. Κοροβέσης
Χημικός Μηχανικός

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog