Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Aυτή είναι η πρόταση της Μαρίας Πρωτοπαππά για τη σωτηρία της Τουριστικής

- Advertisement -

Πρόταση κατέθεσε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης,κ. Μαρία Πρωτοπαππά, αφού προηγουμένως έκανε την εισήγησή της επί του θέματος, που 9 δημοτικοί σύμβουλοι με τις υπογραφές τους και αίτημά τους στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, κ. Φίλιππα Θυμή, ζήτησαν ενημέρωση για όλα τα θέματα της Κοινοπραξίας (Τουριστική, Καζίνο, εργαζόμενοι, οικονομική κατάσταση κλπ).

Την πρόταση αυτή συνυπέγραψαν και οι κ.κ. Καραπανάγος Ιωάννης και Βασιλείου Δημήτρης.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρόταση είναι αυτή ή φάβα Σαντορίνης; Βαριέμαι να σχολιάσω τα αρνητικά της. Η πρόταση είναι πως ουσιαστικά δεν έχουν πρόταση. Είναι ποτέ δυνατόν να θεωρείται πρόταση η οπισθοδρόμηση δια της συστάσεως επιτροπής; Τί λέτε κι εσείς Βασιλείου και Καραπανάγε; Γιαυτό ο Γιώργης θα βγαίνει δήμαρχος όσες φορές ακόμη γουστάρει, και μπράβο του. Παίζει χωρίς αντίπαλο στην πολιτική σκακιέρα του τόπου μας. Μόνος του και όλοι σας, και σας κονιορτοποιεί και πάλι.

  2. Ούτε το Μαράκι έχει πρόταση ούτε ο Γκιώνης, για να λέγονται και αλήθειες!Και αν ο Γκιώνης είχε πρόταση, έπρεπε να είχε λύσει το πρόβλημα του ΣΠΑ εδώ και χρόνια, γιατί αυτός ήταν και είναι ο Δήμαρχος!

  3. Για πολλοστή φορά έδειξε πόσο επικίνδυνη είναι. Καμία σχέση με την πραγματικότητα, καμία σχέση με την οποιαδήποτε προσέγγιση της πραγματικής διάστασης του προβλήματος. Το μεγάλο κακό είναι ότι συμπαρασύρει μαζί της κι άλλους. Βλέπε Καραπαναγο, ο οποίος εν ευθετω χρόνω, έδειξε την πραγματική πλευρά του χαρακτήρα του,, ξεστομιζοντας κοτσάνες προς το προσωπο του κυρίου Ζερβού, κ συνυπογραφοντας το κείμενο ΣΩΤΗΡΙΑΣ, της κυρά Μάρω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog