Αποκλειστικό

Φαίνεται πως στόχος των απατεώνων ήταν οι ηλικιωμένες γυναίκες του Λουτρακίου. Ερωτηματικά βέβαια γεννώνται. Πώς ήξεραν ότι οι ηλικιωμένες γυναίκες είναι στο σπίτι μόνες. Οτι έχουν κόρες οι οποίες οδηγούν μηχανάκι.

ΠΡΟΣΟΧΗ-Τώρα : Δύο κρούσματα εξαπάτησης ηλικωμένων στο Λουτράκι

Τρίτο κρούσμα απόπειρας εξαπάτησης ηλικιωμένης γυναίκας σήμερα στο Λουτράκι. ‘Ισως να υπάρχουν και άλλα .Τα τρία περιστατικά καταγγέλθηκαν στο loutrakiblog.gr και ενημερώθηκε αμέσως η Αστυνομία.

Άγνωστη γυναίκα και σε αυτή την περίπτωση τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη κυρία, λέγοντάς της ότι η κόρη της είχε τροχαίο με το μηχανάκι και πως νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Σε αυτή την περίπτωση η ασθενής κόρη δεν ήταν “σε κρίσιμη κατάσταση” όπως στις προηγούμενες περιπτώσεις, αλλά έπρεπε να χειρουργηθεί για την τοποθέτηση λαμών στα πόδια.

Ενώ η γυναίκα τρομοκρατημένη μιλούσε με την άγνωστη και ζητούσε περισσότερες πληροφορίες για το παιδί της, από το τηλέφωνο ακουγόταν μια άλλη γυναικεία φωνή που έκλαιγε “μαμά πονάω, είμαι στο νοσοκομείο”.

Ευτυχώς και σε αυτή την περίπτωση, οι απατεώνες, που φαίνεται ότι δρουν βάσει καλά οργανωμένου σχεδίου, δεν κατάφεραν να εξαπατήσουν την ηλικιωμένη κυρία, αφού η κόρη της άνοιξε την πόρτα και μπήκε στο σπίτι.

Η άγνωστη γυναίκα έκλεισε αμέσως το τηλέφωνο…