Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιώργος Δέδες: Έχουν ευθύνη οι τρεις που αποχώρησαν από το ΔΣ της Τουριστικής (Video)

- Advertisement -

Παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο έκανε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουριστικής Λουτρακίου, κ. Δέδες Γιώργος.

Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τα θέματα της Τουριστικής από την ημέρα που αναλάβαμε.Μετά από μια μακρά λοιπόν περίοδο στο σκοτάδι και μετά από μια έκρηξη δικιά μου, πήραμε μια απόφαση να κάνουμε ένα διοικητικό συμβούλιο, που σε αυτό θα ορίζαμε τη Γενική Συνέλευση.

 

Σήμερα λοιπόν έχει δίκιο η κ. Πρωτοπαππά να λέει ότι πρέπει να κάνει την εισήγηση για το θέμα, γιατί είναι το θέμα των 9. Γιατί αν είχε ακολουθηθεί η διαδικασία και δεν αποχωρούσε ο κ. Καραπανάγος, χωρίς λόγο κατά τη γνώμη μου, ο κ. Βασιλείου, επίσης χωρίς λόγο,και δεν εγκατέλειπαν το συμβούλιο εκείνη την ημέρα θα είχαμε Γενική Συνέλευση για ενημέρωση.

 

Κανείς δεν μας απαγορεύει να κάνουμε ΓΣ για ενημέρωση μόνο και για λήψη τυχόν απόφασης , βλέπε εργαζόμενους κλπ.Αν είχαμε Γενική Συνέλευση, ως μέλος θα συμμετείχα, είχα το δικαίωμα στη συζήτηση.Θα συνεχίσουμε λοιπόν να μην έχουμε ενημέρωση

Αυτό λοιπόν δημιουργήσατε όλοι εσείς. Αλλά έχει δίκιο η κ. Πρωτοπαππά που λέει σήμερα να συζητηθεί το θέμα των 9. Είναι το θέμα των 9 αλλά όχι η ενημέρωση που ήθελε το ΔΣ της Τουριστικής.

Σε αυτό το ΔΣ (της τουριστικής) έχω υπάρξει παλαιότερα μέλος και κανείς δε θα με οδηγήσει σε παραίτηση, Εκτός από την παράταξή μου εκπροσωπώ εκεί μόνο τον εαυτό μου

Λυπάμαι, εγώ αποχωρώ από το θέμα και παραμένω στο σκοτάδι, χωρίς ενημέρωση.. Για το ραντεβού με το Βλάχο έχω και γω απορίες αλλά δεν είναι της παρούσης.Αποχωρώ από το θέμα γιατί  πρέπει να συζητήσετε το θέμα των 9 και όχι την ενημέρωση της Γενικής Συνέλευσης… ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Δέδες.

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog