Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η ΠΕ Κορινθίας στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα

- Advertisement -

Την Τρίτη 7 Μαρτίου, σε συνέχεια των επισκέψεών του ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ Αναστάσιος Γκιολής επισκέφθηκε την εταιρεία συσκευασίας και μεταφοράς «Δημήτριος Δουβής – Εμπόριο Αγροτικών Προϊόντων» στο Ξυλόκαστρο. Δραστηριοποιείτε στην τυποποίηση λεμονιών και διάθεσή τους στην εγχώρια αγορά αλλά και σε χώρες όπως Βουλγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Σερβία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Αυστρία, Ρουμανία, Γερμανία κ.α.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας με αφορμή την προώθηση από την  Περιφέρεια Πελοποννήσου, αιτημάτων προς τα διάφορα αρμόδια υπουργεία και ύστερα από υπομνήματα συλλόγων του πρωτογενή τομέα και επαγγελματικών ενώσεων και φορέων είπε χαρακτηριστικά πως «Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι εργάτες είναι αυτοί που δοκιμάζονται περισσότερο απ’ όλους αυτές τις δύσκολες ώρες και πρέπει να βοηθηθούν κατά προτεραιότητα»

Ο κ. Γκιολής συνεχάρη την επιχείρηση και το δυναμικό των 30 περίπου εργαζομένων της τονίζοντας «πως χρειαζόμαστε τέτοιες επιχειρήσεις όπου όχι μόνο δε κάνουν περικοπές ανθρώπινου δυναμικού αλλά στηρίζουν το νομό μας και με όσο το δυνατόν περισσότερες προσλήψεις. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η ΠΕ Κορινθίας στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα, ο οποίος αποτελεί ως απασχόληση πηγής εισοδήματος, ένα μεγάλο τμήμα του νομού Κορινθίας»

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog