Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το 15χρονο: Κάλυψαν το διαμελισμένο σώμα του με σακούλες… για να μην το βλέπει η μάνα του!

- Advertisement -

‘Οπως αποκάλυψε το loutrakiblog.gr “ Ήταν μεθυσμένος ο οδηγός που κτύπησε, σκότωσε, εγκατέλειψε το θύμα και κρύφτηκε… ”

Oι λεπτομέρειες της ανείπωτης τραγωδίας που έρχονται στο φως είναι συγκλονιστικές.

Διαβάστε Eξαμίλια Κορινθίας: Συγκλονίζει η ιστορία του οδηγού και της χαροκαμένης μάνας 

Στο φως έρχονται και οι μαρτυρίες αυτόπτη μάρτυρα, οι οποίες είναι ανατριχιαστικές

Συγκεκριμένα ο μάρτυρας ανέφερε ότι την στιγμή της σύγκρουσης του αυτοκινήτου με τον νεαρό, άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο με αποτέλεσμα να βγει από το μαγαζί του και να δει τι έγινε. Τότε, αντίκρισε την μητέρα του παιδιού να φωνάζει με λυγμούς, ενώ ένα αυτοκίνητο απομακρύνονταν με μεγάλη ταχύτητα, από το σημείο του τροχαίου. Ο ίδιος στη συνέχεια μαζί με μερικούς άλλους ανθρώπους που έτυχε να βρίσκονται δίπλα στο περιστατικό, έσπευσαν στο σημείο. Αμέσως, προσπάθησαν να απομακρύνουν την μητέρα του παιδιού και να «καλύψουν το ίδιο με σακούλες, καθώς είχε διαμελιστεί».

Στη συνέχεια το ΕΚΑΒ έφτασε στον τόπο της τραγωδίας και μετέφερε τον νεαρό στο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μάλιστα, ο αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο οδηγός  ήταν μεθυσμένος, την στιγμή που οδηγούσε και ήταν κάτι που έκανε συχνά.

Υπενθυμίζεται πως προχθες το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορίνθου ο 15χρονος Παντελής Ευσταθίου είχε βγει με την μητέρα του για περπάτημα και τότε ένας 53χρονος οδηγός, τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο του. Επιτόπου, εγκατέλειψε το θύμα και προσπάθησε να κρυφτεί από τις αρχές που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό εναντίον του.

Η οικογένεια του 15χρονου Παντελή βυθίστηκε το πένθος. Οι γονείς του, ειδικά η μητέρα του Εύη,που αντιμετωπίζει  σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά και τα τρία αδέλφια του, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο δικός τους Παντελής, δεν βρίσκεται στη ζωή.
Ο κατηγορούμενος, εντοπίστηκε έπειτα από αναζητήσεις στο σπίτι του να κοιμάται. Με την βοήθεια της γυναίκας του, έκρυψαν το αυτοκίνητο και ο ίδιος σαν να μην συμβαίνει τίποτε, έπεσε να κοιμηθεί.

Παρόλα αυτά, η Αστυνομία σε συνεργασία με τους κατοίκους της περιοχής, μπόρεσαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Επιπλέον, ο ίδιος ο οδηγός είπε ότι δεν θυμάται τι έγινε και ζήτησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή από το Ναύπλιο. Αυτό λοιπόν, έγινε χθες το απόγευμα και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι λέξεις αλβανός και δολοφόνος είναι τόσο στενές, αλληλένδετες, συνυφασμένες όσο αυτές αυτοκίνητο και αμάξι. Η ανάρτηση αυτή σοκάρει και εκνευρίζει συνάμα. Πάει να ελαφρύνει την θέση του και καλά πως δεν θυμάται για να μην μιλήσει. Ο Θεός να αναπνεύσει το παιδί και να στηρίξει τη μάνα.

  2. Το τραγικό σε όλο αυτό, ότι η μάνα του παιδιού, πάσχει από καρκίνο.. Και εκείνος ήταν το στήριγμά τής..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog