Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Eξαμίλια Κορινθίας: Συγκλονίζει η ιστορία του οδηγού και της χαροκαμένης μάνας (φωτο)

- Advertisement -

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr ο 15χρονος Παντελής Ευσταθίου, συνόδευσε τη μητέρα του στον περίπατο αφού εκείνη πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Ομως έμελλε να είναι η τελευταία φορά που οι δυο τους χαίρονταν τον περίπατό τους, όταν ο μεθυσμένος οδηγός του μαύρου SEAT , έπεσε με σφοδρότητα πάνω τους ενώ περπατούσαν…

Η μητέρα του 15χρονου τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ ο 15χρονος θανάσιμα. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε υποκύψει στα βαριά τραύματά του.

Τραγική ειρωνία. Πριν 5 χρόνια ο ασυνείδητος οδηγός που εγκατέλειψε αιμόφυρτους δυο ανθρώπους στην άσφαλτο είχε χάσει με τον ίδιο τρόπο τον αδελφό του, όταν και εκείνον τον παρέσυρε αυτοκίνητο και τον σκότωσε στην Π.Ε.Ο. Ισθμού-Επιδαύρου….

Η κηδεία του 15χρονου Παντελή έγινε σήμερα σε  κλίμα οδύνης στα Εξαμίλια Κορινθίας…

 

Διαβάστε περισσότερα

Θρήνος στην Κορινθία: Είδε το παιδί της να σκοτώνεται μπροστά της. Τους εγκατέλειψε ο μεθυσμένος οδηγός

 

 

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και να ήξερε ο δολοφόνος ότι πάσχει από καρκίνο η γυναίκα, πιστεύω πως δεν θα τον συγκινούσε το θέμα. Το ότι έχασε πριν 5 χρόνια τον αδελφό του με τον ίδιον τρόπο, δεν μου λέει απολύτως τίποτα. ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, θα επρεπε να μην πινει ποτε και να οδηγεί, για να μην κάνει σε άλλους ό,τι έκαναν στον αδελφό του. Αλλά αυτός εμφανώς ξέχασε πολύ γρήγορα τον αδελφό του.

  2. Είμαι μια μάνα που έχει χάσει δυο παιδιά σε δυο τροχαία πονάω πολύ και συνγχρονος εξοργιζωμαι με τους νόμους με τη δικαιοσύνη με όλους ιθύνοντες να χάνονται τα νιάτα τόσο άδικα χωρίς καμιά τιμωρία .ΚΑΛΌ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ ΚΟΥΡΆΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕ

  3. Ο ασυνείδητος οδηγός θα πρέπει να σαπίσει στην φυλακή για παράδειγμα προς μίμηση για να μην πω κάτι πιο βαρύ. Καλό παράδεισο στο αγόρι καί συλλυπητήρια στην οικογένεια

  4. Ο Θεός να αναπνεύσει την ψυχούλα του 16χρονου παιδιού. Και ο δολοφόνος εύχομαι, αν έχουμε κράτος δικαίου, ξεκουμπίδια από την Ελλάδα μετά την φυλάκιση μαζί με τη δολοφόνισσα που έκρυψε το αμάξι και προσπάθησε να το πλύνει η άπλυτη.

  5. Ο συγκεκριμένος οδηγός που ήταν μεθυσμένος ακόμη μια φορά πληρώνεται από το Ελληνικό κράτος με σύνταξη 500 ευρώ γιατί έχει κύρωση του ύπατος από την μπεκρα τόσων χρόνων

  6. Γνωρίζει κανεις που βρίσκεται η Παλαια Εθνικη Οδος Ισθμού Επιδαυρου και που η Νέα Εθνικη Οδος Ισθμού Επιδαυρου?

  7. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του Παντελάκου μας! Ένα παιδί με ήθος και σεμνότητα που σπανίζουν στις μέρες μας. Δυστυχώς εάν δεν επανέλθει η θανατική ποινή θα συνεχίζουν να υπάρχουν ασυνείδητοι! Όχι ως τιμωρία αλλά ως παραδειγματισμός! Γιατί καμιά τιμωρία δεν μπορεί να φέρει πίσω τους ανθρώπους που φεύγουν με τόσο άδικο και φρικτό τρόπο. Ούτε να απαλύνει τον πόνο των δικών τους ανθρώπων. Πόσο μάλλον μιας μανούλας που γίνεται μάρτυρας. Ο Θεός να δίνει δύναμη σε όλους αυτούς τους γονείς!

  8. Ούτε η θανατική ποινή του θύτη θα έφερνε πίσω τον Παντελή όμως. Που ούτως ή άλλως δεν θα δινόταν, διότι το έγκλημα δεν ήταν εκ προμελέτης. Απλά, σκέψου κι εσύ πως ψήφισες όλα τα χρόνια από το ’90 και μετά, διότι καμία κυβέρνηση δεν εμπόδισε την μαζική είσοδο μεταναστών μέχρι σήμερα. Καμία!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog