Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δήμαρχος Σικυωνίων: ‘Μάλλον το σορτσάκι με δείχνει λίγο κοντό’

- Advertisement -

Επισκέψεις είχε ο δήμαρχος Σικυωνίων και αποφάσισαν να βγάλουν και μία αναμνηστική φωτογραφία. Στη συνέχεια έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Αναμεσα στα θηρία που σήκωσαν την Ελλάδα στην πλάτη τους! Με τους τρισμεγιστους μπασκετμπολίστες ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ και συμφοιτητή μου στο Πανεπιστήμιο στην Αμερική, και τον ΕΥΘΥΜΗ ΡΕΝΤΖΙΑ!!! Mαλλον το σορτσάκι με δείχνει λίγο κοντό🤣🤣🤣

https://www.facebook.com/spyros.stamatopoulos.5/posts/3387338927997391

 

Δείτε ακόμα:

Σύσκεψη του Συλλόγου Ιδ. Υπαλλήλων Κορινθίας για την πρόσληψη καθαριστριών

Άρχισαν οι εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχω εναν γνωστο μου που ειναι γυρω στα 1,65 και εχει ο μαγκας διπλα του μια διμετρη ξανθια γυναικαρα, παρακαλω! Καποιοι δικοι του που μαλλον τον ζηλευουνε, καθονται και τον ειρωνευονται και τον περιπαιζουν, λεγοντας του. “Ρε δικε μας, “ανεβα” για να την φιλησεις και “κατεβα” για να την γ@μ….ς!!

  2. Τάκη αυτό είναι προσβολή για τις κοντές γυναίκες 🤔Τι θέλω να πω μην με αρχίσει καμία κοντή. 🙄Δηλαδή αν έβλεπες το αντίθετο ψηλό άντρα κοντή γυναίκα θα έλεγαν το ίδιο. Όταν λες βρήκα γυναίκα στα μέτρα μου ταιριάζουμε δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι ίδιο ύψος, 😜😜Για να κάνει η ψηλή παρέα με τον κοντο θα έχει το λόγο της 😜😜😜Να είναι όλες οι γυναίκες καλά και ας μας γκρινιάζουν και μας βάζουν τις φωνές εμείς της αγαπάμε τώρα το πιως θα σκύψεις η θα ανέβει είναι σχετικό 😜😜Καλησπέρα Τάκη μου

  3. Αδελφε Αντρεα εχεις δικιο που τα λες αυτα. Πραγματι δεν νομιζω να παιζει και τοσο ρολο το υψος για την διαμορφωση της προσωπικοτητας στον ανθρωπο. Πχ, υπαρχουν ανθρωποι ψηλοι που μπορει μεσα τους να ειναι “αδιανοι’, χαμηλης υποστασης και αλαφροισκιωτοι και απο την αλλη υπαρχουν ανθρωποι μικροι μεν στο μποι και που ομως ειναι εσωτερικα τους σημαντικοι, αξιολογοι, σπουδαιοι η ακομη και ως οντοτητες τεραστιοι και πανμεγιστοι. Σε καμια περιπτωση τα ρασα δεν κανουν παντα τον παπα και πολλοι ειναι οι κοντοστουπηδες που εχουνε “βαλει τα γυαλια” σε κρεμανταλαδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog