Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου υλοποιεί και φέτος προωθητικές καμπάνιες για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις ραδιοφωνικές συχνότητες και στα social media με αναφορές στις αποκριάτικες εκδηλώσεις και το καρναβάλι του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.
Ραδιοφωνική Προβολή
Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου εκπέμπει το μήνυμά του από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αττικής Sfera 102,2 και Μουσικός 98,6 του Ομίλου Πολίτη. Ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera 102,2 είναι ένας από τους κορυφαίους σε ακροαματικότητα σταθμούς, με ελληνικό ρεπερτόριο και πασίγνωστους μουσικούς παραγωγούς,. όπως η Ναταλία Γερμανού, ο Γιώργος Λιανός και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο Sfera 102,2 είναι ο no1 μουσικός σταθμός στην μέτρηση των greekradios.gr για τον μήνα Φεβρούαριο του 2020, ενώ είναι σταθερά στο Top5 των μουσικών σταθμών ελληνικού ρεπερτορίου σύμφωνα με τις μετρήσεις, της εταιρίας ερευνών Focus Bari. O Μουσικός 98,6 βρίσκεται επίσης σταθερά στο Top5 των μουσικών σταθμών του έντεχνου ρεπερτορίου. Ο Sfera 102,2 ανέλαβε την παραγωγή του διαφημιστικού spot, στα studios του σταθμού με συνεργαζόμενη παραγωγό. Η καμπάνια θα έχει διάρκεια 10 ημερών (18/02 – 28/02) με πολύ συχνές εκπομπές του spot.
Social Media Campaigns
Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου πραγματοποιεί στοχευμένες καμπάνιες μέσω Facebook & Instagram. Οι καμπάνιες υλοποιούνται μέσω των λογαριασμών του visitloutraki και αφορούν όλες τις μεγάλες καρναβαλικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν σε Λουτράκι, Αγίους Θεοδώρους & Περαχώρα με χορηγούμενα post & stories.
Συντονιστείτε με τους σταθμούς
για να απολαύσετε το καρναβαλικό σποτ.
Καλές Απόκριες σε όλους.