Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Θαυμάστε τον !!!Βασιλείου: To Λουτράκι παράγει νερό, αέρα και ρουφιάνους !!!!

- Advertisement -

Κρείττον του λαλείν το σιγάν κ. Βασιλείου…

Ο άνθρωπος ήθελε να γίνει ο δήμαρχος των ρουφιάνων !! Ντροπή και αίσχος κύριε Βασιλείου. Ο άνθρωπος αυτός είναι δημοτικός σύμβουλος στο Λουτράκι, ήταν υποψήφιος δήμαρχος, νοιάζεται για το καλό του τόπου, δηλαδή για το καλό…. των ρουφιάνων.

Μετά τη χθεσινή του δήλωση ότι “αν μου έδινε λεφτά ο Βλάχος (εργολάβος του ΣΠΑ), θα τα έπαιρνα” και αφού κατάλαβε το μέγεθος της κοτσάνας που ξεστόμισε, το μάζεψε, λέγοντας θα έδινα τα μισά στο δήμο. Δηλαδή κύριε Βασιλείου αν παίρνατε 500.000 τα μισά θα τα κρατούσατε !! Μπράβο σας, θα σας είμαστε ευγνώμονες αν “τα πάρετε” και μας δώσετε κιόλας ! …Ο κ. Βασιλείου φανταζόμαστε ότι αστειεύτηκε, αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, δεν λέγονται. Ειδικά μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ! Γιατί το δημοτικό συμβούλιο είναι το ανώτατο πολιτικό όργανο του δήμου, δεν είναι ούτε καφενείο, ούτε γήπεδο…

Σήμερα λοιπόν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, παρουσία των εκπροσώπων του Κόμερ γκρουπ, είπε αυτολεξεί (θα ακολουθήσει το βίντεο) “Το Λουτράκι, παράγει νερό, αέρα και ρουφιάνους” ..Θαυμάστε δημοτικό σύμβουλο. Βέβαια ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου τον εγκάλεσε και αμέσως ανακάλεσε τη λέξη “ρουφιάνους”……

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Βασιλείου παρεξηγήθηκε χθες που δημοσιεύσαμε τη δήλωσή του “περί Βλάχου” και μας αποκάλεσε “κίτρινο τύπο”

Θα έπρεπε να μην το δημοσιεύσουμε, να το αποκρύψουμε.

 

 

 

Αυτά για να ξέρει ο κόσμος ποιους ψηφίζει, αυτά για να ξέρει ο κόσμος αλλά και οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που συμπράττουν σε διάφορες ενέργειες μαζί του, (πχ σε συναντήσεις, σε αποστολές μέηλ για συναντήσεις κλπ) με ποιον εχουν να κάνουν. Ρουφιάνους μας θεωρεί όλους ο κ. Βασιλείου αγαπητοί συνδημότες μας !

Τι να κάνουμε κ. Βασιλείου, εμείς επιλέξαμε να μείνουμε από τα γενοφάσκια μας σε αυτήν την πόλη. Εσείς επιλέξατε να εργαστείτε και να μείνετε χρόνια στην Αθήνα. Εχετε άλλο αέρα, πρωτευουσιάνου, εμείς εδώ είμαστε απλά ρουφιάνοι !

ουαί υμίν…!!

 

Δημήτρης Βασιλείου:Αν μου έδινε λεφτά ο Βλάχος θα τα έπαιρνα ! (video)

 

- Advertisement -

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχεις μπερδέψει το μέρος που μένεις πλέον Κε Βασιλείου με την Αθήνα και τις εκεί συνήθειες σου ! Κρίμα για τους ανθρώπους που ξεγελασες με την ψήφο τους

  2. Ρε παιδιά, υποστηρικτής της λα.ε. είναι, των αποστατών δηλαδή που παράτησαν τα συντρόφια τους του σύριζα επειδή δεν πήραν τα αξιώματα που ήθελαν, και τους ρουφιανεύουν τώρα. Ο Βασιλείου κάτω από την μηλιά θα πέσει. Που το παράξενο?

  3. Δεν είναι τυχαίο Βασίλειου που δεν σου λέει καλημέρα ούτε ο εαυτός σου!!!! ΥΓ Ο καφουρτας τι λέει ο σύμβουλος σου;;;παραιτήθηκε ;;;Κ ΠΕΤΡΟΥ.

  4. αποκαλυπτεται σιγα σιγα …εδω τους εκανε ανω κατω αλλα γινοντουσαν αλλα ελεγε στους συμβουλους απ οτι ειδαμε στα βιντεο του δημοτικου συμβουλιου.

  5. Normal
    0

    false
    false
    false

    MicrosoftInternetExplorer4

    /* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin:0cm;
    mso-para-margin-bottom:.0001pt;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:10.0pt;
    font-family:”Times New Roman”;
    mso-ansi-language:#0400;
    mso-fareast-language:#0400;
    mso-bidi-language:#0400;}

    Βρε γέρο φαλιμέντο (φαλιμέντο εννοώ εδώ στο νιονιό…)Γλώσσα λανθάνουσα λέει την αλήθεια (ρουφιάνοι – εσύ εμάς..? )

    Και μας λες καπάκι το παίρνω πίσω..! Ζήτα συγνώμη από τους Λουτρακιώτες .. Και σπίτι.. τέλος..!?

    Άντε ζήτα συγνώμη από τους Λουτρακιώτες
    και σπίτι…….τέλος

  6. Αγαπητέ μου Ανδρέα σε ευχαριστώ θερμά για τις σημερινές σου ευχές. Και σου είπα πως μόνο ευχές θα δίνω φέτος. Εύχομαι λοιπόν κι εγώ από πλευράς μου ο αδιόρθωτος φίλος μας να βρει επιτέλους σήμερα την ανθυπιλαρχίνα που δεν κατάφερε να βρει τόσα χρόνια τώρα. Μου φαίνεται πως δειλά-δειλά επιστρέφει εδώ δίπλα μας. Αν δεν ακολουθήσει τις παλιές πρακτικές του, καλοδεχούμενος. Ελένη

  7. Προς τον 19:27 όσοι έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ έφυγαν γιατί πρόδοσε τον Ελληνικό λαό και δεν στήριξαν οι περισσότεροι τον Βασιλείου βλέποντας που το πάει. Αν εσύ ψάχνεις να αδειάσεις τη προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ αλλού αυτή είναι η πολιτική σας να σας φταίνε άλλοι και όχι όλα τα λαμόγια που μαζέψατε. Από εμάς θέση δεν ζήτησε κανείς.

  8. κ. Βασιλείου να ζητήσετε συγγνώμη για τις τοποθετήσεις σας στο δημοτικό συμβούλιο. Μια θα τα περνάτε μια ρουφιάνοι πρέπει να ντρέπεσαι.

  9. Γνωστή ρήση,πολύ πριν την επαναλάβει ο κος Βασιλείου,τώρα σας ξυνισε Blog?Οποίος την αμφισβητει αυτοκοροιδευεται ξεχνώντας την ιστορία.

  10. Normal
    0

    false
    false
    false

    MicrosoftInternetExplorer4

    /* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin:0cm;
    mso-para-margin-bottom:.0001pt;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:10.0pt;
    font-family:”Times New Roman”;
    mso-ansi-language:#0400;
    mso-fareast-language:#0400;
    mso-bidi-language:#0400;}

    Βέβαια γνωστή η ΄΄ρήση΄΄ Την οποία χρησιμοποιούν
    οι κάθε λογής ετεροδημότες-σώγαμπροι- και κάθε είδους τυχοδιώκτες όπου μαζεύτηκαν εδώ να
    φάνε ψωμί ..και από πάνω μας βγάζουν ρήσεις -βρίζουν αυτούς όπου τους φιλοξενούν εδώ…!!
    Αντεεε πέσε μας από που βαστά η σκούφια σου – και την φήμη -υστεροφημία σας εσένα
    και για όλο σου το σοι εκεί που γεννηθήκατε εσείς ή μπαμπάδες σας….!?

    Και να τα συγκρίνουμε με εμάς – και την ΄΄ρήση΄΄
    για μας..??

    Αλλά για τον γιατρό μας εξ Περαχώρας δεν δικαιολογείται
    με τίποτα…

    Εκτός άμα παίρνει κάτι…..!?

  11. Ηρεμία άπαντες.Ειστε γηγενείς;πόσες γενιές πίσω;;Δείξτε το μας.Το Λουτράκι παράγει νερό, ξακουστό σε Όλες τις Ηπείρους.Το αμφισβητεί κάποιος;;Αν δεν παράγει αέρα,τότε πως έσπασε η κολώνα της ΔΕΗ στον Όσιο Πατάπιο; Είστε άνω των 50ετων;τότε θα γνωρίζατε ότι υπήρξαν και νεκροί από τον αέρα.επεξεργαστειτε αυτα……….

  12. Πάντως ο γιατρός μας κάτι παίρνει ..Και δεν μας τα συνταγογραφεί και σε μας να λέμε κάτι τέτοια…!?Και να δούμε και εμείς πουλάκια τέλος πάντων…!

  13. Για όσους δεν ξέρουν.Ρωτηστε τους μεγαλύτερους.Τι έγινε στο ρέμα του Αγ. Φανουρίου την διάρκεια του εμφυλίου;;; Υπήρξε ρουφιάνος η όχι;;;όταν ξεφεύγουμε του μέτρου, ανθεί η ρουφιανια.Πρωτος ρουφιάνος το κινητό που έχουμε όλοι μας.δευτερος ,οι κάμερες παρακολούθησης………..

    • ….και τρίτος η αφέλειά σου, γιατί εσύ μπερδεύεις τη ρουφιανιά με τα προληπτικά μέτρα προστασίας. Αν εσένα μπουν στο σπίτι σου να κλέψουν και βιάσουν, ζήτησε μετά από την αστυνομία να μην ψάξουν για τους ενόχους από οπτικό υλικό, γιατί είναι ρουφιανιά. Στο τέλος-τέλος, δικαίωμα του κάθε μαγαζάτορα και ιδιοκτήτη ακινήτου να προστατέψει την περιουσία του είτε αποτρέποντας επικείμενους διαρρήκτες είτε συμβάλλοντας με κάμερες στην σύλληψή τους πριν υπάρξουν νέα θύματα. Αλλά αυτά το εμπαθές κομματικό νιονιό σου είναι εμφανώς πολύ μικρό για τα σκεφτεί ή κατανοήσει. Έτσι ακούγεσαι ένας ατομικιστής που ενδια΄φερεσαι αποκλειστικά για τον εαυτόν σου αδιαφορώντας για τον συνάνθρωπο.

  14. Γειά σας αγαπητή Ελένη. Δεν είχα δει το σχόλιο σας γιατί βρίσκομαι σε διακοπές στην μακρινή Σιγκαπούρη 😮😮ολοι οι σχολιαστές είναι παρόν από ότι βλέπω.😀😀Προς το παρόν υπάρχει ταξις και ηθική που λέει και ο Ποπωτας 😃😃Καλημέρα – από την μακρινή Σιγκαπούρη ένα μέρος τρομερά ωραίο 😎👍

  15. Προσωπικά, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από έναν εκπρόσωπο της ΛΑ.Ε. Μέσα σε μερικές μόνο ημέρες είδαμε το αληθινό πρόσωπο του γιατρού που ευχαρίστως θα τα έπαιρνε γιατί είμαστε ρουφιάνοι. Έχει κάνει το δημοτικό συμβούλιο παλαίστρα, γιατί μισεί θανάσιμα τους Λουτρακιωτες που δεν τον έβγαλαν δήμαρχο. Και η κυρία Μαρία δεν διαφέρει. Θα δημιουργήσουν και στο μέλλον σοβαρά προβλήματα στην δημοτική αρχή, κι ας είναι δημοκρατικά εκλεγμένη.

  16. Γιατζογλου μπορεί να κολησω Κορωναιο αποκλείεται 😂😂Έχω τον πιτσιρικά στο Πανεπιστήμιο για ένα χρόνο εκεί, και πήγαμε να τον δούμε με την γυναίκα 😮Αδερφέ άλλος κόσμος εδώ και κάτι χρόνια μπροστά από άλλους λαους σε πολλά πράγματα.

  17. Για να λες κουταμαριες είσαι πρώτος 14:16.Δεν ήξερες,δεν ρωταγες;το χακαρισμα σου λέει κάτι;πόσο πίσω είσαι αδερφέ μου στην τεχνολογία;και ποιος νομίζεις ότι είσαι όταν μετράς τις μπουκιες του φαγητού που τρώει ο καθένας,η πόσες φέτες τυρί αγοράζει ο καθένας;πόσες φωτογραφίες έχεις αναρτήσει και εκτός της ομορφιάς σου έχεις αποκαλύψει και ποιος κάθεται στο πίσω κάθισμα;

    • Μπερδεύεις πράγματα αδελφέ. Αν κατεβάζεις στο ίντερνετ τσόντες και χακάρεσαι, είναι άλλο ζήτημα. Εκεί φταίνε οι ορμές σου, όχι οι όποιοι ρουφιάνοι. Εγώ μίλησα για τις κάμερες οι οποίες δεν παίζουν ρόλο ρουφιανιάς, αλλά προστασίας. Δεν μίλησες για αυτές? Και αυτά τα “αν πέσουν σε λάθος χέρια” τα cds από κάμερες τα ακούω βερεσέ. Αν δηλαδή εσύ μετά το μπάνιο σου πας τσίτσιδος στο δωμάτιο με ανοιχτές κουρτίνες και σε βλέπει ο περίγυρος, τότε ο περίγυρος είναι οι ρουφιάνοι ή εσύ ο ανόητος? Το θέμα είναι να καταλαβαίνεις 2-3 πράγματα μόνος σου, χωρίς να στα δίνει ο άλλος έτοιμη τροφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog