Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γιώργος Γκιώνης: Tι εννοείτε κ. Πρωτοπαππά “δε νοικιάζουμε”.Βρείτε εσείς επενδυτή.Eσείς που τα κάνετε όλα στο φώς, τι θέλατε από τον Κόμερ (video)

- Advertisement -

‘Εκπληκτο με αφήνει το τελεσίγραφο της κ. Πρωτοπαππά. Το δεν πουλάμε το καταλαβαίνω, το δεν νοικιάζουμε, τι εννοείτε; Δηλαδή παίρνουμε το ακίνητο και το κρατάμε. δεν το νοικιάζουμε. Το κρατάει ο δήμος για πάρτη του και δεν το νοικιάζουμε. Δηλαδή δεν το νοικιάζουμε και του λέμε αύριο του επενδυτή φύγετε απο κει γιατί δεν το νοικιάζουμε. Μήπως κάποιος από τους 11 συμβούλους μπορεί να μου εξηγήσει τι εννοείτε; ρώτησε ο κ. δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης.

Απάντηση θέλησε να δώσει ο επικεφαλής της παράταξης ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ  και υπήρξε μια διένεξη με το αντιδήμαρχο κ. Πέρρα που  απάντησε στον κ. Βασιλείου Δημήτρη ότι δεν ξερει τι υπογράφει.

Στη συνέχεια ο κ. Γκιώνης είπε ότι στις κατηγορίες Πρωτοπαππά απαντά ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς τη συναίνεση του δημοτικού συμβουλίου.Κ. Πρωτοπαππά, σήμερα με όλα αυτά που γίνονται, κορωναϊός, πάρνηθα, ελληνικό κλπ ψάχνουμε να βρούμε ένα επενδυτή να εξοφλήσει 100.000.οοο ευρώ, να επενδύσει και άλλα 20, 30 και σε 13 χρόνα να πάρουμε το 50 % και σε 20% να πάρουμε το 100%. Σας δίνω το ελεύθερο σε σας και στους άλλους συνδυασμούς να βρείτε εσείς επενδυτή χωρίς μάλιστρα ΑΕ. παρά τη νομοθεσία του ελληνικού κράτους. Και τι θέλετε να πείτε. Ναι γνωριζόμουν με τον Κόμερ και έπινα καφέ. Τι σημαίνει΄. Συμφώνησα μαζί του;Θέλατε να κάνετε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Κόμερ και σας είπε χωρίς το δήμαρχο δεν κάνω τίποτα. Εσείς που τα κάνετε όλα στο φώς τι θέλατε από τον κ. Κόμερ;;;, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. δήμαρχος κ. Γκιώνης στο δημοτικό συμβούλιο

Εχει ενδιαφέρον να ακούσετε την τοποθέτηση του δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο και την απάντησή του στην κ. Πρωτοπαππά

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξεκάθαρα τα πράγματα: η Πρωτοπαππά ελάχιστα έως καθόλου δεν ενδιαφέρεται για τον δήμο. Σκοπός της είναι να κάνει τη μεγίστη ζημιά στον Γκιώνη, θεωρώντας τον υπεύθυνο που έχασε το δημαρχιλίκι (να υπενθυμίσουμε εδώ ότι η ίδια η Γιαννούλα είχε μιλήσει στο FB της για χρηματισμό προσώπων, χωρίς να ονοματίσει παρ’όλα αυτά. Γενικότητες και αοριστίες. Η μητέρα της ποτέ δεν την διέψευσε ή διόρθωσε στις κατηγορίες/συκοφαντίες της). Ο σκοπός και σφοδρή επιθυμία της Πρωτοπαππά είναι να αποσύρει το ενδιαφέρον του ο Κόμερ, και μετά θα κατηγορήσει τον δήμαρχο πως τον έδιωξε με την στάση του και 1.300 υπάλληλοι θα μείνουν στον δρόμο. Το ότι θα μείνουν άνεργοι συμπολίτες μας, ποσώς την ενδιαφέρει. Το ατομικό συμφέρον της θέτει πάνω από όλα. Αν το αμφισβητεί κανείς αυτό, να υπενθυμίσουμε ότι προεκλογικώς έλεγε πως έχει σχέδιο σωτηρίας του spa, αλλά θα το έλεγε μετά τις εκλογές, μόνο και εφόσον φυσικά εκλέγετο δήμαρχος. Και ακόμη δεν έχει πει τίποτα. Είναι άκρως επικίνδυνη, τον νου σου δήμαρχε.

  2. Eγω αγαπητέ μεταμεσύχτιε κύριε έγραψα την γνώμη μου και την τεκμηρίωσα με στοιχεία που δεν επιδεχονται αμφισβήτηση. Εσείς με ειρωνεύεστε χωρίς επιχειρήματα. Αλλά η λατρεία σας προς το πρόσωπο μιας υποψηφίας που έκανε απευθείας αναθέσεις έργων στον γαμπρούλη της δεν δικαιολογείται ευκόλως. Μήπως μικρότερος είχατε περάσει το κατόφλι κάποιου σανατορίου ίσως; Γιατί δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεστε καλά την πραγματικότητα ή ξεχνάτε εύκολα.

  3. Τι να σου κάνω κουμπάρε ..εσύ έχεις την μπαλάντζα εσύ γράφεις τις οκάδες..!?Αλλιώς θα σου έλεγα εγώ γιατί τόση αγάπη για το Γκιώνη σου…!?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog