Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Τι πρότεινε ο Γιώργος Γκιώνης για τον ερχομό της Comer Group στο δημοτικό συμβούλιο

- Advertisement -

Με προσκλησή του ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Φίλιππας Θυμής καλεί τα μέλη σε τακτική συνεδρίαση, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 14.00.

Το τελευταίο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι το εξής: 4.Ενημέρωση από την COMER GROUP για τις εξελίξεις στην Κοινοπραξία του Καζίνο.

“Οι εκπρόσωποι του κ. Κόμερ, μου ζήτησαν να έρθουν στο δημοτικό συμβούλιο να συζητήσουμε. Υπάρχει περίπτωση να έρθει και ο ίδιος ο κ. Κόμερ.Δεν το ξέρω ακόμα αυτό. Προτείνω να εχουμε και μεις σα Δήμος τους νομικούς μας, τον κ. Τζοάνο και τον κ. Καλτσά, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα τα θέματα της Κοινοπραξίας. Υπάρχει περίπτωση, απ΄ότι αντιλαμβάνομαι να μιλήσουμε και για “νομικίστικα” θέματα, οπότε καλό είναι να έχουμε τους δικηγόρους μας.

Δεν πρόκειται να πάρουμε καμιά απόφαση, θα τους ακούσουμε , θα κάνουμε επόμενο συμβούλιο, θα συζητήσουμε μόνοι μας και θα αποφασίσουμε” είπε ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης και η αντιπολίτευση συμφώνησε.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν στο επόμενο συμβούλιο πρόκειται να ακούσεις τις απόψεις Μαριώς, Βασιλείου, Ζερβάκιου, καλύτερα να αποφασίσεις μόνος σου βρε Γιώργο. Μην περιμένεις τίποτα θετικό απλό αυτούς, που απλά υπάρχουν, αλλά πληρώνονται δυστυχώς

  2. Είσαστε απίστευτοι ,τόσα χρόνια εκεί μέσα και δεν έχετε μια πρόταση ,δεν ξέρετε τη να κάνετε , τα έχετε χαμένα ,στα δύσκολα σηκώνεται τα χέρια ψηλά και περιμένετε ο ένας από τον άλλο και εμείς περιμένουμε να πάτε τον τόπο έστω ένα βήμα μπροστά !!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog