Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ρεπορτάζ loutrakiblog.gr : Αυτή είναι η πορεία της υγείας του 25χρονου

- Advertisement -

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του loutrakiblog.gr η καραντίνα που έχει τεθεί ο 25χρονος φοιτητής, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και διαμένει μαζί με τη μητέρα του στην εξοχική τους κατοικία στο Λουτράκι, τηρείται στο έπακρο.

Συνεχείς έλεγχοι γίνονται από τους άνδρες του Α.Τ.Λουτρακίου σε καθημερινή βάση, από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε από επίσημη πηγή του Νοσοκομείου Κορίνθου και όπως διαπιστώνεται ο 25χρονος παραμένει συνεχώς έγκλειστος στο σπίτι. Οπως ο ίδιος έχει καταθέσει στην Αστυνομία, φθάνοντας στην Ελλάδα από το Λονδίνο, το μόνο άτομο που ήρθε σε επαφή ήταν η μητέρα του, η οποία τον παρέλαβε με το αυτοκίνητό της και ήρθαν απευθείας στο Λουτράκι, αφού προηγουμένως η γυναίκα είχε προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα (τρόφιμα, υλικα καθαριότητας κλπ) που θα χρειάζονταν εφόσον οικειοθελώς  έθεσαν τους εαυτούς τους σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Ο 25χρονος νεαρός εμφάνισε στην αρχή της νόσου ήπια συμπτώματα (Πέμπτη 26 Μαρτίου) οπότε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου από τη μητέρα του, όπου και έκανε το test το οποίο ήταν θετικό. Το Σαββατοκύριακο ανέβασε λίγο πυρετό, ο οποίος υποχώρησε,χωρίς άλλα συμπτώματα. Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του loutrakblog.gr ο 25χρονος αισθάνεται πολύ καλά, ενώ σήμερα Δευτέρα 30 Μαρτίου παραμένει απύρετος.

Η μητέρα του τήρησε, όπως ισχυρίζεται,(από τη Δευτέρα-ημέρα άφιξης- μέχρι την Πέμπτη που γνωστοποιήθηκε το γεγονός) όλους τους κανόνες προστασίας, ακολουθώντας τις οδηγίες που  δόθηκαν από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος Διαμένει σε διαφορετικό όροφο της κατοικίας τους και δεν έρχονται σε επαφή. Είναι πολύ καλά στην υγεία της, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνεται ΄σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ρεπορτάζ loutrakiblog: Η ιστορία του 25χρονου που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog