Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κώστας Ζερβός: Διαχωρίζουμε τη θέση μας από το “κοινό” δελτίο τύπου των πέντε παρατάξεων

- Advertisement -

Πέντε δημοτικές παρατάξεις (από τις έξι) της αντιπολίτευσης, διένημαν στα ΜΜΕ κοινό δελτίου τύπου αναφορικά με τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Κατόπιν η παράταξη ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ με επικεφαλής τον κ. Κώστα Ζερβό διαχωρίζει τη θέση της και κρατά…αποστάσεις από το ΔΤ.

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση

 

Ως παράταξη νιώθουμε την ανάγκη να διαχωρίσουμε τη θέση μας, δυστυχώς όχι για πρώτη φορά, από το “κοινό” δελτίο τύπου των πέντε παρατάξεων που δημοσιεύθηκε απόψε.

Ο λόγος είναι ότι το κείμενο που τελικά δημοσιεύθηκε απέχει σημαντικά από αυτό που αρχικά είχαμε συμφωνήσει και το οποίο εκφράζει το ύφος, το ήθος και την αισθητική μας. Το αρχικό κείμενο στο οποίο είχαμε συμφωνήσει είναι το ακόλουθο:

Μετά την χθεσινή, στις 26/5/2020 συνεδρίαση του Δ/Σ του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τους δημότες για το τι συνέβη κατά τη διάρκειά του.

Επί τετράωρο διενεργήθηκε συζήτηση για θέματα εκτός της ημερήσιας διάταξης και μόνο. Αναγκαστήκαμε να διακόψουμε λόγω της λειτουργίας για το Πάσχα.

Σε όσο χρόνο διήρκεσε η συζήτηση αποκαλύφτηκαν πολλά και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο διοικεί η παράταξη του δημάρχου, ο οποίος είναι επιεικώς απαράδεκτος. Βέβαια ο χαρακτήρας του ανθρώπου, όποιος και αν είναι, φαίνεται όταν του δοθεί κάποια εξουσία.

Ο αντιδήμαρχος πολεοδομίας κ. Παντελέου Κωνσταντίνος προέβη στο σοβαρό και πιθανά ποινικά κολάσιμο πολιτικό ολίσθημα της απειλής κατά του επικεφαλής δημοτικής παράταξης κ. Λογοθέτη. Η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί επιτομή αλαζονικής διαχείρισης της εξουσίας και την καταδικάζουμε κατηγορηματικά. Δεν είναι ανάγκη να επισημάνουμε ότι ο αντιδήμαρχος δεν έχει το δικαίωμα αλλά ούτε και το ανάστημα να απειλήσει κανέναν.

Προφανώς οι διοικούντες το Δήμο μας αγνοούν παντελώς ότι κάποτε στο παρελθόν κάποιος είπε ότι: “το πρώτο καθήκον των σωστών πολιτικών, σε μια ευνομούμενη Πολιτεία, πρέπει να είναι ο σεβασμός των θεσμών που περιορίζουν την εξουσία τους”.

Λουτράκι 27/5/2020

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

 

 

Διαβάστε παρακάτω το Δελτίο Τύπου (που φέρεται ως κοινό ΔΤ των πέντε εκ των έξι παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων)

 

Λουτράκι: Aνακοίνωση πέντε παρατάξεων της αντιπολίτευσης για το χθεσινό ΔΣ

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ

  1. Μια κοινη ανακοινωση παραταξεων(κυβερννητικων,κομματικων,δημοτικων,κοινοτικων συνδικαλιστικων,ποδοσφαιρικων κλ.π)βαση ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ (ουπς!με 2-λου),πρεπει να αναφερεται σε κατι,σημαντικο,που θελουν να “ανακοινωσουν” ήνα προβαλλουν σε πραγματικο χρονο και οχι σε κατι που εγινε πριν ενα χρονο ή τι εκανε ο δεξιος προπαππους στην αριστερη προγιγια.Χθες,οι δημοτικες μας παραταξεις (ε..οχι ολες)και μπραβο τους,θελησαν να μας ενημερωσουν,απ’οτι καταλαβα,για το τι εγινε(το ελα να δεις…..)στο Δημοτικο Συμβουλιο το ΠΑΣΧΑ!?…Καπου τα χαλασαν(τα’χανε και ταχλασανε) γιατι το ΜΑΡΑΚΙ (ενα ειναι το Μαρακι) ηθελε,σωνει και καλα,να γραψουν και το τι εγινε σε προγενεστερο Δ.Συμβουλιο.Αυτο, φυσικα, ειναι εκτος ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ!Α,ρε, Κωστακη ΣΥΡΙΖΑΙΕ με τισ τυπικουρες σου.

  2. Θεωρείτε υποχρέωσή σας όμως να ενημερώνετε τους δημότες για ό,τι σας συμφέρει. Μπορείτε να μας πείτε αν εσείς υποστηρίζεστε από κάποιον κομματικό φορέα; Ως δημότες, κι αυτό μας ενδιαφέρει. Σας ρωτώ με κάθε σεβασμό γιατί στην υποχρέωσή σας να ενημερώσετε τους δημότες, όπως λέτε, δηλώνατε ανεξάρτητος υποψήφιος προεκλογικώς, ενώ στην υποχρέωση της Κουμουνδρούρου να ενημερώσει κι αυτή τους πολίτες για τους υποψηφίους που υποστηρίζει ανά δήμο, τό όνομά σας περιελαμβανόταν στην λίστα. Θα μας αποσαφηνίσετε;

  3. Αν ένας νέος πολιτικός προσδιορίζει για τον εαυτό του τον ρόλο του μόνιμου διαφωνούντα τότε κρίμα στον τόπο που εκπροσωπεί.Νεαρέ μου , θα περιμέναμε από την νέα γενιά να βρεί ιδέες-απόψεις- λύσεις που συσπειρώνουν ,που ενώνουν την κοινωνία και όχι απλώς να μας λέει μονίμως σε τι διαφωνεί.Αν θέλεις να “παίξεις” το παιγνίδι των ίσων αποστάσεων ώστε ΠΟΤΕ να μην σε κατηγορήσει κανένας για ΤΙΠΟΤΑ τότε έχεις επιλέξει λάθος στίβο.Τέτοιου είδους πολιτικούς είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε πολλούς σε όλες τις παρατάξεις. Αν θέλεις να κάνεις την διαφορά προσπάθησε πιό σκληρά να γίνεις δημιουργικός , με μοντέρνες προτάσεις και όχι διαρκείς αρνήσεις.Φιλικέ και κυρίως …δωρεάν συμβουλές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog