Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μαρία Πρωτοπαππά: Κύριε Αντιδήμαρχε… Περιμένοντας τους Τουρίστες ….

- Advertisement -

Ανακοίνωση του δημοτικού συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ με επικεφαλής την κυρία Μαρία Πρωτοπαππά

Περιμένοντας τους Τουρίστες……

Κύριε Αντιδήμαρχε

Γνωρίζετε τον σκουπιδότοπο που έχει δημιουργηθεί σε οικόπεδο του Δήμου στους Αγίους Θεοδώρους. Μια υγιεινομική βόμβα στον αστικό ιστό των Αγίων Θεοδώρων δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο και πλησίον κατοικημένης περιοχής.

Εδώ και πολλές μέρες έχουμε γίνει αποδέκτες καταγγελιών για ανεξέλεγκτη εναπόθεση απορριμμάτων, επικίνδυνα για την Δημόσια Υγεία και το Περιβάλλον.

Η μη αποκομιδή των αστικών απορριμμάτων είναι δυνατόν να προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στην Δημόσια Υγεία καθώς αποσυντίθενται, αυξάνεται το μολυσματικό τους φορτίο και αυξάνεται ο κίνδυνος μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Παράλληλα εγκυμονούν και άλλοι κίνδυνοι για το περιβάλλον.

Η σοβαρότητα του θέματος απαιτούσε άμεση απομάκρυνση από τη πρώτη ημέρα ,η οποία δεν έγινε παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις.

Εάν η Δημοτική Αρχή υποτιμά τους Δημότες των Αγίων Θεοδώρων και δεν λαμβάνει μέτρα ,υπόλογος είναι ο εκάστοτε Αντιδήμαρχος που εκπροσωπεί τον τόπο του.

Απαιτούμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ την απομάκρυνση των απορριμμάτων ,τον καθαρισμό, την απολύμανση του χώρου και την λήψη μέτρων για την μη επανάληψη παρομοίων φαινομένων.

Η όποια δικαιολογία για την μη απομάκρυνση –αποκομιδή δεν στερείται ευθυνών ,όταν πρόκειται για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!

 

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

- Advertisement -

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυρία Πρωτόπαππα ο συγκεκριμένος κύριος
    Αντιδήμαρχος δεν τον νοιάζει καθόλου
    Αυτό που ήθελε το πέτυχε με πολλούς τρόπους
    Αν θέλετε τον καλό του Δήμου πάρτε μέτρα άμεσα
    Είμαστε μαζί σου αρκεί να φυγουν

  2. Βεβαίως η αποκομιδή των αστικών απορριμάτων θα ήταν συχνότερη αν διαθέταμε χρήματα για αγορά πετρελαίου κινήσεως των απορριμματοφόρων. Αλλά αυτά τα λεφτά που θα διαθέταμε για σοβαρά ζητήματα πήγαιναν με απευθείας αναθέσεις έργων σε γαμπρούς μας. Το ενθυμείσθε κυρία επικεφαλής του Κυρίου κοντού και του Κυρίου μπισμπίκη;

  3. Ενώ αν ήσουν εσύ δήμαρχος θα έβαζες τον μπίζμπικα να τα μαζώξει; οι αμόρφωτοι και ανίκανοι που λες για τους άλλους, ενώ τα δικά σου μέλη δεν ξέρουν καν να πλένουν τα ποδάρια τους, καημένη.

  4. Αχ ρε Μαριώ, αν ήξερα πως είσαι τόσο κουβαρντού και εξυπηρετική με τους δικούς σου ανθρώπους, θα φρόντιζα να γινόμουν εγώ ο γαμπρούλης σου και να είχα λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα για όλη μου τη ζωή. Είναι αργά τώρα ή να προσπαθήσω με συχνή αποστολή λουλουδιών στην αρχή;

  5. Να σου πω για τον κύριο Ρ.Γ τι εχετε να πειτε;Καλές οι αναθεσεις του γαμπρού αλλά υπάρχουνΚαι άλλες για πεςςςς

  6. Δεν ειναι μονο η αποκομιδη απορηματων ειναι και το οτι το ΚΥ Λουτρακιου υπολειτουργει πριν λιγες μερες ενας συναθρωπος μας χρειαστηκε ασθενοφορο να τον μεταφερει οταν πηραν τηλεφωνο στο ΚΥ ειπαν ειναι του Αγιου Πνευματος δεν δουλευουν πως μετα θελετε τουρισμο με τετοια χαλια πως ενας ειναι ο δημαρχος που επι θητειας του κοσμο ειχε η πολη πεντακαθαρη ηταν ελαμπε ολα ηταν μια χαρα μαλιστα ειχε παρει και βραβειο επι θητειας αυου του δημαρχου η καθαροτερη πολη στην Ευρωπη δημαρχος ηταν ο Παυλος Παυλου

  7. Δλδ εσύ 13.23 στην επιχείρηση “ταΐσμα γαμπρούλη” απαντάς: γιατί, εσείς τι κάνετε; 1) αυτό όμως δεν είναι απάντηση αλλά υπεκφυγή. 2) είναι όμως έμμεση πλην σαφής παραδοχή του σκανδάλου. 3) το δημοσιογραφικό επιτελείο του Lb έδειξε τα αποδεικτικά στοιχεία του “ταΐσματος γαμπρούλη” ενώ εσύ μιλάς στον αέρα. Απόδειξε όσα λες. Ούτε καν όνομα έβαλες του Ρ.Γ. υπό τον φόβο… εισαγγελέως. Έως να δούμε αποδείξεις των λεγομένων σου, έχουμε αιχρές συκοφαντίες/παραμύθια Χαλιμάς!

  8. Ο γαμπρούλης της Μαρίας έχει γίνει πια μήλον έριδος όπως ο Νώντας για τον οποίον έριξε το βιτριόλι αυτό το γύναιο στην γλυκιά Ιωάννα.

  9. ΡΕ παιδιά τι κόλλημα έχετε με τον γαμπρό της πρώτο παππάς ο Ι δημοτικοί άρχοντες που τους ψηφίσατε δεν βάζουν τα δικά τους άτομα σε δουλειές… Να αναφέρω ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ Σακελλαρίου και κάποιες που αναλαμβάνουν το σπα και τα άλλα………….

  10. H KYΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ: ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΕΠΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΜΟΥ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΜΟΥ. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΜΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΜΕΣΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ: ΔΙΕΡΩΤΩΜΕΘΑ: ΜΗΠΩΣ ΜΕΡΟΣ ΟΣΩΝ ΕΛΑΜΒΑΝΕ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΣΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ? ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ? ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΤΩ. ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΛΑΜΒΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΦΑΡΔΙΑ-ΠΛΑΤΙΑ. ΣΩΣΤΑ?

  11. Δηλαδή ρε 21:15 αυτοί που μας λες τώρα είναι πως αφού το έκαναν οι Παντελέου, Σακελλαρίου, δικαιούται να το κάνει και με το παραπάνω η Μαρία; Τις αποδείξεις σου να δούμε για Παντελέου και Σακελλαρίου που λες. Για την Μαρία τουμπέκα, γιατί μιλάμε για αρκετές δεκάδες χιλιάρικα στην τσέπη του γαμπρούλη της, όπως απέδειξε ο Μιχάλης με ντοκουμέντα που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση .

  12. ΜΑΡΙΑ σε πειραξε η προσφατη καραντινα γενικως κατι ηξεραν ΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑΛΟΨΟΣ που εφυγαν που να βγαλουυν ακρη με τους ΜΠΙΣΜΠΙΚΟ ΠΙΠΙΛΕΣ που μαζεψες βρες κατι πιο επικοδομητικο θεμα αν θες να κανεις σοβαρη αντιποιτευση αν δεν θες να σε περιγελουν

  13. Ένας μεταδημοτης!!!!!! Εσείς που κρύβεστε πίσω από το ανώνυμος γκ μόνο κατηγορείτε τους πάντες κ τα πάντα γιατί δεν έχετε τα κότσια ν βάλετε το όνομά σας???? Μας πρηξατε με τη τσίχλα “γαμπρός” κ άλλα χυδαία οι τάχα εσείς τίμιοι έντιμοι γιατί δε κατεβαινετε για δήμαρχοι???? Αλλά σ αυτή τη πόλη σας βαρεθήκαμε τους ανώνυμους κ τα σχόλιά σας. Να κατηγορείτε!!!! Γ αυτό αυτός ο τόπος δε θ πάει ποτέ μπροστά!!!! Σας λυπάμαι όλους κ ιδίως εσάς τους κάποιους ανώνυμους που απορώ στη πράξη αν αξίζουν. Δημότης τώρα έγινα κ Πραγματικά βαρέθηκα τη κακία που κουβαλούν πολύ!!!! Σας λυπάμαι άξιοι της μοίρας σας. Όλοι τρώνε ρεεεεε κ τη καραμέλα σταματήστε ν τη πιπιλατε. Κοιτάτε ν φτιάξετε το Λουτράκι γιατί κ εμείς οι ξένοι το αγαπάμε!!!

  14. Σωστός ο σχολιαστής 0037 που λεει πολλές αλήθειες και κυρίως για τους ανώνυμους. Ότι όλοι αυτοί μόνο έτσι μπορούν να κάνουν κριτική τους το λέω χρόνια εδώ μέσα. Δεν αγαπάς έτσι τον τόπο σου. Να πας να τα πεις αυτά που λες εδώ μέσα μπροστά σε αυτόν που κατηγορείς η να πας σε ένα συμβούλιο του Δήμου να κάνεις παράπονα η πρόταση για κάτι. Δυστυχώς και εσύ φίλε αζεις το σχόλιο σου ανώνυμα όπως λες για τους άλλους.

  15. Κοίτα που κάνει και τσαχπινιες το άλλο ανώνυμο νούμερο 1645😆😆😆Έλα σε έχουμε πάρει χαμπάρι ποιος – ποια εισε! Βάλε το όνομα και να κάνεις παρατηρήσει και να μαζεύθεις εσύ τι δε καταλαβαίνεις!!! Δεν σου άρεσαν αυτά που γράφει γιατί είναι αλήθειες και ξυνισες τα μούτρα σου! Του έκανα και εγώ παρατηρήσει για την ανωνυμία αλλά εγώ βάζω το ονοματάκι μου εντάξει. Να τα λέμε και τα στραβά και τα ίσια αλλά με υπογραφή. Καλημέρα και δεν χρειαζετε να μου απαντήσεις διότι ότι και να πεις είσε λάθος αφού εισε ανώνυμος ανώνυμη 😠😠Και ♥️♥️♥️που σου αρέσουν

  16. Την Μαρία να λυπάσαι καλύτερα ορκωτέ μεταδημότα. Όταν ζητάει την ψήφο μας, εκεί δεν την ενδιαφέρουν τα ονόματα των ψηφοφόρων, παρά μόνο ο συνολικός αριθμός. Τώρα όμως που κρίνεται για τις πράξεις της σε βαθμό ατιμίας και κατάχρησης εξουσίας, κόπτεται για το ποιοι της ασκούν κριτική. Ας είναι καλά ο μι.φι που ως έντιμος δημοσιογράφος, άνοιξε τα μάτια όλων μας όσους έχουμε και μπορούμε να δούμε.

  17. Αυτά να τα σκεφτόταν η κυρά Μάρω όταν τα έκανε. Τώρα που τα έκανε, να μην λυπάται που “τα ακούει” για τον γαμπρό της που τον καλοβόλευε οικονομικώς. Όπως στρώνει κανείς κοιμάται. Λυπάμαι κυρά Μαρία, αλλά η αλήθεια είναι πάντα πικρή.

  18. Λοιπόν φαίνεται καθαρά ότι εδώ μέσα όσοι γράφετε!!! κρίνετε μονάχα κάποιο πρόσωπο!!!! Τη Μάρω κ τη Μάρω κ τη Μάρω!!!! Όλοι οι άλλοι που είναι? Είναι θεοί οι άλλοι? Όλοι στο ίδιο καζάνι!!! Αφήστε τα κακοήθη σχόλια ξεκολλάτε. Εποικοδομητικη κριτική κάντε. Μας πρηξατε!!!!

  19. Ποιόν θες εσύ να σχολιάζουν οι δημότες? Τον γαμπρούλη της και τον γαμπρούλη της και τον γαμπρούλη της που τον τάιζε με 24 καρατίων χρυσά κουτάλια εις βάρος όλων αυτών που εκληπαρούσε για μια ψήφο πέρυσι????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog