Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Η Πνοή Δημιουργίας έκοψε την πίτα του συνδυασμού της (φωτο)

- Advertisement -

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή τα στελέχη και οι φίλοι της παράταξής μας ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ κόψαμε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα μας χθες βράδυ.
Ο επικεφαλής ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ, αφού ευχαρίστησε εγκαρδίως όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους, πέραν των ευχών, αναφέρθηκε εκτενώς στα θέματα του Δήμου μας.
Ανέλυσε τη στρατηγική της παράταξης μέχρι σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο και όλα τα νομικά πρόσωπα, αλλά αναφέρθηκε επίσης στην προοπτική για τα επόμενα τρία χρόνια με καταληκτική ημερομηνία τις δημοτικές εκλογές του 2023.
Το παρόν έδωσαν και οι οκτώ δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης αλλά και οι περισσότεροι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.
Παρά το γεγονός ότι η εκδήλωση δεν είχε λάβει δημοσιότητα στα social media και τα ΜΜΕ με ανοικτή πρόσκληση, η μεγάλη παρουσία φίλων και η εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων μας δίνει τη δύναμη και την αισιοδοξία να συνεχίσουμε δυναμικά τον ωραίο αγώνα σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου Κορινθίων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνονται οι Νίκος Σταυρέλης και Marinos Kondylis, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας, γάμος και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνονται οι Νίκος Σταυρέλης, Marinos Kondylis και Παναγιώτης Λαμπρινός, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γάμος, πίνακας και εσωτερικός χώρος
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog