Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη: Ένα ευχαριστώ δεν θα είναι ποτέ αρκετό για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου

- Advertisement -

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους πολίτες της Κορινθίας για την μοναδική, απίστευτη, συγκινητική θέρμη, με την οποία αγκάλιασαν την πολιτική μου πρωτοβουλία. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη μας, κο Παναγιώτη Νίκα για την ύψιστη τιμή να παρευρεθεί μαζί μας, μεταδίδοντας έμπρακτο μήνυμα ότι δίνει  χώρο και λόγο στο γυναικείο φύλο. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας, κο Χρίστο Δήμα με τον οποίο καθημερινά αγωνιζόμαστε ενωμένοι για το καλό της Κορινθίας και της Χώρας. Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Κορινθίων κο Βασίλη Νανόπουλο για την φιλοξενία του στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου.

Ευχαριστώ τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου για την παρουσία τους, αλλά κυρίως διότι με περιβάλλουν με αγάπη και εμπιστοσύνη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου, το πολιτικό και αυτοδιοικητικό προσωπικό του Τόπου μας,  καθώς και τους εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας & των Ενόπλων Δυνάμεων που με τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστώ την δημοσιογράφο κα Αλεξία Κουλούρη  για τον άψογο συντονισμό της συζήτησης μας αλλά και για την ευγενική παρουσία της. Η Δόμνα Μιχαηλίδου με τον τεκμηριωμένο λόγο της κέρδισε το κοινό και απέδειξε ότι η αξιοσύνη δεν είναι θέμα φύλου ή ηλικίας.  Τέλος, δεν χρειάζονται περίσσια λόγια για να περιγράψουμε την παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία μας χάρισε απλόχερα μια ξεχωριστή εμπειρία  δημιουργικής σκέψης και λόγου, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η διαφορετική ματιά των γυναικών έχει μεγάλη αξία.»

Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη

Βουλευτής Ν. Κορινθίας – Νέα Δημοκρατία

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog