Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ρουμελιώτης: Mε αποχωρήσεις δεν λύνονται προβλήματα

- Advertisement -

Ο Πρόεδρος της Τουριστικής Λουτρακίου κ. Γιώργος Ρουμελιώτης απαντά με Δελτίο Τύπου,εκφράζοντας τη δική του θέση και άποψη για τις αποχωρήσεις των κ.κ. Καραπανάγου Γιάννη, Βασιλείου Δημήτρη και Κοντού Δημήτρη για την αποχώρησή τους από τη συνεδρίαση του ΔΣ της Ανωνύμου Εταιρείας του Δήμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του.

“Μετά τη χθεσινή αποχώρηση και την αποκλειστική δήλωση του κ. Καραπανάγου στο www.loutrakiblog.gr έχω να αντιπαραθέσω τα εξής και να εξηγήσω τα γεγονότα από την αρχή:

Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου 2020 συζητήθηκε ως έκτακτο θέμα η σύσταση μιας επιτροπής που θα απαρτίζεται από μέλη του ΔΣ, υπαλλήλους τους Υδροθεραπευτηρίου και εξωτερικούς συνεργάτες με σκοπό να προβάλλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, instagram κλπ) προσφορές και υπηρεσίες του Υδροθεραπευτηρίου, ΑΝΕΞΟΔΑ, κατόπιν απόφασης των υπαλλήλων του Spa.

Ο διάλογος που έγινε μεταξύ μας στη συνεδρίαση αυτή (της 29ης Ιανουαρίου 2020), κινήθηκε κατά κάποιο τρόπο σε υψηλούς τόνους, στα πλαίσια της παράθεσης γεγονότων προκειμένου να απαντηθούν οι σχετικές με το θέμα ερωτήσεις που απευθύνονταν σε μένα.

Λυπάμαι που η έντονη αυτή αντιπαράθεση έγινε αιτία να αντληθούν λανθασμένα συμπεράσματα περί των λεγομένων μου από τη μεριά του κ. Καραπανάγου. Παραδέχομαι πως η αντιπαράθεσή μου με τον κ. Καραπανάγο ήταν έντονη, καθώς και οι τόνοι, αλλά στα πλαίσια της αποδεκτής πολιτικής διαφωνίας.

Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά τέτοιες πολιτικές κόντρες υπήρχαν ανέκαθεν, με την αντιπολίτευση, χωρίς προσωπικά να υποτιμώ την προσωπικότητα κανενός. Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Ι . Καραπανάγο τον οποίο τιμώ και σέβομαι ως άνθρωπο και αρχηγό πολιτικής παράταξης.

Ενημερώνω επίσης πως η συνεδρίαση διεκόπη για λίγα λεπτά γιατί είχαμε όλοι ανάγκη ενός διαλείμματος μετά από 2 1/2 ώρες συνεδρίασης αλλά όχι οιασδήποτε αντιπαράθεσής μου με τον κ. Καραπανάγο.

Μάλιστα αφού ολοκληρώθηκαν οι ερωτήσεις του κ. Καραπανάγου,επειδή αισθάνθηκα πως ο τόνος της φωνής μου ήταν λίγο υψηλός ζήτησα συγγνώμη από το σύνολο των μελών του ΔΣ.

Αξίζει να σημειωθεί,πως ο κ. Καραπανάγος δεν αποχώρησε από τη συνεδρίαση εκείνη, αλλά στη χθεσινή συνεδρίαση (3/2/2020) και μάλιστα πριν την έναρξη της συζήτησης του θέματος της ημερήσιας διάταξης, το οποίο είχε ψηφισθεί ομόφωνα από το ΔΣ για τη σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας.

Με τη σειρά αποχώρησαν χθες ο κ. Κοντός, ο κ. Καραπανάγος και ο κ. Βασιλείου. Για τους κ.κ. Κοντό και Βασιλείου, δεν έχω να πω τίποτα διότι δεν κατάλαβα το λόγο που αποχώρησαν.

Αυτό που έχω να τονίσω δε, είναι ότι με αποχωρήσεις δε λύνονται τα σοβαρά προβλήματα του τόπου, εκτός και αν οι κινήσεις αυτές γίνονται μόνο προς εντυπωσιασμό ή άλλους λόγους.

Εύχομαι ακόμα και μέσα από έντονες αντιπαραθέσεις να βρίσκουμε λύση για το καλό του Δήμου μας.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ ομοψυχία και σύμπνοια προκειμένου να ξεπεραστούν τα δύσκολα προβλήματα της εταιρείας.

Γιώργος Ρουμελιώτης
Πρόεδρος ΔΣ Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ ΟΤΑ”

.
Διαβάστε περισσότερα

Αποκλειστικό: Tι αποφάσισε το ΔΣ της Τουριστικής Λουτρακίου

Θανάσης Μουζάκης:Σε τι ωφελεί και ποιος ο ρόλος της πρωτοβουλίας των 9 της αντιπολίτευσης ;;;

 

Γιάννης Καραπανάγος: Γι’αυτό αποχώρησα από τη συνεδρίαση του ΔΣ της Τουριστικής Λουτρακίου

Ανακοίνωση τριών μελών του ΔΣ της Τουριστικής

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog