Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Αλληλομηνύθηκαν Κώστας Παντελέου και Κώστας Σταυρόπουλος για δημοτικό έργο

- Advertisement -

Στο Αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου, οδηγήθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Λουτρακίου,Κώστας Παντελέου και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Γιάννη Καραπανάγου, Κώστας Σταυρόπουλος και….αλληλομηνύθηκαν για εργασίες που πραγματοποιούνται στην περιοχή ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ Λουτρακίου.

Απο το πρωί εργολάβος που έχει συνάψει σύμβαση με το Δήμο Λουτρακίου, πραγματοποιούσε εργασίες ασφαλτόστρωσης στην παραλιακή ζώνη της περιοχής.

Αποκλειστικές δηλώσεις τους στο loutrakiblog.gr

Κώστας Παντελέου : O Σταυρόπουλος παρεμπόδισε δημόσιο έργο για λογαριασμό πελάτη του

Ο κ. Σταυρόπουλος παρεμπόδισε έργο αγροτικής οδοποιίας που αφορά στην ασφαλτόστρωση της παραλιακής ζώνης του Φλάμπουρου. Ενα έργο που ήταν άφτιαχτο πάνω από 15 χρόνια

Ο κ. Σταυρόπουλος πήγε το πρωί που δούλευαν οι εργάτες με τον εργολάβο, έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και παρεμπόδισε με αυτό τον τρόπο να συνεχίσουν τις εργασίες.

Αφού ενημερώθηκα κάλεσα την αστυνομία και υπέβαλλα μήνυση εναντίον του για παρεμπόδιση δημόσιου εργου.Καλύπτει συμφέροντα πελάτισσάς του δυστυχώς. Δεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα του δήμου.

Ο κ. Σταυρόπουλος δεν ήθελε να υποβάλλει μήνυση, αλλά επειδή φοβήθηκε την διαδικασία του αυτοφώρου, υπέβαλλε και αυτός μήνυση εναντίον μου, χωρίς λόγο και ουσία όμως.

Εκανε παρεμπόδιση για συμφέροντα τρίτου ισχυριζόμενος ότι ο δρόμος δεν είναι δημοτικός αλλά ιδιωτικός (της πελάτισσάς του). Εχουν κάνει και μια ακόμα καταγγελία για ακόμα ένα δρόμο στο Λουτράκι (της ίδιας πελάτισσας).

Κώστας Σταυρόπουλος: Γίνονται έργα χωρίς άδεια

Εμαθα ότι γίνονται εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Φλάμπουρο και πήγα να ρωτήσω τι γίνεται. Κάλεσα την αστυνομία αμέσως για τους εξής λόγους: Ο δρόμος που υπάρχει εκεί, είναι ένα μικτό σύστημα, αλλού είναι παραλία, αλλού είναι αιγιαλός και αλλού είναι ιδιοκτησίες. Στον αιγιαλό δεν μπορείς να ασφαλτοστρώσεις. Μίλησα με τον κ. Μακρίδη, μου απάντησε ότι το έργο είναι νόμιμο και αρμόδιος είναι ο κ. Καπετανόπουλος. Τηλεφώνησα και στον κ. Καπετανόπουλο ο οποίος μου απάντησε ότι δεν έχει ιδέα ότι γίνεται αυτό το έργο.

Εχω κάνει έγγραφο στον κ. Μακρίδη από την 30η Απριλίου να μάθω τι γίνεται με αυτό το δρόμο και ακόμα δεν εχω απάντηση και ενημέρωση.

Υπέβαλλα μήνυση στον αντιδήμαρχο κ. Παντελέου

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog