Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Υπεγράφη δημόσια σύμβαση βελτίωσης της πρόσβασης σε αγροτικούς δρόμους

- Advertisement -

Υπεγράφη η δημόσια σύμβαση για την εκτέλεση του έργου :

«Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις σε αγροτικούς δρόμους εντός των ορίων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων»,

μεταξύ του Δημάρχου Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη και του Στυλιανού Ζαρρή, νόμιμου εκπροσώπου της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, παρουσία του Αντιδημάρχου Διοικητικού Οικονομικού- Α.Α, Αναστάσιο Σακελλαρίου και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Κωνσταντίνου Παντελέου.

Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στα #799.800,00# Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

Το έργο χρηματοδείται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020» με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. και από Εθνική Δαπάνη.

 

Δείτε ακόμα:

ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Σήμερα οι προτάσεις του Ομίλου Κόμερ για τη μετατροπή της Κοινοπραξίας σε ΑΕ

Σεισμική δράση στις Αλκυονίδες. Τελείωσε; – Τι ανάρτησε καθηγητής Σεισμολογίας

Ίσθμια Κορινθίας: Κάτοικοι καταγγέλλουν εταιρείες για ρύπανση στο Καλαμάκι

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τους αγροτικούς δρόμους ξέρουν να τους φτιάχνουν, τους δρόμους μέσα στο κέντρο, ακριβώς απέναντι από το δημοτικό πάρκινγκ και το δεύτερο δημοτικό σχολείο, μπορούν να μας πουν πότε θα κάνουν κάτι;;;;;Έχουμε χορτάσει δικαιολογίες, φτάνει πια!!

  2. Πολύ σωστά τα λέτε δεν έχουν γίνειΣτο κεντρικό περνάς από το ΓαλαξίαΑπέναντι το βενζινάδικο τι είναι αυτόΗ λεωφόρος και πολλά αλλα

  3. Ποιους αγροτικούς βρε φίλε έχεις ανέβει περαχωρα να δεις τους δρόμους… Θα πάθεις πλάκα. Μόνο οπου είναι δικό τους σπίτι ή κτήμα είναι άσφαλτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog