Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη … “Το μοναδικό σπίτι στο Λουτράκι χωρίς άσφαλτο..”

- Advertisement -

Αγανακτισμένος ο συμπολίτης μας Χρήστος Μητρογιάννης, καταγγέλει στο loutrakiblog.gr, ελπίζοντας να βρει ανταπόκριση στο πρόβλημα που ταλανίζει τον ίδιο και την αδερφή του (η οποία είναι ΑΜεΑ),επί σειρά ετών, αλλά και λύση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο αλλά και το δήμαρχο.

Οπως ο ίδιος ο κ. Μητρογιάννης καταγγέλει, έχει πολλές φορές απευθυνθεί στο δήμο, τον αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών και τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο συμπολίτης μας, είναι πολύ σοβαρό, αφού η αδερφή του έχει κινητικά προβλήματα και είναι δύσκολο να μετακινηθεί με το καροτσάκι στο χωματόδρομο.

Επίσης όπως βλέπετε στις φωτο, το πεζοδρόμιο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ  (!!!!!!!!)

Ο κ. Μητρογιάννης είναι διατεθειμένος  αν δεν υλοποιηθεί το δίκαιο αίτημά του για ασφαλτόστρωση έμπροσθεν της οικίας του να απευθυνθεί στην Περιφέρεια και στο Υπουργείο, όπως ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά..

Οπως αποδεικνύεται από τις επισυναπτόμενες φωτοφραφίες, το σπίτι του κ. Μητρογιάννη βρίσκεται όντως μέσα στην πόλη !!!! Δύο στενά πάνω από την κεντρική λεωφόρο !!!!

“Είμαι εξοργισμένος, ρίχνουν άσφαλτο όπου μπορείς να φανταστείς, σε οικισμούς, σε οικόπεδα, αλλά εμένα και την αδερφή μου μας ταλαιπωρούν. Από υποσχέσεις έχω χορτάσει. Επιτρέπεται μέσα στο Λουτράκι να μην υπάρχει ασφαλτος;; Επιτρέπεται να κάνουν χατήρια όπου θέλουν και εμένα να με γράφουν στα παλιά τους παπούτσια επειδή δεν τους ψήφισα;; Επιτρέπεται μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα να μην μπορεί να βγεί από το σπίτι;;Ντροπή τους !”

 

Δείτε ακόμα:

Καταγγελία αναγνώστη για τον υδροφόρο ορίζοντα και τα σκουπίδια

Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία Προαστιακού κοντά στο Ξυλόκαστρο

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολλά συγχαρητήρια που είχατε το θάρρος και το αναδείξτε… Άλλοι φοβούνται να μιλήσουν για πράγματα που έχει κάνει ο γκιώνης και οι δικοί του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog