Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη μας, κατοίκου της Περαχώρας Κορινθίας που ισχυρίζεται ότι οι συνθήκες στην Περαχώρα ολοένα και δυσκολεύουν αφού το Super Market ΣΠΑΚ έχει ξεμείνει από τρόφιμα και διάφορα άλλα προϊόντα.

Αναλυτικά αναφέρει

“Το πρόβλημα των “άσκοπων μετακινήσεων” γίνεται καθημερινά πιο ορατό αφού οι κάτοικοι του χωριού αναγκάζονται να πηγαίνουν στο Λουτράκι για τα ψώνια τους.Αυτοί που εργάζονται ακόμη και κατεβαίνουν είναι τυχεροί. Οι υπόλοιποι θέλοντας και μη πρέπει να έρθουμε στο Λουτράκι για τα απαραίτητα.

Επειδή λοιπόν πολλοί μιλούν για “ασκοπη” μετακίνηση επισημαίνω το πιο σοβαρό πρόβλημα το έχουμε στο χωριό. Το super market δεν έχει τρόφιμα. Αρα συνειδητά “ασκόπως” θα έρθουμε στο Λουτράκι να ψωνίσουμε.

Επίσης θέλω να καταγγείλω μέσω εσάς ότι κάποιοι καταστηματάρχες δεν δέχονται την πληρωμή με κάρτα. Είναι νόμιμο αυτό;Αρα “ασκόπως” πάλι θα πρέπει να πάω στην τράπεζα, να στηθώ στην ουρά και να βγάλω χρήματα.

Παρακαλώ να δημοσιεύσετε την παρούσα. Το όνομά μου είναι (…..) και το τηλέφωνό μου (…)

Ομως πέρα από τα ανωτέρω που αναφέρω και θεωρώ άκρως σοβαρά καταγγέλω και την συμπεριφορά κάποιων εδώ στο χωριό ,που βρίσκουν ευκαιρία, μια για να κάψουν κλαδιά, μια για να κλαδέψουν, μια για να ψωνίσουν και συνεχώς είναι έξω.

Η αστυνομία δεν κάνει συχνές περιπολίες στο χωριό και αυτό αφήνει περιθώρια σε κάποιους να πηγαινοέρχονται πιο ελεύθερα.

Επίσης  τα εξοχικά στην Λίμνη Ηραίου έχουν γεμίσει με κόσμο. Καλά έκαναν και ήρθαν. Δε λέω. Αλλά να μένουν σπίτια τους. Βολτάρουν συνεχώς αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται “ο μπαμπούλας” να μας δυναστεύει.Και προς Θεού να μην παρεξηγηθώ. Η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της, είναι λίγοι οι άνθρωποι, τι να πρωτοκάνουν;

Eιναι απλό.Πρέπει να μείνουμε στο σπίτι.

ΥΣ. Να εφοδιαστεί άμεσα το σουπερ-μάρκετ στην Περαχώρα για να μην κατεβαίνουμε Λουτράκι

Σας ευχαριστώ

(όνομα)”