Κρείττον του λαλείν το σιγάν κ. Βασιλείου…

Ο άνθρωπος ήθελε να γίνει ο δήμαρχος των ρουφιάνων !! Ντροπή και αίσχος κύριε Βασιλείου. Ο άνθρωπος αυτός είναι δημοτικός σύμβουλος στο Λουτράκι, ήταν υποψήφιος δήμαρχος, νοιάζεται για το καλό του τόπου, δηλαδή για το καλό…. των ρουφιάνων.

Μετά τη χθεσινή του δήλωση ότι “αν μου έδινε λεφτά ο Βλάχος (εργολάβος του ΣΠΑ), θα τα έπαιρνα” και αφού κατάλαβε το μέγεθος της κοτσάνας που ξεστόμισε, το μάζεψε, λέγοντας θα έδινα τα μισά στο δήμο. Δηλαδή κύριε Βασιλείου αν παίρνατε 500.000 τα μισά θα τα κρατούσατε !! Μπράβο σας, θα σας είμαστε ευγνώμονες αν “τα πάρετε” και μας δώσετε κιόλας ! …Ο κ. Βασιλείου φανταζόμαστε ότι αστειεύτηκε, αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, δεν λέγονται. Ειδικά μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ! Γιατί το δημοτικό συμβούλιο είναι το ανώτατο πολιτικό όργανο του δήμου, δεν είναι ούτε καφενείο, ούτε γήπεδο…

Σήμερα λοιπόν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, παρουσία των εκπροσώπων του Κόμερ γκρουπ, είπε αυτολεξεί (θα ακολουθήσει το βίντεο) “Το Λουτράκι, παράγει νερό, αέρα και ρουφιάνους” ..Θαυμάστε δημοτικό σύμβουλο. Βέβαια ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου τον εγκάλεσε και αμέσως ανακάλεσε τη λέξη “ρουφιάνους”……

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Βασιλείου παρεξηγήθηκε χθες που δημοσιεύσαμε τη δήλωσή του “περί Βλάχου” και μας αποκάλεσε “κίτρινο τύπο”

Θα έπρεπε να μην το δημοσιεύσουμε, να το αποκρύψουμε.

 

 

 

Αυτά για να ξέρει ο κόσμος ποιους ψηφίζει, αυτά για να ξέρει ο κόσμος αλλά και οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που συμπράττουν σε διάφορες ενέργειες μαζί του, (πχ σε συναντήσεις, σε αποστολές μέηλ για συναντήσεις κλπ) με ποιον εχουν να κάνουν. Ρουφιάνους μας θεωρεί όλους ο κ. Βασιλείου αγαπητοί συνδημότες μας !

Τι να κάνουμε κ. Βασιλείου, εμείς επιλέξαμε να μείνουμε από τα γενοφάσκια μας σε αυτήν την πόλη. Εσείς επιλέξατε να εργαστείτε και να μείνετε χρόνια στην Αθήνα. Εχετε άλλο αέρα, πρωτευουσιάνου, εμείς εδώ είμαστε απλά ρουφιάνοι !

ουαί υμίν…!!

 

Δημήτρης Βασιλείου:Αν μου έδινε λεφτά ο Βλάχος θα τα έπαιρνα ! (video)