Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δ. Σικυωνίων: Νέα χρηματοδότηση για ορεινές αθλητικές υποδομές

- Advertisement -

Μετά τη χρηματοδότηση του σταδίου Ολυμπιακών προδιαγραφών στο Κιάτο, το βάρος των αθλητικών υποδομών μετατοπίζεται ορεινότερα, αρχής γενομένης από το γήπεδο του Ασπρόκαμπου, το οποίο βρίσκεται στη φάση ολοκλήρωσης της εγκατάστασης συνθετικού χλοοτάπητα.
Στη συνέχεια, το γήπεδο Κρυονερίου το οποίο εντάχθηκε στο πρόγραμμα Leader+ και χρηματοδοτήθηκε με 400.000€ για την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων του.
Τέλος, στις άμεσες προτεραιότητες του σχεδιασμού αθλητικών υποδομών του δήμου Σικυωνίων βρίσκεται η μελέτη και χρηματοδότηση αθλητικού κέντρου στην περιοχή του Φενεού. Το αθλητικό κέντρο αυτό προβλέπεται ότι θα καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες προετοιμασίας και προπόνησης μεγάλων ομάδων και θα αποτελεί ένα σύνολο Αθλητικών Υποδομών κατασκευασμένο με βάση διεθνή πρότυπα, το οποίο θα γίνει πόλος έλξης για την προετοιμασία μεμονωμένων αθλητών και συλλόγων ακόμη κι από το εξωτερικό.
Ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος δήλωσε την απόλυτη ικανοποίησή του για όλες αυτές τις εξελίξεις, ενώ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΝΒΟΠΕ κ. Νίκο Παπαβασιλείου, όσο και τον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Χρίστο Δήμα για τη συμβολή τους στην εξασφάλιση των απαιτούμενων χρηματοδοτήσεων των έργων.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog