Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου: Γενναίες μειώσεις τελών της τάξης του 60% στους επαγγελματίες

- Advertisement -

Όλοι μας τους τελευταίους μήνες βιώσαμε πρωτόγνωρες και δυσάρεστες καταστάσεις.

Η χαρά και η ικανοποίηση είναι μεγάλη ξαναβλέποντας την πόλη μας να ζωντανεύει και να επανέρχεται στους γνώριμους ρυθμούς της.

Αφουγκραζόμενοι τις αγωνίες και τις ανησυχίες των επαγγελματιών, σε συνεργασία με το Δήμο, και ως φορέας διαχείρισης του παραλιακού μετώπου προχωρήσαμε σε γενναίες μειώσεις των τελών που καλούνται να πληρώσουν, οι επαγγελματίες, αποφασίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό της τάξης του 60% σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, δίνοντας τη δυνατότητα , εν μέρει κάλυψης της ζημιάς που υπέστησαν από την αναστολή λειτουργίας τους.
Ευελπιστώντας πάντα στην καλή και αμοιβαία συνεργασία και προσαρμογής τους στους καινούργιους κανόνες της πολιτείας προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με πολλούς επισκέπτες , μιας και το Λουτράκι συγκαταλέγεται σε έναν από τους κοντινούς και ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμούς.

 

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Λ

ΔΗΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΠΡΕΛΩΝ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠ ΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΜΑ . ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ

  2. να μην ξεφτυλιστει το θεμα με τις ξαπλωστρες κ τα τραπεζοκαθισματα ομως για να ‘σωσετε τους μαγαζατορες λογω του κορωνοΐου.Ελπιζω ο νεος προεδρος να το δει με αλλο ματι κ να βαλει μια ομορφη ταξη .Να ειναι μια ομορφη εικονα παραλιας κ οχι τον χαμο της ομπρελλας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog