Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τέλος ο Γιώργος Βλάχος από τους Καταρράκτες

- Advertisement -

Με πληροφορίες του loutrakiblog.gr πριν από λίγο έληξε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Τουριστικής Λουτρακίου.

Και πάλι Πρόεδρος ο Γιώργος Γκιώνης της Τουριστικής Λουτρακίου

Επιθυμία-αίτημα του εργολάβου κ. Γιώργου Βλάχου ήταν να λυθεί η σύμβαση μίσθωσης που είχε συνάψει με την Τουριστική Λουτρακίου και αφορούσε στο αναψυκτήριο των Καταρρακτών.

Ο κ. Βλάχος δεν μπορεί όπως ισχυρίστηκε να το υποστηρίξει πλέον λόγω της μη αποκατάστασης των βραχοπτώσεων. Εξαιτίας αυτού η επιχείρηση δεν μπορεί να λειτουργήσει.Ζήτησε επίσης να επιστραφεί η προκαταβολή που είχε καταβάλλει.

Το παραπάνω αίτημα του κ. Βλάχου έγινε δεκτό από την πλειοψηφία του ΔΣ της Τουριστικής .

**Ο Δήμος τώρα περιμένει τη δημοπράτηση του έργου, αφού είχε εγκριθεί χρηματοδότηση ύψους 1.500.000 ευρώ για την αποκατάσταση των βραχοπτώσεων από το Υπουργείο Υποδομών.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 5 χρονια χαμενα ενοικια για τον δημο λουτρακιου.Αλλη μια μεγαλη επιτυχια ευγε Ενα εργο κοσμημα της πολης μας παρατηθηκε στην τυχη του.

  2. Δεν πρεπει να επιστραφει η προκαταβολή που είχε καταβάλλει.Τοσο καιρο το χε καπαρωσει χωρις να κανει τιποτα.περιμενοντας μονο απο τους αλλους να του τα εχουν ολα φτιαγμενα.Αλλη μια χρονια που ενα απο τα πιο ωραια σημεια της πολης ειναι σαν…..ας μην πω καλυτερα πως..Ειναι ντροπη το μερος να ειναι ετσι τοσα χρονια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog