Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απίστευτο: Aπειλητική προειδοποίηση στο Loutrakiblog.gr από την “ομοούσιο” τριάδα

- Advertisement -

Με κοινό δελτίο τύπου οι τρεις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων που ενεργούν ως ένα σώμα  πλέον, με πληθώρα κοινών δελτίων τύπου στα ΜΜΕ,επιτίθενται αναίτια στο loutrakiblog.gr για την κριτική που τους άσκησε με ένα αμιγώς πολιτικό κείμενο. Δημοσιεύουμε το ΔΤ και  θα απαντήσουμε σύντομα !

Παρακαλούμε ωστόσο να κάνετε πράξη τις απειλές σας !

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ LOUTRAKIBLOG.GR

Επειδή αναρτήθηκε σχόλιο στο https://www.loutrakiblog.gr/ με τίτλο ‘‘Λουτράκι: Μεγάλα προβλήματα συσσωρεύονται από τις <<ευεργετικές>> προτάσεις της αντιπολίτευσης’’, που δημοσιεύτηκε την 8η Απριλίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:58’, γνωστοποιούμε τα ακόλουθα:
Το κείμενο είναι απαράδεκτο και λίαν δυσφημιστικό, καθώς και εξυβριστικό,  σε βάρος τριών Αρχηγών Παρατάξεων και Δημοτικών Συμβούλων, κατά συνέπεια και σε βάρος ενός μεγάλου ποσοστού του Εκλογικού Σώματος.
Υπόψη, ότι με το προσβλητικό για τους Αρχηγούς των Δημοτικών Παρατάξεων και τους Δημοτικούς Συμβούλους αυτών κείμενο της αναρτήσεως, τελέστηκαν, εν γνώσει, από τον διαχειριστή του ιστολογίου και τον συντάκτη της αναρτήσεως, ποινικά διωκόμενες αξιόποινες πράξεις δια του τύπου.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

1.-Δύναμη Δημιουργίας
2.-Αλλάzουμε ΜΑΖΙ
3.-Ώρα για Δράση

 

 

H συντακτική ομάδα του loutrakiblog.gr

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ! Η ΠΙΟ ΑΘΛΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ

  2. Καλα τωρα φοβηθηκατε εκει στο loutrakiblog χαχα
    Ο δικομανης Βασιλειου που θελρι να δει τον Γκιωνη φυλακη ο μηνυσομανης Καραπαναγος και η γλαστρα

    • Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες ! Η κυρία Πρωτοπαππά ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο “Ημουνα “γλάστρα” επί δημαρχίας Γκιώνη” λέγοντάς το με μεταφορική σημασία και εννοώντας πως ο Δήμαρχος της είχε αφαιρέσει δικαιώματα και πρωτοβουλίες. Αυτά τα έχουμε δημοσιεύσει. Ο κ. Βασιλείου δεν γνωρίζουμε αν είναι δικομανής, αν γνωρίζετε κάτι να το καταθέσετε επώνυμα. Το ίδιο ισχύει και για τον κύριο Καραπανάγο. Παρακαλούμε θερμά να μην γίνονται σχόλια επί προσωπικού θίγοντας την υπόληψή τους και την ανθρώπινη υπόστασή τους. Μπορείτε να τους κρίνετε επιχειρηματολογώντας για την πολιτική τους θέση, όχι όμως σε προσωπικό επίπεδο. Αυτή είναι πάγια αρχή του Loutrakiblog.gr. Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια τέτοιους είδους.
      Ευχαριστούμε για την κατανόηση!
      Το LB θα απαντήσει σύντομα στις τρεις παρατάξεις !

  3. Χωροφυλακίστικη ρητορική από τον κύριο Καραπανάγο λες και απευθύνεται σε πληβείους. Η Μαρία Πρωτοπαππά έβριζε όλη την προεκλογικη περίοδο 3 δημάρχους και με την λέξη υπόδικος εννοούσε ότι ήταν ένοχοι για κακούργημα και στο συγκεκριμένο κείμενο ο Βασιλείου ούτε αναφέρεται! Ανώνυμος

  4. Η φίμωση του Τύπου αποτελεί κατάλυση της Δημοκρατίας. Αυτές είναι χωροφύλακιστικες πρακτικές. Αποκλείεται η κ. Πρωτόπαππα να συνυπογράφει τέτοιο κείμενο. Δεν μπορεί ο Παναγιώτης ο Πέτρου να συμφωνεί ! Απογοητεύομαι ειλικρινά ειδικά από τον κ.Καραπαναγο που περιμέναμε να φέρει διαφορετικό “αέρα” στο δημοτικό συμβούλιο, ως νέος σύμβουλος και άφθαρτος.

  5. Καλά ρε λίγο φιλότιμο δεν έχετε; Αυτή που τόσα χρόνια ήταν η υπεύθυνη στα οικονομικά τώρα είναι η καλύτερη; Γιατί τα λέει τώρα ; Γιατί κρυβόταν ; Φυσικά αυτοί που την ακολουθούν πρέπει να είναι πολύ χαμηλού πολιτικου επιπεδου αφού είναι σαν πρόβατα. Λίγο τσιπα να είχατε….. Λυπαμε για τους άλλους που κατάντησαν να τους καθοδηγεί ένας δακτυλοδειχτουμενος της περιοχής..

  6. Από τότε που ο αγαπητός μι.φι. έβγαλε στην φόρα ντοκουμέντα και αδιάσειστες αποδείξεις για απευθειας αναθέσεις έργων πολλών χιλιάδων ευρώ σε γαμπρουλη και έχει επαναληφθεί από πολλούς συνδημότες εδώ με δυνατό μνημονικό, ο/η ενοχος (για να μην δώσω ονομα) έχει λυσσάξει και θέλει να διαλύσει το σάιτ. Δίπλα φυσικά, βρήκαν την ευκαιρία να παρασταθουν κάποια πολιτικά παράσιτα προς ίδιον όφελος. Αυτή είναι όλη η ιστορία ρε παιδιά.

  7. 19:45 η κυρια Πρωτοπαπα γιατι καθοταν τοσα χρονια και δεν εφευγε αφου ηταν γλαστρα;
    Γλαστρα και νσ παιρνει 1500€…
    Πηγαινε στις 10 εφευγε κατα την 1μια χαρα…
    Ο κυριος Βασιλειου υποδικο τον ανεβαζε υποδικο τον κατεβαζε και τελος ο Καραπαναγος βλεπετε τις πραξεις του…

  8. Αγαπητό Λουτράκι μπλογκ, μήπως έχει δίκιο ο κύριος Βασιλείου? Κι όμως έχει κάνει πολύ σοβαρές προτάσεις στο παρελθόν. Έχει προτείνει να κατασκευαστεί στο Λουτράκι αποτεφρωτήριο και στην Περαχώρα ένα νέο Σαντιάγο Μερναμπέου, τα ξεχάσατε; Κι αν σταματήσετε να κριτικάρετε διαρκώς το κοινοφελές έργο του, έχει κι άλλες έξυπνες προτάσεις να κάνει: να κατασκευάσουμε το δικό μας αεροπλανοφόρο, στο Ηραίον να κάνουμε το νέο ακρωτήριο Κανάβεραλ για εκτοξεύσεις διαστημοπλοίων, να αποκτήσουμε τους δικούς μας κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας στους καταρράκτες και να ορθώσουμε στην Ποσειδωνία ένα μπρούντζινο άγαλμα του θεού Ποσειδώνος που να κάνει το άγαλμα του θεού Ηλίου στην Ρόδο να δείχνει νάνος μπροστά του. Περιμένετε να δείτε τι ακόμη μπορεί να προτείνει ο καταπληκτικός αυτός άνθρωπος με όρεξη και σφοδρη βούληση να βοηθήσει ουσιαστικά τον τόπο μας….

  9. Και ποια δηλαδή είναι η πυραμίδα του Χέοπα? Κύριε Γκιώνη, μπορείτε να χτίσετε την πυραμίδα του Βασιλείου δυο φορές το μέγεθος της περίφημης Αιγυπτιακής. Θα κοστίσει μεν κάτι παραπάνω, αλλά επένδυση θα κάνετε, διότι 2.000 χρόνια μετά, θα έρχονται χιλιάδες τουρίστες στο Λουτράκι να την θαυμάζουν και θα αφήνουν πολλά λεφτά. Θα γίνει Μονακό η πόλη μας.

  10. Τους αιρετούς τους κρίνουμε από τις πράξεις κ τα έργα τους.Ενώ τα ΜΜΕ τα κρίνουν μόνο οι αναγνώστες- τηλεθεατές, οι πολιτικοί το μόνο που κάνουν είναι να τροφοδοτούν την διαπλοκή…Όσοι αιρετοί δεν αντέχουν την κριτική καλό θα είναι να παραιτηθούν… χθέςΗ νυχτερίδα…

  11. Ο ανθυπίλαρχος είναι με τον Παύλου. Παλιά καραβάνα Λουτρακίου ο ανθυπίλαρχος, ξέρει ποιος έχει προσφέρει στον τόπο και ποιος όχι. Κανέναν πλιν Γκιώνη δεν θα ψήφιζε τώρα. Εκτός κι αν ο Παύλου έβαζε υποψήφιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog