Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη για τις “άσκοπες” και μη μετακινήσεις στην Περαχώρα

- Advertisement -

Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη μας, κατοίκου της Περαχώρας Κορινθίας που ισχυρίζεται ότι οι συνθήκες στην Περαχώρα ολοένα και δυσκολεύουν αφού το Super Market ΣΠΑΚ έχει ξεμείνει από τρόφιμα και διάφορα άλλα προϊόντα.

Αναλυτικά αναφέρει

“Το πρόβλημα των “άσκοπων μετακινήσεων” γίνεται καθημερινά πιο ορατό αφού οι κάτοικοι του χωριού αναγκάζονται να πηγαίνουν στο Λουτράκι για τα ψώνια τους.Αυτοί που εργάζονται ακόμη και κατεβαίνουν είναι τυχεροί. Οι υπόλοιποι θέλοντας και μη πρέπει να έρθουμε στο Λουτράκι για τα απαραίτητα.

Επειδή λοιπόν πολλοί μιλούν για “ασκοπη” μετακίνηση επισημαίνω το πιο σοβαρό πρόβλημα το έχουμε στο χωριό. Το super market δεν έχει τρόφιμα. Αρα συνειδητά “ασκόπως” θα έρθουμε στο Λουτράκι να ψωνίσουμε.

Επίσης θέλω να καταγγείλω μέσω εσάς ότι κάποιοι καταστηματάρχες δεν δέχονται την πληρωμή με κάρτα. Είναι νόμιμο αυτό;Αρα “ασκόπως” πάλι θα πρέπει να πάω στην τράπεζα, να στηθώ στην ουρά και να βγάλω χρήματα.

Παρακαλώ να δημοσιεύσετε την παρούσα. Το όνομά μου είναι (…..) και το τηλέφωνό μου (…)

Ομως πέρα από τα ανωτέρω που αναφέρω και θεωρώ άκρως σοβαρά καταγγέλω και την συμπεριφορά κάποιων εδώ στο χωριό ,που βρίσκουν ευκαιρία, μια για να κάψουν κλαδιά, μια για να κλαδέψουν, μια για να ψωνίσουν και συνεχώς είναι έξω.

Η αστυνομία δεν κάνει συχνές περιπολίες στο χωριό και αυτό αφήνει περιθώρια σε κάποιους να πηγαινοέρχονται πιο ελεύθερα.

Επίσης  τα εξοχικά στην Λίμνη Ηραίου έχουν γεμίσει με κόσμο. Καλά έκαναν και ήρθαν. Δε λέω. Αλλά να μένουν σπίτια τους. Βολτάρουν συνεχώς αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται “ο μπαμπούλας” να μας δυναστεύει.Και προς Θεού να μην παρεξηγηθώ. Η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της, είναι λίγοι οι άνθρωποι, τι να πρωτοκάνουν;

Eιναι απλό.Πρέπει να μείνουμε στο σπίτι.

ΥΣ. Να εφοδιαστεί άμεσα το σουπερ-μάρκετ στην Περαχώρα για να μην κατεβαίνουμε Λουτράκι

Σας ευχαριστώ

(όνομα)”

 

 

 

 

- Advertisement -

98 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΝΤΡΕΑ ΘΕΩΡΙΑ ΟΥΑΛΙΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΖΑΛΟΓΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΟΥΣ.!!!!ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΑ ΠΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΕΣΥ 1202 ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΨΕΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΩΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ.ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ.ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΘΕΛΕΙ. Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.Κ.ΠΕΤΡΟΥ ΥΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΑΝΑΡΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝΤΡΟ.ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΣΩΛΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΤΟ ΣΠΑΚ

  2. ΈΛΑ 11,42 ΑΤΙΑΤΙΚΗ ΛΈΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΩ ΠΡΌΒΑΤΑ ΟΎΤΕ ΚΑΤΣΊΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΊΡΑΞΕ ΕΣΕΝΑ (ΤΟ ΠΟΛΎ Η ΤΟ ΠΟΛΛΗ) ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΛΆ ΠΟΥ ΠΉΡΑ ΧΛΩΡΊΝΗ ΣΉΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ🤣🤣🤣🤣🤣

  3. Μάλλον δεν γνωριζεις την ερμηνεία του επιθέτου υπευθυνος εσύ 12.33. Αν την ήξερες, τότε θα διορθωνες σε παντελώς, πλήρως, ολοσχερώς, θλιβερώς, παραδειγματικώς ανεύθυνους. Είναι ένα γενναίο “προσόν” που μόνο εσείς οι περαχωρίτες διαθέτετε στην ευρεία περιοχή της Κορινθίας, φέρνοντάς το από το Αρβάν. Έλα, συνεχίστε το ασπρισματάκι σας τώρα.

  4. Δεν θα σου απαντούσα αλλά επειδή με είπες Κύριο και τα Κύριε δεν τα γουστάρω θα σε αναλάβω!!! Βρε φουκαρα εσύ αυτό κατάλαβες ότι τα βάζω με τους Πεαχωριτες.??Τόσο μυαλό έχεις τόσο σου κόβει. Ο Αντρέας Λεκκας πάντα μιλάει γενικά. Από την πρώτη μέρα που σχολιάζω γράφω όνομα και λέω να βάζουν και οι άλλοι. Αφού λες ότι φοράς παντελόνια βάλε το όνομα σου και έλα να μου δείξεις αν είναι από ράπτη η ετοιμανζιδικο. Σας λέω αν δεν κατάλαβενετε τι γράφω ρωτήστε με. Και για τους λουτρακιωτης Πεαχωριτες και όλους τα ίδια λέω! Εσύ μου βάζεις χέρι γιατί ξέρεις ποιος είμαι εγώ αναγκάζομαι να μιλάω όλους γιατί αν ήξερα σε ποιον θα απαντήσω στο σχολιο δεν θα παίρνει και άλλους η μπάλα. Θες να σου στείλω μια σκωτζεζικη φούστα να περνεις και αέρα 😂😂😂μην μου το κόψεις Χαρά 👌

  5. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΑΠΌ ΠΙΟ ΧΩΡΙΌ ΈΧΕΤΕ ΈΡΘΕΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΆΤΕ ΑΠΌ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΊΖΕΤΕ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ. ΕΓΏ ΠΉΓΑ ΣΉΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΠΑΚ ΚΑΙ ΉΤΑΝ ΓΕΜΆΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΊΝΙ ΜΆΡΚΕΤ ΚΑΙ ΠΛΉΡΩΣΑ ΜΕ POS ΆΡΑ ΔΕΝ ΣΤΈΚΟΥΝ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΤΕ.

  6. ΣΙΓΆ ΣΕ ΦΟΒΉΘΗΚΑΝ ΑΣΧΟΛΉΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΈΧΕΙ ΣΉΜΕΡΑ ΓΙΑ ΆΣΠΡΙΣΜΑ.. ΣΤΑ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΙΚΑΛΈΓΕΤΑΙ ΒΑΨΙΜΟ🤣🤣

  7. 14.47,Αν εμείς οι Περαχωριτες είμαστε όπως λες απ’ το Αρβαν, εσύ από ποιο Καραβάν είσαι;;;;; Πριν μιλήσεις βούτα τη γλώσσα στο μυαλό.

  8. ΠΟΥ ΞΈΡΕΤΕ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΆΦΕΙ ΕΊΝΑΙ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΣΕ ΆΛΛΗ ΠΟΛΙΤΕΊΑ… ΟΙ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΕΣΕΊΝΑΙ ΠΕΡΉΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΆΛΕΚΤΟ ΤΟΥΣ.

  9. 14,47 αν έχεις ορεξη έλα να ασπρισεις εσύ…. Εγώ πάντως θα βάλω μια ταινία στο NETFLIX ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΆΣΕΙ Η ΏΡΑ.. ΆΣΕ ΠΟΥ ΠΉΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΆΚΙΑ ΣΤΟ ΣΠΑΚ ΌΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΆΣΠΡΙΣΜΑ ΚΌΠΙΑΣΕ ΝΑ ΔΟΎΜΕ.

  10. Όπως βλέπετε αγαπητέ, δεν είμαι ο μόνος που παρατηρεί τα άκομψα ή άσχετα σχόλιά σας επί διαφόρων αναρτήσεων. Για να δούμε, θα τους πείτε και τους εν λόγω κυρίους εχθρούς τώρα; Ίσως η έκφρασή σας περί θαυμαστών και οπαδών σας στο Λουτράκι να μην εμπεριέχει αστεεισμό, αλλά ίσως να το πιστευετε. Ευκαιρία να επιστρέψετε στην πραγματικότητα. Με εκτίμηση, Ι.Μ.

  11. Μάθε σωστά είναι ο ραφτης και όχι ο ραπτης. Και ετοιμαντζιδικο και όχι ετοιμανζιδικο και ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΕΣ, και όχι ΠΕΑΧΩΙΤΕΣ.

  12. Κ. Πέτρου γιατί είμαι εκτός τόπου και χρόνου? Αν δεν σου αρέσει η θεωρία μου δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις. Και δεν θα μου πεις με τη θα ασχοληθώ!! Εγώ ρε πονηρέ έχω τα άντερα και ζω στο εξωτερικό εσύ ούτε μέχρι τα διόδια στην Ελευσίνα σε αφήνουν να πας όχι να πας εξωτερικό. Κρίμα γιατί η Περαχωρα είναι ιστορικό μέρος και έχει βγάλει και ωραίους ανθρώπους αλλά υπάρχουν δυστυχώς και σκάρτοι. Επειδή από ότι σε παρακολουθώ σου βάζουν πολλοί χέρι για τις ομορφιές που γράφεις κατά καιρούς άσε τον ουαλλια στον κόσμο του γιατί εγώ σοβαρά δεν μιλάω ούτε με σοβαρούς σαν του λόγου σου. Έτσι για να μου φύγει και μια απορία, γιατί γράφεις με κεφαλαία 😀😀😀Δεν είναι σωστό να μαλώνουμε αδερφέ ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του. Άλλοι κρίνουν πόσο καλό ή κακό είναι ότι πεις

  13. KΥΡΙΕ ΚΥΡΙΑ ΠΕΤΡΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΚ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ.ΠΕΤΡΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΑΝΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ.

  14. Αν όμως πλένεσαι συχνά, δεν θα χρειάζεσαι χλωρίνη. Το απλό σαπουνάκι δουλεύει μια χαρά και αποτελεσματικά. Αν όμως το αμελείς κανένα 3μηνο, τότε φυσικά με χλωρίνη. Καλή επιτυχία εύχομαι.

  15. Ο 21,55 έχει απόλυτο δίκιο. Τι κακό κάνει το κλάδεμα στον Ασπρόκαμπο ή όπου αλλού προκύψει? Ρε τι ζόρια τραβάνε μερικοί! Βάλτε ιδέες στον Χαρδαλιά να το απαγορεύσει κι αυτό!!! χαχαχα

  16. Πολύ καλά κάνεις και είσαι υπερήφανη, αγνή χωριατοπούλα μου. Στο χωριό έχεις τις κοτούλες σου, το κατσικίσιο τυρί σου, τον ξυλόφουρνό σου, το μποστάνι σου με αγνά ζαρζαβατικά και τον καθαρό σου αέρα. Αφού τα έχεις όλα και είσαι ευτυχισμένη, άσε να είναι ευτυχισμένα και τα αδέσποτα τα δόλια. Λεφτά σου ζητάνε ή τόπο σου πιάνουν?

  17. 00:40Μπραντ βουρστ το λενε στα γερμανικα που σημαινει λουκανικο Αντρεα καλησπερα αδελφε καλα κανει και εχει τα ανωνυμα το μπλογκ φαντασου να βαζαμε ολοι τα ονοματα μας τη θα γινοντανε αμα θελαμε τιποτα εκει στην Ιασωνος η καπου αλλου νομιζω καταλαβες τη εννοω – το μπλογκ ειναι δημοκρατικοτατο για αυτο και εχει τα ανωνυμα

  18. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΨΗ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗ ΛΕΕΙ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕΤΑΙ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ. ΕΚΕΊΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΜΑΣ.

  19. Αυτός ο Λουτρακιωτης είναι ποιο Λουτρακιωτης και ποιο Περαχωριτης από σένα ρε φουκαρα!! Και θα σας ζαλίζω και θα σας σπάω τα νεύρα μέχρι να βάλετε μυαλό και να γίνετε σωστοί και να βάζετε το καλό όλων και του τόπου πάνω από το συμφέρον σας. Από μυαλά σαν το δικό σου δεν έχει προκοψει αυτός ο ευλογημένος τόπος. Ρε φουκαρα έχω όνομα, Αντρέα γράψε τη ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ Αν με ξέρεις ποιος είμαι και λες αυτές τις μπούρδες τι να σου πω! Αν δεν με ξέρεις ρώτα και στην Περαχωρα αν με ήξερε κάνεις πριν φύγω για εξωτερικό τι φρούτο ήμουν. Πρόσεχε όμως γιατί έχω και σόι στην Περαχωρα μην σε διαολοστειλουν!! Το ξαναλέω πλάκα μόνο κάνουμε αν θέλεις και θέλετε για τα σοβαρά αλλού, αν δεν σου αρέσουν ότι γράφω μην απαντάς εγώ γενικά μιλάω εσείς κάνετε προσωπική επίθεση

  20. Αγαπητέ 19.50 αν δεν ζούσες στη ζούγκλα της μοναξιάς σου,θα γνώριζες ότι δεν είναι λουκάνικο και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με Μπράντ.

  21. Στον φίλο 1950. 👍Το ξέρω ότι το μπλοκ είναι δημοκρατικό. Αλίμονο δεν λέω ότι αν ήταν επώνυμο σχόλιο δεν θα γράφανε 70 και βάλε σαν το άρθρο αυτό. Να σου εξηγήσω φίλε μου κάτι πολλή απλό και ίσως το καταλάβουν ορισμένα αγύριστα κεφάλια. Γράφω εγώ κάτι σε ένα άρθρο. Ωραία το έγραψα. Άλλος θα πει μπράβο Αντρέα άλλος θα πει τι λες ρε Αντρέα. Δεκτον και δεν έχω πρόβλημα στην κριτική. Ούτε λέω εγώ είμαι ο σωστός κσι όλοι οι άλλοι λάθος. Πάρε τώρα έναν από αυτούς που μου λένε διαφορά. Τι ικανοποίηση περνει? Δεν ξέρεις ποιος είναι. Αν είχε όνομα θα πήγαινες εσύ αύριο στο DaAlma για καφέ και θα του έλεγε Ρε Παπανδρέου καλά του τα είπες του ουαλλου η μπορεί να του ζήταγες το λόγο. Όταν γράφεις ανώνυμα δεν έχει νόημα ούτε ηθική ικανοποίηση. Αν το καταλάβουν αυτό καλώς. Θάρρος της γνώμης λέγετε αυτό

  22. 18.03,δεν κινδυνεύεις από τις ελιές η τον καπνό.Απλα προσπαθούν να σε φοβίσουν αυτοί που θέλουν να μηδενίσουν τον κίνδυνο να τους πιάσεις να σου κόβουν τις ελιές από ρίζα.

  23. ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΕΣ. ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΈ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΎΝ ΟΙ ΚΆΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥΣ.

  24. ΞΕΚΟΛΛΑ ΠΙΑ ΡΕ ΕΣΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΟΙΤΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ. ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ?

  25. 11,17Ποιος σου είπε πως έχω κοτουλες καλά θα ήταν να έχω…. Εγω είμαι περήφανος που είμαι από περαχωρα εσύ λες πως είσαι από περαχωρα αλλά εκθειάζει ς πολύ την Ουαλία..

  26. :xaxaxa καλό αυτό βρέ βλάμη 18:48…..!! Δεν μας ενδιαφέρει βέβαια αν είναι άνεργος…’Αλλά σίγουρα θα πρέπει να άνεργος με πολλά άλλα,,,,,,,,!

  27. To υπερήφανη έγινε περίφανος? Μου φαίνεται πως δεν μπορούτε να ξεχωρίσουτε τον αρρένα από το θήλυ κείθε πέρα εις τας Περαχώρας και βρίζουτε και πολύ. Ξέρουτε όμως να βγαίνουτε όξω παρά τα μέτρα της κυβερνήσεως για την ασφάλεια όλων μας. Πέραν αυτού όμως κοτούλα έχουτε στο σπίτι και μάλιστα λυράτη.

  28. OYAΛΛΙΑ ΛΕΚΚΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?????Κ.ΠΕΤΡΟΥ.ΥΓ. ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ!!!!!🤓🤓🤓

    • Νομίζεις ότι με νοιάζει εμένα τι λέει και τι γράφει ο Πέτρου και το κάθε ανώνυμο νούμερο εδώ μέσα 😂😂Το κράξιμο που έχεις φάει εσύ ρε Πέτρου είναι επιπέδου ταμπιον λιγκ 🤣🤣🤣Για αυτό σας πάω πάντως και ας λέτε την κάθε βλακεια που σας έρχετε στο μυαλό. Ρε εσύ 504 σε χαλάει ότι πίνεις αδερφέ

  29. Νομίζεις ότι με νοιάζει εμένα τι λέει και τι γράφει ο Πέτρου και το κάθε ανώνυμο νούμερο εδώ μέσα 😂😂Το κράξιμο που έχεις φάει εσύ ρε Πέτρου είναι επιπέδου ταμπιον λιγκ 🤣🤣🤣Για αυτό σας πάω πάντως και ας λέτε την κάθε βλακεια που σας έρχετε στο μυαλό. Ρε εσύ 504 σε χαλάει ότι πίνεις αδερφέ

  30. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να τα βάλουμε στην κανονική τους διάσταση, αν ο αγαπητός Αντρέας είχε λερωμένες ποδιές να προμηθεύσει τον Κ. Πέτρου και να εξασκήσει ό,τι ξέρει να κάνει καλύτερα, τότε τεμενάδες θα έριχνε ο Πέτρου στον Αντρέα και θα του φιλούσε μέχρι και της παντόφλας το οικόσημο.

  31. Ρε παιδιά τι άσκοπες μετακινήσεις. 15/4/20 λήγει η περίοδος καύσης. Αυτό που θεωρώ άσκοπο είναι κάποιοι γνωστοί άγνωστοι που έχουν βγάλει άδεια μετακίνησης για να δηλητηριάσουν τις αλεπούδες (ευτυχώς που τώρα δεν βγαίνουν τα κυνηγητικά σκυλιά για να κινδυνέψουν!!!). Και αποδείξεις ; Τρία πτώματα είδα χθες εγώ στο δρόμο προς το Σέλκι. Πόσα άλλα θα είναι μες στο δάσος δεν ξέρω. Εκτός αν κόλλησαν κορωνοιο από εμάς που κλαδεύουμε. Κρίμα γι αυτούς που προστατεύουν το δάσος μας και τώρα δεν μπορούν γιατί μένουν σπίτι ή γραφείο (δασαρχείο, κυνηγοί κοκ).

  32. εχει και αποψη ο αλλος που παρατησε την πατριδα του και πηγε Ουαλια για να ζησει αυτος καλλα και εμεις χειροτερα

  33. Σωστός ο φίλος. Ούτε αυξήσεις ΕΝΦΙΑ, ούτε ΦΠΑ 24%, ούτε φωτιές στη Κινετα με την καπνα στα μούτρα μας και το φόβο, ούτε περεταίρω κυρώσεις λόγω μνημονίων έζησε ο κύριος εξ ουαλλίας που ποζάρει εδώ για πιο λουτρακιωτης και πιο περαχωριτης και πιο αγιοθεοδωρητης από όλους μας, αλλά μιλάει για τα δικά μας και κριτικάρει επικαλουμενος μόνο το όνομα του. Να κοιτάζει το χάλι του και να μας αφησει να ζήσουμε. Εμφανως στερείται παρεων εκει και ξεσπάει εδω.

  34. ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΙΛΙΚΗ. ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΤΟ ΧΕΡΙΣΟΥ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΟΥΑΛΙΑ ΠΗΓΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΚΑΙ ΠΡΟΚΟΨΕ. ΠΟΙΟ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑΒΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

  35. Άρα εσύ 30.35 πήγαινε Ουαλία για να σου βγει ο Αντρέας δουλειά και να πάψεις να ρεμπελευεις με γκομενακια και θαψίματα. Και μην αρχισεις κι εσύ το ίδιο τροπάριο να μας κριτικάρεις από αποσταση. Αν έχει μια παρέα εκεί ο φίλος σου, πιστεύουμε θα πάψει να ασχολείται συνέχεια με εμάς και να το παίζει και περαχωριτης πατριώτης.

  36. Ταμπιον λιγκ μάθε ελληνικά πρώτα και μετά να σχολιάζουμε. Ο φίλος που είμαι μην ασχολουμε με κάλυψε. Το ότι ασχολουμε με κάτι νούμερα σαν τον Πέτρου και κάτι άλλους πονηρους που αλλά γράφω αλλά καταλαβαίνουν είναι σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να το κοιτάξω μην μου αφήσει και κανένα κουσούρι 🤔Το έχω γράψει 100αδες φορές ότι στο εξωτερικό πήγα ούτε για το χρήμα ούτε για να κάνω καμιά καριέρα και ζωαρα. Και το 94 που έφυγα τρώγαμε με χρυσά κουταλιά. Άλλοι λόγοι με οδήγησαν έξω. Αν με γνωρίζετε από πριν εσείς οι πονηροι θα ξέρετε ότι και σπίτια έχω και δουλειά στρωμένη είχα κλπ. Ένας λόγος ήταν και κάτι μυαλά σαν το δικό σου και κάτι περαχωριτισα αγύριστα κεφάλια ευτυχώς λίγα και γνωστά. Καλό βράδυ καλό Πάσχα οποίος θέλει να τα λέμε έχω σελίδα στο φεισμπουκ

  37. Μετά λένε γιατι κάνει σεισμούς τώρα τελευταία!!, Με τις μπιπ που λέτε μερικοί εκεί στο χωριό θα συνεχιστούν. Παλιά λέγαμε μην λέτε μπιπ γιατί θα βρέξει τώρα με σεισμό., Για το φεισμπουκ λέω φωστηρα μου κάτι ψευτομσγκες κουτσαβακια σαν κσι εσένα βάζεις ονοματάκι και σε μαθαίνουν όλοι. Γκεγκε! Και για να μην μου λέτε αλλά πάλι γιατί μερικοί είστε τόσο καμένοι στον εγκέφαλο που πρέπει να σας τα κάνω νιανια να τα καταλάβετε. Με την Περαχωρα και τους περαχωριτες δεν έχω τίποτα ίσα ίσα αγαπάω και το μέρος και έχω και μεγάλο σόι από εκεί. Από κάτι “πετσακηδες σαν το Πέτρου και τον άλλο τα βάζω. Το καταλάβατε τώρα. Δεν γράφω επίσης γιατί εδώ στο μπλοκ γιατί κάνω πατέντες για να γράψω ένα σχόλιο λόγο τεχνικών προβλημάτων. Θα απαντήσω μόνο σε επώνυμους πλέον. Εκεί να σας δω γατάκια

  38. Ένας άλλος θα ντρεπόταν να βάζει το όνομά του και να γίνεται ρεζίλι των σκυλιών και των ασβών σε όλη την Κορινθία με αυτά που λέει. Ο λαγάνας όμως δεν μέχρι πρόβλημα που τον κράζουν όλοι. Je suis K. Πέτρου. Μην τον λογαριάζεις ρε πατριώτη αυτόν τον λαγάνα που μας μισεί και μας σνομπάρει τόσο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog