Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αγανακτισμένοι οι Εθελοντές εν Δράσει από τη βρωμιά κάποιων…. (εικόνες)

- Advertisement -

Αυτοψία σε παραλία του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων έκαναν οι Εθελοντές εν δράσει και αγανάκτησαν με την ασυνειδησία κάποιων. Μόνο βρωμιάρηδες μπορείς να τους χαρακτηρίσεις….

Δείτε τι γράφουν οι Εθελοντές εν δράσει στη σελίδα τους στο facebook

“Καλησπέρα με υγεία! Έπειτα από επίσκεψη ομάδας-μελών μας σε δύο από τις ομορφότερες παραλίες της Πελοποννήσου (ίσως και της Ελλάδας) διαπιστώθηκε το χάλι που βλέπετε στις φωτογραφίες! Λέξεις όπως βρωμιάρηδες και απολίτιστοι ίσως να ακούγονται λίγες για να μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κάποιους!!! Εμείς με αίσθημα ευθύνης αλλά και τρομερής αγάπης για τον τόπο μας, θα αποκαταστήσουμε και θα επαναφέρουμε την καθαριότητα στις συγκεκριμένες παραλίες άμεσα!!”

To loutrakiblog.gr επικοινώνησε μαζί τους και μας ενημέρωσαν ότι αύριο κιόλας θα καθαρίσουν την παραλία στην  περιοχή ΣΤΕΡΝΑ Λουτρακίου

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να δώσω τα θερμά μου “συγχαρητηρια” στον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και στον Περιφερειαρχα Παναγιώτη Νικά για το γεγονός ότι αφήσανε εντελώς ανενημερωτα και απροειδοποιητα μια ολόκληρη πολη την Καλαμάτα και τα περιχωρα της χωρίς καθόλου νερό από χτες το μεσημέρι μέχρι.. που κάνεις τους δεν ξέρει ποτε θα επανέλθει!! Αλλά καλά μας κάνουν και μας φέρονται ετσι αφου ψηφίζουμε κάτι τυπους αχρηστους, ανικανους και κλεφτοκοταδες για δημάρχους και Περιφερειαρχες!! Συγνώμη για την αγανάκτηση όπως και για το γεγονός ότι το σχόλιο δεν αφορά καθολου σε θέματα του Λουτρακίου και γενικότερα της Κορινθιας, αλλά όλοι Ελλάδα είμαστε!

  2. ΩΧ ΜΟΝΑΧΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥ “ΤΑ ΧΩΝΩ”! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΑΣ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΤΑΙΣΤΑ “ΓΑΛΛΙΚΑ” ΤΟΥ! ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΩΝΤΩΣ ΝΕΡΑΚΙ ΓΙΟΚ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΆΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

  3. Τουλάχιστον σας έχει ξεχάσει ο εγκέλαδος εσάς εκεί στην Καλαμάτα. Εδώ στην Κορινθία δεν ξέρουμε από πού θα μας έρθει .

  4. Οι σεισμολογοι λενε οτι οταν ο εγκελαδος σε ξεχναει τοτε να τον φοβασε! Και επειτα εγω πιστευω οτι η Μεσσηνια ειναι πιο σεισμογενης περιοχη απ οτι η Κορινθια. Απλα λογω της εγγυτητας του Λουτρακιου και της Κορινθιας γενικοτερα με την πρωτευουσα γινεται πιο πολυ “ντορος” για την σεισμικοτητα της περιοχης σας. Μιας και μπηκαμε σε συγκρισεις στην Καλαματα υπαρχει πολυ μεγαλη υγρασια και νερο(οταν αυτο υπαρχει) με μπολικα αλατα ενω αντιθετα στο Λουτρακι το κλιμα ειναι ξηρο, αρα και υγειινο και οσο για το νερο εχεται στην πολη σας απλα το καλυτερο.

  5. Και λιγο χιουμορ τωρα. Μπαινω στο σουπερ μαρκετ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ(δημαρχος Καλαματας) και αγοραζω ενα κιλο μορταδελα ΝΙΚΑΣ(περιφερειαρχης πελοποννησου). Παρεμπιπτοντως νερο καπουτ ακομη στην Ουγκαντα, συγνωμη, στην Καλαματα και μπαινουμε αισιως στην δευτερη μερα. Ευγε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog