Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του, από τους “Συνήθεις Υπόπτους” και τον “Άμλετ της Σελήνης έως το “Σιδερένιο νησί ” Και την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα , που μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια απουσίας, μελοποίησε σπουδαίους ποιητές και εμπιστεύτηκε τον Χρήστο Θηβαίο να ερμηνεύσει τα νέα κομμάτια του, σε ένα άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο “Από τους κήπους των ψιθύρων “.

 

Το πρόγραμμα του Χρήστου Θηβαίου περιλαμβάνει ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του Χάρη Κατσιμίχα στο Μπραχάμι και φυσικά μια μεγάλη στάση στη δική του γειτονιά,τα Εξάρχεια.

 

Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο Π.Σιδηροπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου. Επίσης θα ακούσουμε όσα τραγούδια του έχουμε αγαπήσει μέσα στο χρόνο: Ημερολόγιο, Ας χαθείς, Αγάπη, Δεν είμαι άλλος, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια θάλασσα, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα!

 

Αγκαλιά με τα τραγούδια των αδελφών Κατσιμίχα και τα νέα τραγούδια του Χάρη που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά ζωντανά!

 

Στο δεύτερο μέρος της μουσικής παράστασης, ο Χρήστος Θηβαίος ερμηνεύει Θάνο Μικρούτσικο με τραγούδια που συνδέθηκαν με τους δύο καλλιτέχνες. Συγκινητική και η συμμετοχή της ορχήστρας, μέλη της οποίας αποτέλεσαν τους μουσικούς του εκλιπόντα σύνθετη…

 

Μαζί του στο πιάνο ο Μάξιμος Δράκος, στα τύμπανα ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος και στην κιθάρα ο Κλέων Αντωνίου. Στον ήχο ο Γιώργος Κορρές.