Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σεξιστική ανάρτηση του Γαβρόγλου για την Κεραμέως – Πάρτυ έγινε στο twitter

- Advertisement -

Πάρτυ έγινε στο twitter με εκατοντάδες χρήστες να σχολιάζουν την σεξιστική αναφορά του πρώην υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, για την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

«Είναι δεδομένο οτι η κυρία Κεραμέως μας κοροϊδεύει. Συνειδητά. Όμως με την ανακοίνωση των 17 μαθητών κατά μεσo όρο ανά τάξη, ενισχύει και το στερεότυπο ότι οι γυναίκες δεν σκαμπάζουν από αριθμητική. Ψιλά γράμματα θα πείτε. Εδώ εστειλαν υφυπουργό της κυβέρνησης σε γιορτή μίσους, η αναπαραγωγή των στερεοτύπων είναι το πρόβλημα; Και, όμως».

Στη συνέχεια, η υπουργός Παιδείας μέσω του λογαριασμού της, στο Twitter, έδωσε την δική της απάντηση, η οποία ήταν: «Αδιανόητη δήλωση, και δη από τέως Υπουργό Παιδείας!

Αντί να αγωνιζόμαστε για να εξαλείψουμε σεξιστικά στερεότυπα, κάποιοι (προσπαθούν να) μας πάνε πίσω. Ενδιαφέρον θα είχε η θέση του Τμήματος Ισότητας του ΣΥΡΙΖΑ επί του θέματος…

Αναφορικά δε με τη προπαγάνδα του ΣΥΡ για τον αριθμό των μαθητών ανά τάξη, τον παραπέμπω στα στοιχεία που αναφέρθηκαν στη Βουλή (μ.ο 17 μαθητές στην Επικράτεια & 20 σε Αττική/Θεσσαλονίκη,εξαιρώντας πάντοτε τα σχολεία ειδικής αγωγής που έχουν εξαιρετικά μικρό αριθμό μαθητών).

Κάποιες από τις απαντήσεις που έδωσαν οι χρήστες του twitter

Δείτε ακόμα:

Τελικά είναι επικίνδυνη η χρήση μάσκας σε παιδιά; 9 απαντήσεις από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρία

Οι αποφάσεις για τα σχολεία όπως ανακοίνωσε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υποτίθεται κι όλας πως είναι εκσυγχρονιστής, μοντερνιστής, αλλά πρέπει πρωτίστως να δηλώνει υποκριτής. Άντε τώρα να μάθεις σε γέρικο μουλάρι καινούρια περπατησιά. Λες και ξέρει αυτός από αριθμούς. Ελένη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog