Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ατύχημα ή εγκληματική αμέλεια στον Ισθμό;;; Γιατί έχασε τη ζωή του το 14χρονο παιδί;;

- Advertisement -

To loutrakiblog.gr έχει αρθρογραφήσει σχετικά πολλές φορές στο παρελθόν και έχει χαρακτηρίσει το κανάλι του Ισμθού, ως κανάλι του θανάτου, αφού χιλιάδες συμπολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους, είτε από αυτοχειρία, είτε από ατύχημα.

Χθες εκτυλίχθηκε μια νέα τραγωδία. Ενα ανήλικο παιδί, μόλις 14 χρόνων, δε χάρηκε τη βόλτα του. Επεσε στο κανάλι του Ισθμού από ύψος 60 μέτρων και βρήκε τραγικό θάνατο….

Οι γονείς του δεν το είδαν να επιστρέφει, δεν θα ξανακούσουν τη φωνή του. Δεν θα ξαναδούν το γέλιο του.

Υπάρχουν ευθύνες. Τεράστιες. Υπάρχει εγκληματική αμέλεια από κάποιους. Κάποιοι είναι ηθικοί αυτουργοί αυτής της τραγωδίας. Είναι ηθικοί αυτουργοί ενός εγκλήματος !

Ο οικισμός που βρίσκεται στα όρια της ιδιοκτησίας της Ανωνύμου Εταιρείας Διώρυγος Κορίνθου δεν έχει ούτε υποτυπώδη φύλαξη !!!  Δεν υπάρχει ένα πλέγμα που να εμποδίζει την πρόσβαση στην επικίνδυνη περιοχή αλλά και ούτε μιά προειδοποιητική πινακίδα !

Μια αθώα ψυχή χάθηκε ! Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια !

Ο Εισαγγελέας Κορίνθου πρέπει να διατάξει έρευνα και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους καταλογίζονται.

Αρθρο μας τον Ιουνιο του 2016 με τίτλο  Ισθμός. Το κανάλι του θανάτου

Λέγαμε τότε”

Ίσως να ήρθε η στιγμή, η Πολιτεία να λάβει δραστικά μέτρα. Ίσως το ΔΣ της Διώρυγας σε συνεννόηση με το Δήμο να έβρισκαν μια λύση, για να μη χαθούν άλλες ζωές στο κανάλι του θανάτου.Μια πρώτη σκέψη που κάνω, είναι να τοποθετηθούν δίχτυα ασφαλείας κάτω από τις γέφυρες. Μια δεύτερη, να τοποθετηθούν ψηλά συρματοπλέγματα στα επικίνδυνα σημεία…..

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οποιαδήποτε πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας Χρόνια τώρα μιλανε για κατολισθήσεις στον Ισθμό και επισκευή της διώρυγας αλλά τα συμφέροντα είναι μεγαλύτερα από τις ανθρώπινες ζωές. Οι εταιρείες των πλοίων θα κάνουν περισσότερο χρόνο γύρω γύρω και η εταιρεία της διώρυγας δεν θα εισπράττει. Είναι όμως 4 γέφυρες από πάνω που περνάνε χιλιάδες αυτοκίνητα και ολόκληρος οικισμός. Κρίμα στο παιδί που χάθηκε κρίμα στην οικογένεια του!!!!!!

  2. Ήταν ατύχημα, αλλά δεν ήταν το πρώτο. Επαναλαμβάνω! Ατύχημα κ όχι αυτοκτονία.Ναι! Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί όταν πρόκειται για ατύχημα! Χρόνια τώρα, οι διοικούντες την αεδικ, απλά κάνουν πάρτι, έχοντας αφήσει την επιχείρηση στον αυτόματο. Ένα ακόμα τραγικό γεγονός, που πολύ αμφιβάλλω εάν υπάρξει έστω κ μια επίπληξη στους ηθικούς αυτουργούς. Μεγάλη ευθύνη έχει κ η κυβέρνηση. Πρέπει να ειπωθεί κ αυτό. Ο λόγος; έχει αφήσει να διοικεί ακόμα η δότη διοίκηση της προηγουμενης κυβέρνησης… Αυτοί που κάνουν ΠΑΡΤΙ….

  3. Ντροπή στο κράτος ντροπή στη Κόρινθο δημάρχους και αντιδημάρχους που αφήνουν να φεύγουν άδικα τόσες ψυχές άδικα και πιο πολύ αυτό το αδικοχαμένο παιδακι κάντε κάτι λοιπόν όλοι είμαστε άνθρωποι είμαστε γονείς γιατί κοιτάτε μόνο τα συμφέροντα σας και αφήνετε έτσι τον κόσμο κάντε επιτέλους κάτι άδικο και κρίμα για το παιδάκι δεν έχω λόγια για τους γονείς συλληπητηρια που έχασαν το αστεράκι τους το αγγελούδι τους που πήγε στον ουρανό μαζί με το χριστουλη μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog