Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ισθμός: Επιτέλους! o OΣΕ ανακοίνωσε μέτρα προστασίας μετά το τραγικό θάνατο του 14χρονου

- Advertisement -

Μετά τα συνεχή δημοσιεύματα και καταγγελίες για την έλλειψη μέτρων προστασίας των περιοίκων και επικσεπτών στο κανάλι του Ισμθού, ο ΟΣΕ ανταποκρίθηκε, στο μέτρο που του αναλογεί ανακοινώνοντας ότι

Θα τοποθετήσει ειδικές πόρτες εισόδου και εξόδου στα άκρα της μετρικής σιδηροδρομικής γέφυρας στον Ισθμό καθώς και σήματα απαγόρευσης διέλευσης των πεζών στις εισόδους των πεζοδρομίων της νέας σιδηροδρομικής γέφυρας.

Αυτό γνωστοποιεί ο πρόεδρος του Οργανισμού Κώστας Σπηλιόπουλος σε έγγραφό του με αφορμή τον πρόσφατο τραγικό θάνατου ενός 14χρονου στην περιοχή του Ισθμού.

Σημειώνεται ότι η γραμμή αυτή δεν λειτουργεί πλέον και αποτελεί μόνο τουριστικό,αξιοθέατο

 

 

Δημοσιεύθηκε πρόσφατα

Αυτοψία – Προκαλεί το κοινό αίσθημα η ΑΕΔΙΚ. Με κλαδιά εμποδίζουν την πρόσβαση στο σημείο που σκοτώθηκε ο 14χρονος (video-φωτο)

 

 

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα ζωακια ξερουν οτι ειναι επικινδυνα εκει και δεν πεφτουν. Οι ανθρωποι ομως χρειαζονται σηματα και φραχτες για να μην πεφτουν…χμμμμμ

  2. “Επώνυμε” για τι σχόλιο 18:19 τραβά μάθε ορθογραφία γιατί συμπεριφορά δεν σε έμαθαν αυτοί που έπρεπε! Ντροπή σου που αφήνεις και υπονοούμενα για ένα τόσο πονεμένο θεμα!

  3. Ποια λέξη έγραψε ανορθόγραφα ρε; Για πες μας να δούμε. Έχεις απάντηση; Εγώ δεν βλέπω ανορθόγραφη λέξη εκτός της απουσίας τόνων. Εσύ;

  4. Ποιοί κοροϊδεύουν μωρέ? Ελληνικά δεν ξέρεις (ακούς εκεί, κοροϊδεύεστε), αλλά δεν καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις. Κατακρίνουν εδώ οι άνθρωποι την αδιαφορία των υπευθύνων για την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωούλας, και εσύ βλέπεις κοροϊδίες. Είσαι για τα πανηγύρια 100%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog