Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Παναγιώτης Νίκας: Oι δομές φιλοξενίας μεταναστών στην Πελοπόννησο στήθηκαν επί των ημερών και με τις ευλογίες του Πέτρου Τατούλη

- Advertisement -

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σχολιάζοντας ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον πρώην περιφερειάρχη -και ορισμένους περιφερειακούς συμβούλους- σχετικά με τα κρούσματα κορονοϊού στη δομή φιλοξενίας μεταναστών στην Ερμιονίδα, παρατηρεί, μεταξύ άλλων, ότι η στάση που τηρεί ο προκάτοχός του προκαλεί “μόνο θυμηδία”.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης στην απάντησή του, υπογραμμίζει:

“Η επιθετικότητα, η προκλητικότητα, η στρεψοδικία, η μισαλλοδοξία του πρώην περιφερειάρχη και κάποιων ακολούθων του κατά του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης και του περιφερειάρχη, μόνο θυμηδία προκαλούν.

Απλά θυμίζουμε πως οι δομές φιλοξενίας μεταναστών στην Κόρινθο, την Τρίπολη, το Κρανίδι και άλλες περιοχές της Πελοποννήσου, στήθηκαν επί των ημερών του και με τις ευλογίες του.

Προφανώς, όμως, τον ενοχλεί η συντονισμένη και εξόχως αποδοτική προσπάθεια αντιμετώπισης ενός τεράστιου και παγκόσμιου υγειονομικού προβλήματος, που επιτυγχάνεται με την ευρύτερη δυνατή συνεργασία”.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλοι τους ευθύνονται για το χάλι αυτό με τους μετανάστες…δε λέω, κι αυτοί θύματα είναι αλλά γιατί εμείς να είμαστε υποχρεωμένοι να συζουμε με άτομα άλλων ή και ανύπαρκτων πολιτισμών ; Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δε θα ξεσηκωθούν κάποτε και θα μας σφάξουν στον ύπνο;

  2. Θελω να εκφρασω κατι απο καρδιας. Δεν νομιζω να υπαρχει αλλο site ακομη και απο τα Αθηναικα και αυτοαποκαλουμενα “μεγαλα” που να προσφερει στον κοσμο τη δυνατοτητα της ελευθερης, απροσκοπτης και ανεμποδιστης εκφρασης και χωρις να ζηταει ονοματα, διευθυνσεις, τηλεφωνα, email και διαφορα αλλα προσωπικα δεδομενα του καθενος μας!Ξεχωρα που το χαρακτηριζει η πλουσια υλη, η εγκυρη και αμεση ενημερωση και η εγκριτη αρθρογραφια. Αυτο το site λεγεται Loutrakiblog. Παιδια ειλικρινα σας αξιζouν πολλα μπραβο και ευγε για αυτη σας την ομορφη προσπαθεια και το αποτελεσμα που παρουσιαζετε. Loutrakiblog εισαι εδω και χρονια το μεγαλο και αγαπημενο μας site τοσο στα ευκολα, οσο και κυριως στα δυσκολα!!!

    • Κύριε Τάκη σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τα όμορφα λόγια σας. Από ιδρύσεως του loutrakiblog πιστέψαμε και πιστεύουμε στην ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών στο διαδίκτυο. Δίνουμε τη δυνατότητα στον καθένα να λέει την άποψή του, χωρίς να ζητάμε ταυτότητες και κυρίως χωρίς να στοχοποιείται. Υπάρχουν κάποιοι που διαφωνούν λέγοντας να μην δημοσιεύουμε ανώνυμα σχόλια.Η ελεύθερη έκφραση στο διαδίκτυο πρέπει να θεωρείται ως ανθρώπινο δικαίωμα,πιστεύουμε στην άποψη των αναγνωστών μας η οποία έγινε στο περασμα των χρόνων η απόλυτη δύναμή μας ! Και πάλι σας ευχαριστούμε ! Χρόνια Πολλά με υγεία!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog