Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βασιλείου: “Παύλο, ας μη συνεχίσουμε την φαιδρή αντιπαράθεση. Θα καταλήξουμε στα δικαστήρια”

- Advertisement -

Πριν από λίγες ημέρες είχε τοποθετηθεί ο πρώην Δήμαρχος Λουτρακίου Παύλος Παύλου για τους χαρακτηρισμούς του κ.Βασιλείου που ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το θέμα της αντιπαράθεσης αφορούσε τη διαχείριση της Κοινοπραξίας του Καζίνο Λουτρακίου. Σήμερα ακολουθεί η απάντηση του κ. Βασιλείου:

“Επειδή όταν μιλάμε πρέπει να λέμε μόνο αλήθειες, πράγματι, στις 17/4/1995, πάρθηκαν οι μόνες πραγματικά κομβικές για το μέλλον του τόπου αποφάσεις – ας μην μπούμε στο κόπο να αναλύσουμε το πώς – και αυτές ήσαν ολέθριες!

Ο μοναδικός που έβλεπε μπροστά, ήταν αυτός που μειοψήφησε, Γιάννης το όνομα. Τώρα καλούμαστε να λύσουμε τους κόμπους των δεσμών με τα οποία δέθηκε ο Δήμος, τότε!!!

Έχουν στ’ αλήθεια οι συνεταίροι μας την ευθύνη για τα χρέη των διακοσίων και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που δημιούργησαν οι ίδιοι, ή εδώ γελάμε;

Ο νόμος 4072/2012 άρθρο 249/ παρ. 1, αναφέρει ότι οι εταίροι κοινοπραξίας ευθύνονται απεριόριστα και εις ολόκληρον για τα χρέη της και αντίθετη συμφωνία δεν ισχύει έναντι τρίτων.

Τώρα που η CHCL s.a είναι καταχρεωμένη, ποιός θα πληρώσει τις ζημιές; Ομόρρυθμοι εταίροι τους είμαστε!!!

Αλήθεια, πού είναι αυτή η περιβόητη μαρίνα; Αν η παράταξή σου λειτούργησε σωστά και υπέρ των Δημοτικών συμφερόντων δεν θάπρεπε να έχει επισημάνει, τουλάχιστον, την άρνηση συμμόρφωσης των συνεταίρων στην εκπλήρωση των συμβατικών υποχρεώσεών τους;

Για να μην αναφέρουμε και την απαράδεκτη, μακροχρόνια καθυστέρηση της κατασκευής του Συνεδριακού Κέντρου, επειδή έτσι βόλευε τους εταίρους μας. Να γιατί τα έκανες ¨λαμπόγυαλο¨ !!! Παύλο.

Στο πολιτικό κομμάτι τώρα!!! Αυτή η μοναδική νωπή εκλογική επίδοση του του 5,9% θεωρεί ότι είναι συνυπεύθυνη με την παράταξη που πρωταγωνίστησε στα κοινά για πάνω από 30 χρόνια!

Αυτό το 5,9% ή και μικρότερο ακόμα ποσοστό του εκλογικού σώματος, είναι οι λίγοι που δεν αλλοτριώθηκαν. Δεν μπόρεσαν όμως, μέχρι τώρα, να αντιδράσουν στη λαίλαπα των αυθαιρεσιών που μεθόδευαν οι πολιτικάντηδες της παράταξης που πράγματι πρωταγωνιστούσε!!!

Παύλο, ας μη συνεχίσουμε αυτή την φαιδρή αντιπαράθεση. Θα καταλήξουμε στα δικαστήρια και, πίστεψέ με δεν σε συμφέρει. Θα καταλήξεις σε προσπάθειες να κατασκευάσεις ελαφρυντικά, για την περίπτωση που καταδικαστείς, αν δεν τα έχεις ήδη έτοιμα!!!”

Δημήτρης Βασιλείου
Δημοτικός Σύμβουλος και
Επικεφαλής της Παράταξης
«ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ»

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιλάμε για μια αντιπαράθεση που ξεκίνησε ο Βασιλείου προς ίδιον όφελος, αλλά δεν περίμενε την αντίδραση του Παύλου. Και επειδή η αντίδραση του τελευταίου ήταν σκληρή, στριτζώθηκε ο γιατρός και απειλεί ότι αν συνεχίσει ο προσβεβλημένος και συκοφαντημένος να υπερασπίζεται τα δικαιώματά του, τότε θα τον πάει δικαστικώς. Λογαριάζει όμως ο Βασιλείου χωρίς τον ξενοδόχο. Και ο ξενοδόχος είναι ο χρόνος. Νομοτελειακό είναι το ζήτημα δηλαδή. Δεν θα ζει ο ίδιος μέχρι να ολοκληρωθεί η επικείμενη δικαστική διαμάχη εντός δεκαετίας.

  2. Ώπα ο γιατρός ανέβασε πίεση!!!!!!!Ρε γιατρέ από μακριά μυρίζει “Ηλιακόπουλος -Γιωτάκης κλπ” Τόσα χρόνια πέρασαν και ακόμα ο Γιάννης ,το μικρό του , δεν έμαθε να ζει με την ιδέα της ήττας. Κρίμα .Πάντως τα επιχειρήματά σου έχουν μια “περιέργως συμπτωματική ταύτιση” με τα κείμενα αγνώστου δημοσιογραφίζοντος εξ Αθηνών ( Πάνος το μικρό του) σε αποτυχημένο blog που από την πολύ ανάγνωση…..έκλεισε.Γιατρέ ,προτιμώ να σε προσφωνώ με την ιδιότητα που τίμησες και εξακολουθείς να τιμάς με μοναδική συνέπεια και ηθικό ανάστημα, γιατί η ιδιότητα του πολιτικού που με αγωνία παλεύεις ….μάλλον γέλια προκαλεί.

  3. Γιατρέ μην λογαριάζεις τίποτα. Τράβα μπροστά στο δρόμο που χάραξαν οι προηγούμενοι και καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμηση. Λεφτά έχεις και μπορείς να πληρώσεις.Και τώρα το σοβαρότερο : ποιούς ακριβώς αποκαλείς αλλοτριωμένους ??? Το 94,1 του εκλογικού σώματος??? Δηλαδή μας βρίζεις γιατί δεν σε ψηφίσαμε??? Νομίζω πως ακόμα δεν έχεις αποδεχτεί την προτελευταία θέση στις τελευταίες εκλογές και ζορίζεσαι. Υπομονή με τον καιρό θα συνηθίσεις…..

  4. Αρα υποστηροζει τον Γιωτακη που καταψηφισε το κοινοπρακτικο το οποιο κοινοπρακτικο πριν ενα μηνα ψηφισε κολοκοτρωναιικα να μην αλλαξει! Γιατρε τα χαπια μου.

  5. Ο Παυλος δεν μιλησε για χρεη εναντι τριτων αλλα για διαχειριστικα λαθη. Αλλα ντ αλλα της Παρασκευης το γαλα…Οπως του τα γραψανε…

  6. ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ΈΝΑ ΘΈΑΤΡΟ… ΒΑΡΕΘΉΚΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΊ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ… ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΚΆΤΙ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌ;

  7. Κύριε Βασίλειου δεν είναι δήμαρχος ο κύριος
    Παυλου από το 2006 μέχρι τωρά είναι άλλοι
    Που διοικουν σε αυτους τα παράπονα σας
    Γιατί δεν τους βριζετε έχουν φτάσει το δημο
    Στο πατο

  8. Η χαρα του ΠΑΥΛΟΥ εχοντας δικασει ΜΑΝΟ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΑΑΛΟΨO? ακουγεται οτι ειναι στο τελικο σταδιο η δικη ο ΠΑΥΛΟΥ αλλο που δεν θελει

  9. Κ Βασιλείου,Διαβάζοντας τα κείμενά σου σχηματίζω την γνώμη ότι τα ενδιαφέροντά σου εξαντλούνται στο παρελθόν. Διακολογημένα γιατί ….μεγάλος άνθρωπος είσαι τέτοιες μνήμες σε συνοδεύουν, εμείς όμως πιό πολύ από όλα ενδιαφερόμαστε για το μέλλον μας και των παιδιών μας οπότε οι παρεμβάσεις σου μας είναι ,στην καλύτερη περίπτωση , αδιάφορες οι δε εμμονές σου ενοχλητικές.Με κάθε σεβασμό νομίζω ότι πρέπει να επιστρέψεις αποκλειστικά στην ιατρική ……άσε δε που έχω ένα σφάχτη στη μέση !!!!

  10. Αλήθεια, πού είναι αυτή η περιβόητη μαρίνα Ο τοπος δεν εχει αναγκη απο μαρινες που ειναι παρα πολλη βλαβερες για την θαλασσα να αμς λειπει ουτε εχει αναγκη απο αναπλασεις που δεν ταιριαζουν με τον τοπο να ξοδευτουν τοσα λεφτα τζαπα απο αλλα εχει αναγκη το Λουτρακι καθαριοτητα κυνοκομειο Ευρωπαικων προδιαγραφων καινουργια παγκακια ξυλινα να μπουν καινουργιες πλακες παντου και αλλα πολλαΕπι δημαρχιας Παυλου η πολη ηταν μια χαρα ολα λειτουργουσαν αψογα κοσμο ειχε γινονταν παρα πολλη ωραιες εκδηλωσεις ερχοταν κοσμος στο Λουτρακι και καλος κοσμος που αφηνε λεφτα στον τοπο οχι τουριστες του σουπερ μαρκετ μαλιστα ειχε παρει και βραβειο το Λουτρακι η καθαροττερη πολη στην Ευρωπη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog