Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο σύλλογος Ιδ. Υπαλλήλων N. Κορινθίας καταγγέλλει την ηγεσία της ΓΣΕΕ.

- Advertisement -

Σκληρή ανακοίνωση του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κορινθίας για την ηγεσία της ΓΣΕΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο σύλλογος Ιδ. Υπαλληλων N. Κορινθίας καταγγέλλει τη συνδικαλιστική μαφία της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ. Προκειμένου να μοιράσουν καλοπληρωμένες θέσεις στην υπηρεσία του ΣΕΒ και των κυβερνήσεων και να συνεχίσουν να βάζουν πλάτη στο να περνούν οι αντεργατικοί νόμοι, αποφάσισαν την πραγματοποίηση Συνεδρίου στις 25/2, για μια μέρα, ίσα-ίσα για να στηθεί κάλπη για ψηφοφορία.

Συνέδριο επιτηρούμενο από την κυβέρνηση, εισαγγελείς και ΜΑΤ. Συνέδριο απέναντι από τα προβλήματα των εργαζομένων. Για να διατηρηθούν στην ηγεσία της ΓΣΕΕ οι νόθοι αντιπρόσωποι, πχ εργοδότες όπως ο γνωστός Καραγεωργόπουλος.

Οι εργαζόμενοι δε θα ανεχτούμε άλλο τη νοθεία και τη σήψη που υποβαθμίζει το εργατικό κίνημα και την εργατική τάξη. Δε θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Δε θα επιτρέψουμε να βαφτίζονται οι εργοδότες εργαζόμενοι.

Η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ απέδειξε ότι τα έχει κάνει πλακάκια με την κυβέρνηση απαξιώνοντας την απεργία στις 18/2 για το ασφαλιστικό έκτρωμα και λέγοντας οτι γίνεται “πολύ κακό για το τίποτα”. Είναι επικίνδυνοι για τους εργαζόμενους.

Απαιτούμε να γινει συνέδριο με βάση το καταστατικό της ΓΣΕΕ, που αφορά τόσο τη νομιμοποίηση των συνέδρων όσο και τη χρονική διάρκεια του συνεδρίου, προκειμένου να τοποθετηθούν οι παρατάξεις να γίνει συζήτηση για τα προβλήματα που αφορούν τους εργαζόμενους. Να γίνει συνέδριο χωρίς νόθους αντιπροσώπους-εργοδότες, ΜΑΤ και κρατική βία, χωρίς την επιτήρηση του Μητσοτάκη και του Χρυσοχοΐδη. Τα συνέδρια των Συνδικάτων είναι υπόθεση μόνο των εργατών

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog