Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη για τις “άσκοπες” και μη μετακινήσεις στην Περαχώρα

- Advertisement -

Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη μας, κατοίκου της Περαχώρας Κορινθίας που ισχυρίζεται ότι οι συνθήκες στην Περαχώρα ολοένα και δυσκολεύουν αφού το Super Market ΣΠΑΚ έχει ξεμείνει από τρόφιμα και διάφορα άλλα προϊόντα.

Αναλυτικά αναφέρει

“Το πρόβλημα των “άσκοπων μετακινήσεων” γίνεται καθημερινά πιο ορατό αφού οι κάτοικοι του χωριού αναγκάζονται να πηγαίνουν στο Λουτράκι για τα ψώνια τους.Αυτοί που εργάζονται ακόμη και κατεβαίνουν είναι τυχεροί. Οι υπόλοιποι θέλοντας και μη πρέπει να έρθουμε στο Λουτράκι για τα απαραίτητα.

Επειδή λοιπόν πολλοί μιλούν για “ασκοπη” μετακίνηση επισημαίνω το πιο σοβαρό πρόβλημα το έχουμε στο χωριό. Το super market δεν έχει τρόφιμα. Αρα συνειδητά “ασκόπως” θα έρθουμε στο Λουτράκι να ψωνίσουμε.

Επίσης θέλω να καταγγείλω μέσω εσάς ότι κάποιοι καταστηματάρχες δεν δέχονται την πληρωμή με κάρτα. Είναι νόμιμο αυτό;Αρα “ασκόπως” πάλι θα πρέπει να πάω στην τράπεζα, να στηθώ στην ουρά και να βγάλω χρήματα.

Παρακαλώ να δημοσιεύσετε την παρούσα. Το όνομά μου είναι (…..) και το τηλέφωνό μου (…)

Ομως πέρα από τα ανωτέρω που αναφέρω και θεωρώ άκρως σοβαρά καταγγέλω και την συμπεριφορά κάποιων εδώ στο χωριό ,που βρίσκουν ευκαιρία, μια για να κάψουν κλαδιά, μια για να κλαδέψουν, μια για να ψωνίσουν και συνεχώς είναι έξω.

Η αστυνομία δεν κάνει συχνές περιπολίες στο χωριό και αυτό αφήνει περιθώρια σε κάποιους να πηγαινοέρχονται πιο ελεύθερα.

Επίσης  τα εξοχικά στην Λίμνη Ηραίου έχουν γεμίσει με κόσμο. Καλά έκαναν και ήρθαν. Δε λέω. Αλλά να μένουν σπίτια τους. Βολτάρουν συνεχώς αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται “ο μπαμπούλας” να μας δυναστεύει.Και προς Θεού να μην παρεξηγηθώ. Η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της, είναι λίγοι οι άνθρωποι, τι να πρωτοκάνουν;

Eιναι απλό.Πρέπει να μείνουμε στο σπίτι.

ΥΣ. Να εφοδιαστεί άμεσα το σουπερ-μάρκετ στην Περαχώρα για να μην κατεβαίνουμε Λουτράκι

Σας ευχαριστώ

(όνομα)”

 

 

 

 

- Advertisement -

98 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η καύση των κλαδιών απαγορεύεται από πρώτη Μαϊου.Εν μέσω καλλιεργητικής περιόδου ποιος είστε εσείς που θα κάνετε παρατήρηση αν θα κλαδεύουν;;;;;;Στο χωριό σου κλαδεύεται τα ξυνα η τις ελιές καταχείμωνο για να πιάσουν αρρώστιες η να καταστραφεί το φυτικό κεφάλαιο η είστε τοοοοσο πλούσιοι που ασχολείστε αποκλειστικά μόνο με την εξωτερική σας εμφάνιση;;;;;;;;;

  2. Αυτούς που δεν δέχονται κάρτα για συναλλαγές να τούς καταγγέλλεται. Εκεί ποντάρουν, πάρτε εκείνη την ώρα τηλέφωνο για καταγγελία και θά σάς πω εγώ πώς σφίγγουν οι κ…… Έχουν βρει το παραμύθι όλοι τους ότι έχει πρόβλημα τό μηχάνημα.

  3. ΕΊΝΑΙ ΣΩΣΤΌ ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΡΩΊ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΠΕΡΙΟΧΉ ΚΆΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΎΓΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΆΝΟΥΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΛΑΔΈΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΤΡΕΙΣ ΤΡΕΙΣ.

  4. Ως κάτοικος περαχωρας θα επιβεβαιώσω τα παραπάνω.Το σούπερ μαρκετ έχει ξεμείνει από είδη πρώτης ανάγκης.. Το ένα και μόνο μπακάλικο του χωριού ΔΕΝ (???) δέχεται κάρτες με την απαντηση:αργω να πάρω τα λεφτά μου.. Και στο σούπερ μαρκετ και στο μπακάλικο, συναντάμε εκτός απ τους ντόπιους και ένα κάρο ξένους. Διαφορετικούς κάθε μέρα.. Άλλοι βγαίνουν για να κάψουν κλαριά, άλλοι για να ασπρίσουν για το Πάσχα…

  5. Ρε φίλε η φίλη πες μου εσύ ποιον θα κολλήσω πηγαίνοντας στο ν ασπροκσμπο να κλαδεψω τις ελιές μου γιατί εξωθεις με την ανάρτηση σου να γίνεις η αιτία να στοχοποιήσει το χώρο μας

  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ έχουν όλοι κάρτες… Υπάρχουν και τα φτωχαδακια… Όσον αφορά το κλάδεμα και εγώ σήμερα κλάδεψα τα δέντρα μου στο σπίτι μου ελάτε να με πιάσετε κσι θα πάρετε….. ΑΥΤΆ….. 😁 😁 😁

  7. ΑΠΟΡΏ ΓΊΝΑΤΕ ΌΛΟΙ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΜΕ… ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΆΝΕ ΠΡΩΊ ΜΕΣΗΜΈΡΙ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΈΞΩ ΧΩΡΙΣ ΛΌΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΈΨΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ.

  8. Άσε που μερικοί εφόσον ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου να πρέπει να πείτε πως άλλοι γυρίζουν με αυτοκίνητα που δεν έχουν τα σχετικά χαρτιά και το παίζουν και μάγκες.

  9. Δεν στεκει τιποτα απο αυτα…απλα λεγονται για να εχουμε κατι να λεμε.παντου υπαρχει pos δεν λετε ψεμματα για να περναει η ωρα..ασχοληθειτε με το λουτρακι π εχει παρα πολλα προβληματα.η περαχωρα μια χαρα ειναι

  10. ΆΣΠΡΙΣΜΑ ΓΙΑΤΊ ΚΆΝΟΥΝ ΕΦΌΣΟΝ ΠΆΣΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ..😁 😁 ΟΠΟΙΟΣ Η ΟΠΟΊΑ ΈΧΕΙ ΕΛΙΕΣ ΘΑ ΚΛΑΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΤΑ ΚΛΑΡΙΆ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΚΆΤΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΚΑΡΈΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖΕΟΥΝ.

  11. Συγνώμη που δεν βρίσκεται στο χωριό μας παπάγια και μπλουντβουστ.Παντως από μακαρόνια,λάδι,ντοματες,αυγά…δεν πιστεύω να είναι δυσεύρετα.Υπαρχει και εναλλακτική αν δεν σας αρέσει το περιβάλλον.Πολυ απλά μετακομίζετε στο δικό σας κατουντι.

  12. Δεν ντρεπουσαστε λίγο που κάνετε σηματα ΜΟΡΣ με τον καπνό και καλείται τους κορωνο’ι’ους και τις κορωνοκορες να κάνουν σύναξη στην Περαχώρα;;; Που θα πάνε τόσος κόσμος που μαζεύτηκαν ξαφνικά όλοι στα εξωχικα τους για Πάσχα; Ε;;;;;Με το δελτίο και το ασπρισμα παρακαλώ.Μην προκαλείτε το αίσθημα των εκδρομέων.

  13. Αντρέα το καλύτερο είναι να κάθεται κάποιος φρουρά στο μπαλκόνι και μόλις δει με το τηλεσκόπιο να πλησιάζει αμάξι από περαχώρα, να ενημερώνει τις αρχές. Μόνο για αυτό κάνει. Κάνει για τίποτε άλλο? Είναι η περίοδος των τριών ΤΤΤ. Ταμπούρι, τηλεσκόπιο, ταραμοσαλάτα λόγω νηστείας. Αλλά το τσιγάρο, τσιγάρο.

  14. ΕΠΏΝΥΜΗ ΉΤΑΝ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΉΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΆΖΩ ΝΑ ΒΆΛΕΤΕ ΌΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΡΑΨΑΤΕ;

  15. Κ ΧΑΡΆ ΔΕΝ ΜΈΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ) ΜΈΝΟΥΝ ΑΦΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ.

  16. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΊΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΌΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΌΜΟ… ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΛΟΥΤΡΆΚΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΑ…ΚΑΙ ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΈΝΑ ΣΧΌΛΙΟ ΠΟΥ ΕΊΔΑ ΕΊΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΆ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ.

  17. ΤΑ ΚΑΝΤΟΥΝΙΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΈΡΚΥΡΑ ΟΠΩΣ ΞΈΡΩ… ΑΝ ΈΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΞΕΚΙΝΉΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΙΣΕΣ ΤΟ ΤΟΩΑΣΠΡΙΣΜΑ😁

  18. Αντε να μπω και εγώ στο χορό του Ζαλόγγου και να αρχίσετε να πηδατε μερικοί και μερικές από την Αγία Παρασκευή. Βρε φουκαράδες γιατί σκίζετε τα ρούχα σας να βάλει το μπλοκ το όνομα αυτού η αυτής που έκανε την καταγγελία. Εσείς γιατί δεν βάζετε το ονοματάκι σας.???κανει τζιζζζ που λέει και μια ψυχή 🙄πως κάνετε παρατηρήσεις και επιβάλετε στο μπλοκ να πει ποιος είναι. αφού εσείς πρώτοι δεν βάζετε επώνυμο σχόλιο. Εδώ σε θέλω μάγκα μου. Δεν φοράτε παντελόνια μερικοί. Αλλά δεν φταίτε εσείς. Το μπλοκ φταίει που σας αφήνει να σχολιάζετε ανώνυμα. Εγώ τους το λέω φιλικά πάντα να μην περνάει τίποτα ανώνυμο. Αυτό είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ πατριώτες να μπορείς να πεις τη γνώμη σου επώνυμα. Αν φοβάσαι η δεν ξέρω εγώ τι άλλο κάτσε στα αυγά σου. Όποιος μου απαντήσει να βάλει και όνομα αλλοιος μην το στείλετε

  19. ΑΦΉΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΔΕΥΕΙ ΝΑ ΑΣ ΟΡΊΖΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΎΕΙ ΧΟΡΤΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΆ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ ΝΑ ΛΥΘΟΎΝ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΕΣΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΚΆΤΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΆΖΟΥΝ.

  20. Βρήκατε θέμα για να ξεχαστεί ο κόσμος και να μην κοιτάει τα μεγαλύτερα προβλήματα. Ευκαιρία να ανοίξουμε αστυνομικό τμήμα στην περαχωρα😁😁Ωραία θα ήταν.

  21. ΚΥΡΊΑ ΧΑΡΆ ΠΟΛΎ ΩΡΑΊΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ ΈΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΊ ΌΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΆΕΙ ΝΑ ΛΎΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΎΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΙΣΩΣ ΓΙΑΥΤΌ ΚΑΙ ΓΡΆΦΕΙ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.

  22. Από τρόφιμα είμαστε κομπλέ εκτός αν η κυρία γιατί σίγουρα κυρία είναι ψάχνει τα περίεργα είδη πρώτης αναγκης… Επίσης όσοι πάνε για κλάδεμα μπορεί να έχουν μαζί τους υπεύθυνη δήλωση, τους έχει κάνει έλεγχο και δεν είχαν? Δεν έχεις τι να κουτσομπολεψεις και ψάχνεσαι

  23. Εγώ μπορώ να πάω στην αυλή να πάρω ξύλα να ανάψω το τζάκι η να φοβάμαι μην με καταγγειλετε🤣🤣🤣 ΡΕ δεν κοιτάτε τα προβλήματα σας που θέλετε να λύσετε του χωριού.

  24. ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΉΣΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ. ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ Η ΣΤΟ ΚΤΉΜΑ ΕΆΝ ΈΧΕΙ ΕΛΙΕΣ ΤΙ ΤΗΣ ΚΆΝΕΙ ΤΗΣ ΒΆΖΕΙ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ… ΑΣΧΟΛΗΘΕΊΤΕ Ε ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ Η ΠΟΛΛΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΚΑΛΌ…

  25. Ακριβώς επειδή είσαι από το χωριό 9.32, δεν κατανοείς πως άλλο η ρουφιανιά, άλλο η δημόσια υγεία για το κοινό καλό. Όσοι υπακούμε στην καραντίνα είμαστε αφελείς, ενώ εσείς που βγαίνετε για να ταΐζετε φόλες τα αδέσποτα είσαστε οι έξυπνοι? Ασφαλώς και όχι. Υπάνθρωποι είσαστε και ευκαιρία να το καταλάβετε μια και καλή.

  26. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΉΣΕΙ ΤΑ ΘΈΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑ. ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΊΑ ΤΟΥΣ.. ΔΙΚΗΓΌΡΟ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ. .

  27. ΑΠΟΡΏ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΌ ΛΟΥΤΡΆΚΙ ΞΈΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΈΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΡΆΦΟΥΝ Η ΤΟΥΣ ΠΙΆΝΕΙ ΖΑΛΆΔΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΑΣ ΛΈΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΆΦΟΥΜΕ Η ΌΧΙ.

  28. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΦΙΛΕ-ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΗΣΥΧΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΖΒΕΡΚΟ ΜΑΣ.ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΚΛΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ.ΤΟΥ ΙΟΥ.ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ……ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΠΑΚ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΙ.!!!!!ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟS EXEIΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟΚ.ΠΕΤΡΟΥ

  29. ΌΣΟ ΑΦΟΡΆ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΑΝΤΡΈΑ ΠΟΥ ΕΊΠΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΏ ΦΟΒΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΆΜΕ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙΑ ΜΙΑ ΑΝΆΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΕΆΝ ΦΟΡΆΜΕ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙΑ.

  30. 11,03 είμαι από το χωριό και είμαι πολύ περήφανη και μέσα κάθομαι και εγώ και η οικογένεια μου όσον αφορά το σχόλιο για τις φόλες μάθε ποιος τις ρίχνει και μην κατηγορείς άσκοπα..

  31. Ασχολειθειτε να λύσετε τα προβλήματα σας και αφήστε το χωριό ήσυχο… Βρήκατε θέμα να ασχολείστε. Ο καθένας θα πάει να ψωνίσει όπου γουστάρει δερβενακα στο σπίτι του δεν πρόκειται να βάλει.

  32. Δε ντρεπεσαι λιγο να διακαιολογεισαι ότι η πολύ καραντίνα δεν κάνει καλό? Απο ποιας αποψεως? Μεταδίδει ιό η καραντινα? Δε ντρέπεσαι λίγο, μωρή Δραπετσώνα, να σπέρνεις ψευδείς ειδήσεις? Εσένα όχι καραντίνα, αλλά να σε μπαγλαρωσουν πρέπει. Κάτσε σπίτι σου να φτιάξεις κάνα υφαντό. Άντε μπράβο.

  33. Τον καταγγέλοντα. Αιτιακή είναι 10.27. Η πολύ καραντίνα, όχι πολλή. Μάθε πρώτα ανάγνωση-γραφή και μετά ρώτα τον…καταγγέλων και κατόπιν βάλε τα κλαδιά ελιάς εκεί που οφείλεις για το καλό σου. Και άσε πια, τις υβριστικές βρωμιές σου να τις κρατήσεις για την ασπρούλα και τη κανελιά στο μαντρί σου. Εσύ χρειάζεσαι μόνιμη καραντίνα.

  34. ΕΠΕΙΔΉ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΛΛΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΊΘΕΤΟ ΠΈΤΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Η ΚΥΡΙΑΣΠΈΤΡΟΥ… ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΊ ΠΟΛΛΗ ΤΟ ΓΕΛΆΣΑΜΕ ΤΟ ΘΈΜΑ.

  35. ΕΓΏ ΝΑ ΠΆΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΈΨΩ Η ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ; ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΆΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΚΑΙ ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ ΠΈΤΡΟΥ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΕΊ ΛΙΓΆΚΙ.

  36. Αξιότιμε Κ. Πέτρου αντιλαμβάνομαι την ανησυχία σας, αλλά δεν είναι τώρα εποχή για φίλημα λερωμένων ποδιών. Περιμένετε πρώτα να παρέλθει η καραντίνα και μετά επιδίδεσθε σε ό,τι σας συγκινεί και ικανοποιεί περισσότερο. Τώρα υπάρχει κίνδυνος για την υγεία όλων μας.

  37. Ο ρουφιάνος καλά είναι να κάνει επώνυμα την καταγγελία, αλλιώς δεν στέκει, ποιος είναι αυτός ή αυτή που θα πει αν θα πάμε στα κτήματα ή τα μαγαζιά δεν δέχονται κάρτα κάτι που δεν ισχύει, όσο για το Λουτράκι υπάρχουν ορισμένα προϊόντα τα οποία δεν υπάρχουν στην Περαχώρα ή είναι πολύ πιο ακριβά από το Λουτράκι.Καλά είναι να κάτσει στο καβούκι του και να μην λέει ασυναρτησίες και ψέματα γιατί ο

  38. ΌΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ POS ΚΑΙ ΈΝΑ ΚΛΑΔΕΜΑ… ΑΝ ΉΘΕΛΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΠΉΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΆΖΕΙ ΈΝΑ ΧΩΡΙΌ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ…. Η ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΛΑΔΕΥΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΠΕΡΝΆΕΙ Η ΏΡΑ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ.;

  39. 11,03 κάθε ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ είναι υπεύθυνος ούτε θέλει να αρρωστήσει ούτε να κολλήσει κάποιον γιαυτό αυτά που γράφεις δεν στέκουν…Αν εσύ έχεις απωθημένα κάτσε και λυστα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog