Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

ΚΙ.ΝΑΛ.: Η ελευθερία του Τύπου καθορίζει την ποιότητα της Δημοκρατίας

- Advertisement -

Μήνυμα του Κινήματος Αλλαγής για την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθεροτυπίας

Η ελευθερία του Τύπου καθορίζει την ποιότητα της δημοκρατίας. Σε καιρούς περιβαλλοντικών και οικονομικών κρίσεων, πανδημιών, γεωπολιτικών μεταβολών, τεχνολογικής αλλαγής και ανισοτήτων, η δημοσιογραφία έχει μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή.

Καλείται να ανταπεξέλθει με περισσότερη τεκμηρίωση, έρευνα και αξιοπιστία απέναντι στον αυταρχισμό και τη φίμωση των ελευθεριών, αλλά και να καταπολεμήσει την παραπληροφόρηση, την προπαγάνδα και τα fake news.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ελευθερίας του Τύπου θυμίζουμε ότι κοινό χρέος όλων μας και ιδιαίτερα των πολιτικών κομμάτων, είναι να σταθούμε δίπλα στους δημοσιογράφους, να τους παρέχουμε την αναγκαία πληροφορία και τα μέσα για να κάνουν τη δουλειά χωρίς φόβο και δεσμεύσεις. Μόνο έτσι ανοίγουν δρόμοι ελευθερίας, κριτικής σκέψης και περισσότερης δημοκρατίας στην κοινωνία μας.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μετά τον Μαρινακη μια Φωφω είναι ότι πρέπει 😃😃😃Και να θέλεις να αγιάσεις δεν με αφήνετε. 😜😜😜Θα πλακώσουν τώρα οι Νουδουληδες και οι σύντροφοι και θα τα μπλέξουμε πάλι 😃😃😃Ρε τι τραβάω ο γάβρος και ο μαύρος 😢

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog