Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Επιστολή Σύριζα Κορινθίας στο δημοτικό Συμβούλιο για την προσβολή του αείμνηστου Μιχάλη Δρίτσα

- Advertisement -

Eπιστολή προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, απέστειλε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, με αφορμή το κρεσέντο μίσους και την αήθη επίθεση που αποτελεί και περιύβριση νεκρού από το Γ.Κοντό στο πρόσωπο του αείμνηστου Μιχάλη Δρίτσα…(διαβάστε : Ντροπή! Κρεσέντο μίσους στο δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου)

Την επιστολή αυτή, ανέγνωσε στο Σώμα, ο πρόεδρος Φίλιππας Θυμής.

 

Με αφορμή τη συνεχιζόμενη και κατ’ επανάληψη αήθη επίθεση από δημοτικό σύμβουλο χωρίς την παραμικρή αντίδραση του συνδυασμού του, από τον οποίον ακόμα περιμένουμε μια συγγνώμη κατά του αείμνηστου Μιχάλη Δρίτσα, αισθανόμαστε την υποχρέωση να τονίσουμε τα εξής:

Στο όνομα της πολιτικής διαπάλης, δεν μπορούν να διασύρονται άνθρωποι, οι οποίοι μάλιστα δεν είναι ανάμεσά μας και που έχουν συνδέσει το όνομά τους με έργο πνοής στον Δήμο, που άνοιξαν δρόμους στον τομέα του πολιτισμού, που με το ήθος και το χαρακτήρα τους, αποτελούν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Σήμερα προσβάλλεται η μνήμη του Μιχάλη. Αύριο, ποιός έχει σειρά;

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ως Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, πως αυτές οι μέθοδοι και οι πρακτικές, δεν είναι ανεκτές, όπως και δεν πρέπει να είναι για κανέναν πολίτη.

Ζητούμε όλες οι δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, να καταδικάσουν αυτά τα φαινόμενα.

Σχόλιο loutrakiblog.gr Μέχρι σήμερα ο μόνος που εξέφρασε τη λύπη, την οργή και τη ντροπή του για τα λεγόμενα του Κοντού ήταν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουτρακίου-Πεςραχώρας κ. Σακέλης Μάριος. Κανείς άλλος δεν θίχτηκε…… ούτε ο “σύντροφος” του Μιχάλη Δρίτσα, Πέτρου Παναγιώτης…

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Πέτρου έχει αποδοθεί σε έναν ανελέητο πολιτικό κανιβαλισμό πρώην συντρόφου του που δεν βρίσκεται καν στη ζωή . Αλλά το χειρότερο είναι ότι θεωρεί ότι υπάρχει συλλογική ευθύνη . Ντροπή

  2. Η Μαρία διαχώρισε την θέση της από τον Κοντό στο θέμα τον δημοτικών υπαλλήλων αλλά όχι στη συγκεκριμένη επίθεση . Αυτό και μόνο δείχνει το πολιτικό τους ήθος

  3. Ο Λόγοθετης μίλησε γιατί θεωρούσε ότι έπρεπε να μιλήσει και για αυτόν το δελτίο τύπου…ας βγάλει και μια ανακοίνωση και το Κιναλ μην τα περιμένει όλα από τον ΣΥΡΙΖΑ

  4. Aυτό ήταν γιατί ο σύριζα πρέπει να εφευρίσκει τρόπους να ακούγεται και αυτοδιαφημίζεται, καθότι τα ποσοστά του είναι στο 20% ενώ του Μητσοτάκη στο 40%. Αντιλαμβάνονται λοιπόν πως η απλή αναλογική που έφτιαξαν δεν θα τους φέρει στην εξουσία. Τάααααααακη, συντονιστάρα μου εσύ, έχασες τον ύπνο σου;;;;;;

  5. Τι λες βρε βλάκα 9.46. Ο Μιχάλης δεν πέθανε. Θα ζει για πάντα στις καρδιές μας. Ε βλάκα, που θα πεις και αισχος !!

  6. 12,47 ΜΆΛΛΟΝ ΚΆΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΊ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ ΈΧΕΙ ΠΕΘΆΝΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΌΡΗΣΑ ΑΠΛΩΣ ΕΊΠΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΙΆΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΦΎΓΕΙ ΑΠΙ ΤΗΝ ΖΩΉ… ΌΤΑΝ ΠΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ.

  7. Βρε φίλε μήπως εσύ είσαι βλακας ο σχολιαστής δεν είπε κάτι για τον αείμνηστο Μιχάλη… Μάθε να μιλάς ωραία και φυσικά δεν τον ξεχνάμε τον Μιχάλη.

  8. Το ποιος ήταν ο Μιχάλης ο Δριτσας κ ποιος είναι ο κοντός, το γνωρίζουν άπαντες.
    Λυπάμαι που αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο δημο μας. Κ σίγουρα συμμερίζομαι την απογοήτευση που νιώθουν όσοι έκαναν το λάθος να τον τιμήσουν με την ψήφο τους.
    Jole7

  9. Οι συριζαιοι ειχαν βαλει μπρος την αποποινικοποιηση της εξυβρισης Θειων και αλλες βλασφημιες και τους πηρε ο πονος για τον Μιχαλη τωρα; Φαρισαϊσμος οσο δεν παιρνει. Αριστερα και υποκρισια ειναι αλληλενδετα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog