Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυτοψία – Προκαλεί το κοινό αίσθημα η ΑΕΔΙΚ. Με κλαδιά εμποδίζουν την πρόσβαση στο σημείο που σκοτώθηκε ο 14χρονος (video-φωτο)

- Advertisement -

Είναι συγκλονιστικό πραγματικά αυτό που συμβαίνει με την Ανώνυμο Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου. Προκαλούν το κοινό αίσθημα με την αδιαφορία τους !

Tι και αν ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης έστειλε εγγραφο στο Υπουργείο, όπως ο ίδιος κατέθεσε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου;

Τι και αν οι δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν την περίφραξη όλων των επικίνδυνων σημείων για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα;

Tι και αν κατατέθηκε μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τον ε.α. Πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού κ. Σταμάτη;

Τι και αν το Ινστιτούτο Καταναλωτών Κορινθίας  απέστειλε στους αρμόδιους έγγραφο-διαμαρτυρία;

 

Tι και αν ένα 14χρονο παιδί σκοτώθηκε;

Tι και αν μια χαροκαμένη μάνα δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει το χαμό του παιδιού της;

Ti και αν συμβεί νέο ατύχημα;

H Διοίκηση της ΑΕΔΙΚ περί άλλων τυρβάζει ! Κανείς δεν συγκινήθηκε από τις κυρίες και τους κυρίους της Διοίκησης.

Η ανευθυνότητα, (ο πιο ήπιος χαρακτηρισμός που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε) στο μεγαλείο της!!

Ο τραγικός θάνατος τους 14χρονου Βαγγέλη Τσάκωνα, την Μεγάλη Πέμπτη, φαίνεται πως δεν συγκίνησε κανέναν από τη Διοίκηση της εταιρείας, της οποίας ιδιοκτησία είναι ολόκληρη η περιοχή και επομένως έχει την αποκλειστική ευθύνη για την περίφραξη και την ασφάλεια των πολιτών..

Το loutrakiblog.gr συνεχώς ζητά το αυτονόητο ! Να ληφθούν μέτρα προστασίας και ασφάλειας των επισκεπτών αλλά και των περιοίκων που διαμένουν στους οικισμούς της Ισθμίας. (δείτε εδώ) και (εδώ)

Το μοναδικό “μέτρο” που έχει ληφθεί, το οποίο είναι προκλητικό μεν, ατελέσφορο δε, είναι  η τοποθέτηση φράγματος από μερικά κλαδιά !!!! τα οποία δήθεν εμποδίζουν την πρόσβαση στο σημείο….

Λίγα λουδούδια στο σημείο του ατυχήματος θυμίζουν την μαύρη μέρα που το 14χρονο παιδί έχασε αδόκητα και άδικα τη ζωή του..

 

Δείτε πλάνα που κόβουν την ανάσα στο video που ακολουθεί

 

 

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συν τις αλλοις αυτα τα προχειρα κλαδακια των ανθρωπων της ΑΕΔΙΚ στο σημειο του δυστυχηματος αποτελουν και ΠΡΟΣΒΟΛΗ και ΥΒΡΗ στην μνημη του αμοιρου αυτου παιδιου. Και παλι ΝΤΡΟΠΗ…

  2. Φυσικά και τη μεγαλύτερη ευθύνη για τα πρανή και την ασφάλεια την έχει η εταιρία της ΑΕΔΙΚ, όμως μη βγάζει και την ουρά του ο Δήμος Λουτρακίου απέξω και μην αποκρύπτει ότι όλη η περιοχή εκεί βρίσκεται εντός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου που ο ίδιος ουδέποτε υλοποίησε. Στην περιοχή δε κατά μήκος της διώρυγας βάσει του ανωτέρω σχεδίου προβλέπονται ρυμοτομικές γραμμές. Δεν το ξέρει ο Δήμος ότι χρόνια τώρα εκεί παίζουν παιδιά, τώρα το έμαθε;Αν έστω είχε διανοίξει τις οδούς θα υπήρχε ορατότητα αλλά και πρόσβαση σε όλη την περιοχή αλλά δυστυχώς ο Δήμος είναι ανύπαρκτος. Την ίδια αδιαφορία επέδειξε για την περιοχή του Καλαμακίου στην λεγόμενη περιοχή “Λόφος-Άσπρα χώματα” που με τον τοίχο που ύψωσε ματαίωσε επένδυση εκατομμυρίων γνωστού έλληνα επιχειρηματία.

  3. Αγαπητοί φίλοι του LB έστειλα το βράδυ της Δευτέρας 2 σχόλια χωρις τον παραμικρο υβριστικο χαρακτηρισμο προκειμενου να εκφράσω και εγω την αποδοκιμασία μου για τους υπευθυνους της διωρυγας του Ισθμου σχετικά με τον τραγικό θάνατο του 14χρονου παιδιου. Με μεγαλη έκπληξη όμως διαπίστωσα ότι και τα 2 αυτα σχόλια κόπηκαν.Αν και γενικά παρατηρω οτι τις τελευταιες μερες δεν περνάτε γενικως τα σχόλια μου για κάποιο λόγο που μόνο εσείς ξέρετε! Αν θέλετε και είναι ασφαλώς δικαίωμα σας μπορείτε να μου απαντήσετε. Με εκτίμηση Τάκης Κ.

  4. ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΤΩΘΕΙ ΈΝΑ ΜΙΚΡΌ ΠΑΙΔΊ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΈΤΡΑ ΤΙ ΚΡΙΜΑ… Η ΖΩΉ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ ΔΕΝ ΓΥΡΊΖΕΙ ΠΊΣΩ… ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ ΑΞΊΖΕΙ.

  5. ΦΙΛΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ LOUTRAKIBLOG ΖΗΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΠΡΟΕΤΡΕΞΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΔΙΚΗΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ… Ο ΤΑΚΗΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΑΚΗΣ Κ.

  6. Σας παρακαλώ σβήστε αυτό το απαράδεκτο μήνυμα που γράφει για τους γονείς με τον άνανδρο ανεγκεφαλο που το έγραψε και κρύβεται πίσω απ’ την λέξη ανώνυμος… ντροπή του!!! Σεβασμός στον πόνο των γονιών

  7. Σας πάρκαλω σβήστε το μήνυμα του ανανδρου ανώνυμου που κρίνει τους γονείς και δεν σέβεται τον πόνο της οικογένειας! Ντροπή σου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog