Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Aνακοίνωση πέντε παρατάξεων της αντιπολίτευσης για το χθεσινό ΔΣ

- Advertisement -

Πέντε δημοτικές παρατάξεις (από τις έξι) της αντιπολίτευσης, διένημαν στα ΜΜΕ κοινό δελτίου τύπου αναφορικά με τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση

Μετά τη χθεσινή (26 Μαΐου 2020) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τους δημότες, κυρίως, για την απειλή που διατύπωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Παντελέου εναντίον του Επικεφαλής της Παράταξης, ‘’Με τους Πολίτες Μπροστά’’ κ. Κωνσταντίνου Λογοθέτη.

Επί τετράωρο διενεργήθηκε συζήτηση για θέματα, εκτός της ημερήσιας διάταξης και μόνο, γιατί η συνεδρίαση διεκόπη, λόγω της λειτουργίας για το Πάσχα.

Βασικό θέμα της συζήτησης η μήνυση κατά του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Σταυρόπουλου, από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Κώστα Παντελέου, πρωτοφανής ενέργεια για τα πολιτικά δεδομένα του Δήμου μας. Επίσης έγινε αναφορά στα στοιχεία που έχουν ζητηθεί, γραπτώς, από τις υπηρεσίες του Δήμου για το έργο στην περιοχή ‘’Φλάμπουρο’’, από επικεφαλής των παρατάξεων κ.κ. Κώστα Λογοθέτη και Κωστή Ζερβού, καθώς και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Σταυρόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αποκαλύφτηκαν πολλά και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο διοικεί η παράταξη του δημάρχου, ο οποίος εμφανίστηκε άβουλος και αμέτοχος, επιλέγοντας, για μία ακόμη φορά, τη γνωστή πολιτική τακτική της αοριστολογίας, γενικολογίας και απροκάλυπτης κάλυψης του άμεσου συνεργάτη του, χωρίς να αναφερθεί στην ουσία του θέματος.

Βέβαια ο χαρακτήρας του ανθρώπου, όποιος και αν είναι, φαίνεται όταν του δοθεί κάποια εξουσία. Γι΄αυτό και λειτουργεί ως ιδιοκτήτης του Δήμου. Γεγονός που επιβεβαιώνεται συνεχώς, λαμβάνοντας υπόψη και την πρωτοφανή αναίτια και αήθη φραστική επίθεση, που εξαπέλυσε ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης, εναντίον της επικεφαλής της Παράταξης ‘’Δύναμη Δημιουργίας’’, κας Μαρίας Πρωτοπαππά, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 1η Απριλίου 2020, κατά την κατάθεση των υποστηρικτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, χαρακτηρίζοντας ‘’σιχαμερό’’ το χαμόγελό της.

Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας κ. Κωνσταντίνος Παντελέου, μη αντέχοντας τον έλεγχο και την κριτική της αντιπολίτευσης, χαρακτηριστικό γνώρισμα της Δημοτικής Αρχής, αντί να απαντήσει σε συγκεκριμένα ζητήματα-ερωτήματα που έθεσε ο κ. Λογοθέτης, επέλεξε άλλη οδό να απαντήσει, διαπράττοντας σοβαρό πολιτικό ολίσθημα και ταυτόχρονα ποινικά κολάσιμο. Απείλησε τον κ. Λογοθέτη με τη φράση:

“Στην Περαχώρα δεν αφήνετε να γκρεμίσουμε το σπίτι σας. Την άλλη εβδομάδα θα έρθω με τις μπουλντόζες. Φέρτε την αστυνομία να δείτε ποια είναι η δημοτική αρχή και δεν σταματάει πουθενά’’.

Η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί επιτομή αλαζονικής διαχείρισης της εξουσίας και την καταδικάζουμε κατηγορηματικά. Δεν είναι ανάγκη να επισημάνουμε ότι ο αντιδήμαρχος δεν έχει το δικαίωμα αλλά ούτε και το ανάστημα να απειλήσει κανέναν. Αυτή του η ενέργεια αποτελεί θεσμική εκτροπή και η παραίτησή του αποτελεί μονόδρομο.

Προφανώς οι διοικούντες το Δήμο μας αγνοούν παντελώς ότι κάποτε στο παρελθόν κάποιος είπε ότι: «το πρώτο καθήκον των σωστών πολιτικών, σε μια ευνομούμενη Πολιτεία, πρέπει να είναι ο σεβασμός των θεσμών που περιορίζουν την εξουσία τους».

Οι Επικεφαλής των Παρατάξεων

Μαρία Πρωτοπαππά
Κωνσταντίνος Λογοθέτης
Ιωάννης Καραπανάγος
Κωστής Ζερβός
Δημήτρης Βασιλείου

- Advertisement -

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΣ ΑΝΈΒΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΞΑΝΑΑΠΕΙΛΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΆΞΕΙ ΤΗΝ ΜΟΎΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΆΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ.

  2. ΜΗΠΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΆΞΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ; ΞΈΡΕΙ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΈΤΗ ΚΑΙ ΑΚΌΜΑ ΞΈΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΈΧΕΙ ΑΓΟΡΆΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;

  3. Ακόμα κι αν έχει δίκιο στο θέμα που έχει προκύψει με το έργο στο φλαμπουρο, εχθές έκανε χοντρό λάθος με αυτά που είπε στο Λογοθέτη. Πιστεύω ότι ο πολιτικός του κύκλος ως αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών έκλεισε και θα πρέπει να παραιτηθεί.

  4. Ας κανονίσει εκεί στο φλαμπουρο τα δικά του και μετά ας ανέβει περαχωρα να γκρεμίσει GPS να βάλει μην χαθεί όμως.,

  5. Ρε όλοι εσεις που λέτε αυτα γιατί δεν πάτε να του τα πείτε μπροστά του !και δεν λέω για τον Παντελαιου αλλά για όλους που τα χώνετε εδώ μέσα ανωνυμα και κάνετε τους νταήδες !!Ετσι είναι Βλάμηδες !Στο loutrakiblog μπορείτε να τα λέτε και να τα γράφετε !Μπροστα σε αυτόν που κράζετε κοκοκοκοκοκο !Μαγκιες είναι αυτά ρε !! δεν ντρέπεστε !!Αγαπατε τον τόπο σας εσεις με το να χαλάτε τον κόσμο στα σάιτ και τα μπλοκ !!Μην μου πει κανείς μην ανακάτευεσε και υποστηρίζεις τον Παντελαιου γιατί αυτο υσχιει για ολους!Εχεις να πεις κάτι για κάποιον πες το μπροστά του η να βάλεις το όνομα σου να μάθουμε και εμεις οι υπόλοιποι ποιος είναι αυτός που απειλεί !κοκοκοκοκο

  6. ΚΎΡΙΕ ΑΝΤΡΈΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΈΦΤΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΙΛΆΤΕ ΈΤΣΙ ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΚΆΝΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΊ ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ.

  7. Καλά δεν θα το ξανακάνω μην με μαλώνεις !!Στον ενικό να μου μιλάς σου έχω πει όχι Κύριε και τέτοια 😂😂να με λες ΣΕΡ λόγο Ουαλλιας !!Το τουμπεκί που λες ξερεις τι είναι η το έχεις ακούσει και το λες !!Δεν παμε καλά μου φαινετε και που να σφίξουν και οι ζεστές !!

    • αυτα που σου λενε εγω τα βλεπω ως απειλες και καλο ειναι να τους κανεις μια ωραια μυνησουλα καλου κακου

  8. Και εσένα γιατί σου πέφτει ??εισαι ποιο έξυπνη από εμένα ?Τα κύριε γιατί τα βαζεις αφού σου έχω πει δεν μου αρέσουν !λεγε με ότι θες σου έχω πει αλλά το κύριε μου τι δίνει !εχω τους ουαλλους που με λένε ΣΕΡ και ΣΕΡ όλοι την ώρα έχω και σένα με τα κύριε !!Δεν παμε καλά μου φαινετε και που να σφίξουν και οι ζεστες🤠

  9. Σερ Ανδρέα αντε κάντε καμία δουλειά και αφήστε τους άλλους να λύσουν τα προβλήματα του Λουτρακίου… Δεν φτάνει που σε είπε και κύριο του την λες και από πάνω.

  10. Φίλε 9:50 έγραψες. Άμα λέμε έγραψες, έγραψες! Έχεις δει εσύ σερ κατάλευκο, να μην αναγνωρίζεται χωμένος μέσα στα αλεύρια και στις ζύμες να τρέχει για να προλάβει τις παραγγελιές της ημέρας?! Ακούς εκεί, σερ…

  11. Ρε σαν πολλούς δικηγόρους δεν έχουμε εκεί στο Λουτράκι? Πρώτον γνωρίζω ποιος είναι στο σχόλιο που με λέει “Κύριε” και στο παρελθόν τα έχω πει πολλές φορές ότι θέλω να μου μιλάει στον Ενικό. Δεν απάντησε και προς τιμή της και μου πεταγεσε εσύ να μας πεις τι ρε λορδε!! Με μυαλά σαν το δικό σου δεν λύνονται τα προβλήματα του Λουτρακιου και φαινετε από αυτούς που ψηφίζεις και υποστηρίζεις. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΑΣ και φρόνιμα με τον Αντρέα γιατί ξέρεις ότι ούτε κρύβομαι και δεν μασάω τα λόγια μου και φοράω και παντελόνι καμπάνα 😎

  12. Απαιτεί και τίτλο ευγενείας, τρομάρα του, που αποδίδεται μόνο από τη βασίλισσα σε επιφανείς, αλλά παριστάνει όμως τον σοσιαλιστή του πασοκ. Καλά. Τρικυμία στην καρδιά του έχει έρθει φοβερή…!!!

  13. Ρε αν έρθει η Βασίλισσα στο Λουτράκι ξέρεις πόσους Σερ θα κάνει?Δεν λέω για ποιο λόγο θα σας κάνει γιατί θα μας κόψουν. Ρε νούμερα εγώ είμαι απλός λαϊκός τύπος και τα κύριε και τα σερ δεν τα γουστάρω. Αυτό έγραψα! Στον ενικό να μου μιλάτε και ας με λέτε ότι θέλετε. Σοσιαλιστής γάβρος και αλάνι είμαι οποίος γουστάρει 😂😂😂Ρε τι προβλήματα που έχετε μερικοί. Αντε να βρούμε μια μέση λύση να με λέτε mister που είναι και το σωστό. Ακόμα δεν με εχει κάνει Σερ η Ελισάβετ αλλά που θα πάει θα με κάνει😂😂😂😂Αντε γειά κυρίες και κύριοι ladies and gentlemen 🖐️🖐️🖐️🖐️

  14. Τι είπε ρε το φιντάνι? Άλλου λέει μη με λες κύριο, λέγε με σερ και εδώ δεν γουστάρω τα κύριε και τα σερ. Κάποια άνοια βρωμάει εδώ…απο τα 55? Καλή συνέχεια…

  15. 53 παρακαλώ μην μας βάζεις και χρόνια παραπανίσια 😂😂Ρε φυντάνι το Σερ είναι τίτλος και το έβαλα για πλάκα. Εγώ ξέρω τι γράφω και πως το γράφω. Εσύ τι διαβάζεις και καταλαβαίνεις ένας θεός ξέρει. Κάνω ανάλυση παραπάνω άνοιξε τα στραβά σου 🖐️🖐️🖐️

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog