Αυτό είναι το νέο  promo video προορισμού του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (L.T.O)! Κάτι παραπάνω από ένα νησί…

Πρεμιέρα για το νέο προωθητικό video του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Για την υλοποίηση του video εργάστηκε μια ομάδα αποτελούμενη αποκλειστικά από τοπικούς συντελεστές. Την παραγωγή του video ανέλαβε η εταιρεία Citynight με λήψη επίγειων και εναέριων πλάνων, σκηνοθεσία και μοντάζ, με επιμέλεια του Τμήματος Marketing του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου.

Πρωταγωνίστρια η Λουτρακιώτισσα Μαρία Λεπίδα, Miss Hellas & Miss World Greece του 2018 και μοντέλο με πανελλαδική αναγνωρισιμότητα. Το βίντεο έχει γυριστεί σε ποιότητα 4K.

Η μίνι έκδοση του βίντεο προβάλλει μέσα σε 1 μόλις λεπτό μερικά από τα ωραιότερα σημεία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων από άκρη σε άκρη. Ο θεατής περιηγείται σε παραμυθένιες, παρθένες παραλίες με κρυστάλλινα νερά όπως η Μυλοκοπή, η Σκαλωσιά, η Ζωηρέζα, τα Στραβά, σε σημεία απείρου φυσικού κάλλους όπως η Σπηλιά της Φώκιας, η “Γαλάζια Λίμνη” ή αλλιώς η Λιμνοθάλασσα Ηραίου και οι Αλκυονίδες νήσοι, περνάει τον Ισθμό, το 2ο σε επισκεψιμότητα τουριστικό σημείο στην Ελλάδα και ταξιδεύει στα πανέμορφα Πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων και στον κρυμμένο παράδεισο της Κρυφής παραλίας των Ισθμίων. Επιστρέφει στον Κορινθιακό και ταξιδεύει στον μοναδικό Σχίνο και μετά σε ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα στην Λίμνη Ηραίου και στο Φάρο Μελαγκάβι.

Το μονόλεπτο κλείνει με την κεντρική παραλία Λουτρακίου την ημέρα, ένα “Λουτρακιώτικο” αγαπημένο ηλιοβασίλεμα και μία νύχτα όλο φώτα.

Η φυσική ομορφιά του τοπίου δένει με τη φυσική ομορφιά της πρωταγωνίστριας Μαρίας Λεπίδα και τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το γαλάζιο, το πράσινο και το λευκό. Ένα γρήγορο και όμορφο ταξίδι που ξεκουράζει το μάτι του θεατή και τον προσκαλεί να γνωρίσει από κοντά τον τόπο μας.

Η υποδοχή του βίντεο από το κοινό είναι θερμή καθώς μέσα μόνο σε 1 ημέρα προβολής συγκέντρωσε:

Σχεδόν 12.000 προβολές στο Instagram post
Σχεδόν 10.000 προβολές σε Instagram stories
Πάνω από 7.000 προβολές στο Facebook

Έχει ήδη ξεκινήσει διαφημιστική καμπάνια προβολών σε Facebook & Instagram και θα ακολουθήσει και καμπάνια μέσω You Tube.

Το βίντεο είναι μέρος της μεγάλης καμπάνιας του 2020, More than an Island, με posts, stories, videos σε όλα τα social media.

Απολαύστε το !

More than an Island…

More than an Island…𝑳𝒐𝒖𝒕𝒓𝒂𝒌𝒊-𝑷𝒆𝒓𝒂𝒄𝒉𝒐𝒓𝒂-𝑨𝒈𝒊𝒐𝒊 𝑻𝒉𝒆𝒐𝒅𝒐𝒓𝒐𝒊Launching our new destination promo video 🎞️!Enjoy the 1min version – 3min extended version is coming soon, so stay tuned!Starring @Maria LepidaProduced & Directed by: CityNight.grOfficial Authority: Loutraki Tourism OrganizationUnder the Auspices: Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων ΘεοδώρωνOfficial Hashtag: #visitloutrakiHashtags we 💙#visitgreece#discovergreeece#ourgreece#ourloutraki#ourpeloponnese

Gepostet von Visit Loutraki am Dienstag, 21. Juli 2020