Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Υπογράφηκε η αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Υπογράφηκε σήμερα η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΔΕΥΑ Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, για την προμήθεια πρόσθετου εξοπλισμού με σκοπό την αναβάθμιση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων στους Αγίους Θεοδώρους καθώς και για την τριετή λειτουργία και συντήρηση της εν λόγω εγκατάστασης.

“Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου και της Περιφέρειας, το έργο της αναβάθμισης του Βιολογικού Καθαρισμού Αγίων Θεοδώρων που εκκρεμεί πάνω από 10 χρόνια μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Επιλύθηκαν οριστικά όλα τα προβλήματα και σύντομα δημοπρατείται για την ολοκλήρωσή του.

Με την αποπεράτωση των εργασιών, ολοκληρώνεται ένα σημαντικό περιβαλλοντικό έργο που λειτουργεί προς όφελος των δημοτών και της ευρύτερης περιοχής” δήλωσε ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 879.999,72 ευρώ, από τα οποία -στο πλαίσιο της σύμβασης- τα 780.000,00 ευρώ θα διαθέσει η Περιφέρεια και τα υπόλοιπα 99.999,72 ευρώ θα διατεθούν από τη ΔΕΥΑ Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων.

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων κ. Δημήτρης Πρωτονοτάριος, παρουσία του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιο Ακλ. Γκιώνη, του Αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρο Ράτη, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας Αναστάσιου Γκιολή, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κ. Χάρη Βυτινιώτη και της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας & Πολιτισμού κ. Αθηνά Κόρκα Κώνστα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog