Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Προσφορά αγάπης από το Σπύρο Καραβούλη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

- Advertisement -

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία SPORTCAMP A.E. – Κέντρο Άθλησης και Αναψυχής Sportcamp Loutraki Sportcamp Kids – και τον Πρόεδρο Σπύρο Καραβούλη για την ευγενική προσφορά σε διάφορα τρόφιμα 200 περίπου κιλών, που θα διατεθούν για τις ανάγκες των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

“Στην πρωτόγνωρη πρόκληση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, η κινητοποίηση όλων μας είναι παραπάνω από απαραίτητη. Η εταιρεία SPORTCAMP A.E. θέτει ως προτεραιότητα την κοινωνική προσφορά και συμβάλλει στη συλλογική προσπάθεια για τη στήριξη των πιο ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.

 

 

 

 

Loutrakiblog.gr

Καλό θα ήταν να φτιαχτεί κάποτε και ο δρόμος προς την κατασκήνωση, (γεμάτος λακκούβες) αφού χιλιάδες επισκέπτες (από Ελλάδα και εξωτερικό) επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις ετησίως !Αν λάβουμε υπόψιν ότι στην ευρύτερη περιοχή του Sportcamp υπάρχουν πάρα πολλές μόνιμες κατοικίες συνδημοτών μας οι οποίοι δεν αποτελούν βεβαίως πολίτες β’ κατηγορίας, η ανάγκη εργασιών επισκευής και αποκατάστασης του ασφαλτόστρωτου είναι επιβεβλημένη!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog