Με κίνδυνο της υγείας τους και σε συνθήκες απόλυτης εξάντλησης προσπαθούν να σώσουν ζωές και να μειώσουν την εξάπλωση της επιδημίας.

Ο νέος κορωνοϊός έχει εισβάλει σχεδόν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, απειλώντας τις ζωές των ανθρώπων, ενώ ήδη έχει επιφέρει καίριο πλήγμα στην καθημερινότητα δισεκατομμυρίων ανθρώπων, με κίνδυνο ακόμη και κατάρρευσης της παγκόσμιας οικονομίας και τις πολλαπλές συνέπειες που θα προκληθούν από την ανεξέλεγκη κατάσταση που διαμορφώνεται. Μοναδική ασπίδα και σύμμαχος του ανθρωπότητας, είναι το νοσηλευτικό προσωπικό. Όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στην Κόρινθο, οι γιατροί και οι νοσηλευτές δίνουν έναν τιτάνιο, εξαντλητικό αγώνα κόντρα στο πρωτοφανές -για τον σύγχρονο κόσμο- γεγονός.

Μαζί τους, στο πλευρό τους, δίπλα στην κοινωνία, αυτη την κρίσιμη και δύσκολη περίοδο για όλους μας, οι αστυνομικοί όλης της Κορινθίας διενεργούν ελέγχους για παραβίαση των μέτρων,αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, επιφορτισμένοι με χίλιες δύο άλλες αρμοδιότητες λόγω των κλειστών υπηρεσιών των δήμων κλπ.

Σας ευχαριστούμε όλους !

Η Πολιτεία όπως έχουμε ξαναγράψει έχει ύψιστο χρέος να διαφυλάξει κυρίως την υγεία όλου του ιατρικού, νοσηλευτικού και αστυνομικού προσωπικού, αφού συνεχώς έρχονται στο φως καταγγελίες (ΠΟΕΔΗΝ , Αστυνομικούς και Ιατρικούς Συλλόγους) ότι τα νοσοκομεία δεν έχουν μάσκες και γάντια

 

Αίσχος !Χωρίς οινόπνευμα το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου.