Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σήμερα το στερνό αντίο στο 14χρονο Βαγγέλη που σκοτώθηκε στον Ισθμό

- Advertisement -

Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου 2020, η οικογένεια του 14χρονου Βαγγέλη Τσάκωνα θα αποχαιρετίσει για πάντα το αγγελούδι της ..

Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Ισθμία στις 13.00 μ.μ.. Η κηδεία θα τελεσθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των ειδικών συνθηκών δημόσιας υγείας.

 

 

 

 

 

Τραγωδία στα Ίσθμια: Nεκρό ανήλικο αγόρι που έπεσε από τη γέφυρα του Ισθμού

Λουτράκι: Μαύρη Μεγάλη Παρασκευή. Θα μιλήσει κανείς για το θάνατο του παιδιού;;

Ατύχημα ή εγκληματική αμέλεια στον Ισθμό;;; Γιατί έχασε τη ζωή του το 14χρονο παιδί;;

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αχ βρε φουκαρά Βαγγελάκη. Και πολύ νωρίς έφυγες, και Αναστάσιμη ημέρα σε αποχωριζόμαστε. Ο Θεός να δώσει δύναμη στην οικογένεια σου να αντέξει την απουσία σου, και είθε ο Κύριος να σε πάρει κοντά του, δίπλα του.

  2. Πραγματικά ματωσες την.καρδιά μου τόσο πολύ βρε αγγελούδι μου.Γιατί; Έκλεψα βρε αντρακι μου χωρίς να σε ξέρω. Δεν ξέρω τι να πω. Ελαφρύ το χώμα σου παλικάρι μου.

  3. Πραγματικά είναι πάρα πολύ άδικο και κρίμα ένα άγνωστο παιδί για εμένα και τον λυπήθηκε η ψυχή να χάνετε μια ζωή μικρού παιδιού έτσι καλο παράδοση καλό μου παιδί 😔😔❤️❤️❤️

  4. ΕΦΗΓΕ 6 12 19 ΕΤΩΝ 18 ΚΑΙ ΤΟ 2 ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟΡΑ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ Όταν ο γονιός χάσει το παιδί του… ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ. Μόνο αν έχεις αγκαλιάσει το νεκρό σου παιδί ή έχεις παρακολουθήσει την κηδεία του. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΙΣ. Η θλίψη είναι αφόρητη και ο πόνος αβάσταχτος.

  5. ΕΦΗΓΕ 6 12 19 ΕΤΩΝ 18 ΚΑΙ ΤΟ 2 ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟΡΑ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ Όταν ο γονιός χάσει το παιδί του… ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ. Μόνο αν έχεις αγκαλιάσει το νεκρό σου παιδί ή έχεις παρακολουθήσει την κηδεία του. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΙΣ. Η θλίψη είναι αφόρητη και ο πόνος αβάσταχτος.

  6. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Αβασταχτος πονος.κριμα αγγελουδι μου.11 Απριλιου 2007 εχασα κ εγω τον ανηψιο μου ,απο βολτα με ποδήλατο. 😣😣😣

  7. H απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου σπαράζει την καρδιά όλων μας. Δεν θα την πω άδικη, διότι αι βουλαι του Υψίστου είναι άγνωστες, αλλά θα την χαρακτηρίσω θλιβεροτάτη. Μακάρι να βρεθεί σε έναν κόσμο ωραιότερο από τον δικό μας, όπως τον φτιάξαμε.

  8. Δεν υπαρχουν λογια…ο μεγαλυτερος βουβος πονος για ενα γονιο..ο θεος να σας δωσει δυναμη..Συλληπητηρια στην οικογενεια του.Τζενη Θεοχαρη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog