Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η εκδήλωση για τον Τουρισμό την εποχή του κορωνοϊού στο Κέντρο Πληροφόρησης Τουριστών στον Ισθμό

- Advertisement -

Τα προβλήματα και οι προοπτικές του Τουρισμού την εποχή του κορωνοϊού ηταν το θέμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του τεχνολογικά ανανεωμένου και αισθητικά αναβαθμισμένου Κέντρου Πληροφόρησης Τουριστών στον Ισθμό.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι Υφυπουργοί κ.κ. Χρίστος Δήμας και Νίκος Ταγαράς, οι Βουλευτές Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη και Γιώργος Ψυχογιός, ο ειδικός συμβουλος του Υπουργού Τουρισμού Χρήστος Πετρέας, οι Αντιπεριφερειάρχες Αναστάσιος Γκιολής, Αθηνά Κόρκα – Κώνστα, Χάρης Βυτινιώτης, Άννα Καλογεροπούλου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης, ο διευθύνων σύμβουλος της Πελοπόννησος Α.Ε Σωτήρης Μουρίκης, ο Πρόεδρος του LTO Σπύρος Καραβούλης και πολλοί ακόμα επίσημοι.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η κυρία Ελσα Τόλη και η κυρία Ιωάννα Κασίμη.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης τόνισε την αγαστή συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Π.Ε. Κορινθίας, την εταιρεία ΑΕΔΙΚ και τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου ( LTO), για τη δημιουργία, οργάνωση και λειτουργία του InfoKiosk σε έναν κομβικής σημασίας, ουσιαστικά και χωροταξικά, χώρο που εξυπηρετεί χιλιάδες επισκέπτες από 20 και πλέον διαφορετικές χώρες και λειτουργεί με επαγγελματισμό και με την τήρηση των ειδικών πρωτοκόλλων υγειονομικού περιεχομένου, ιδιαίτερα σε αυτή τη χρονική συγκυρία για τον τουρισμό.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα για την έμπρακτη στήριξή του και την οικονομική ενίσχυση αυτού του εγχειρήματος, με τη διαθέση χρηματικών πόρων για την αναβάθμιση, ανασυγκρότηση και ανάπλαση του χώρου του Κέντρου Πληροφοριών, καθώς επίσης, την κάλυψη των δαπανών λειτουργίας του.

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε πως η Περιφέρεια στέκεται αρωγός και θα χρηματοδοτήσει σημαντικά έργα όπως αυτό του Παραλιακού Μετώπου Λουτρακίου.

Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου.

 

Δείτε ακόμα:

Μύδροι Λογοθέτη για την πρόταση Κόμερ… “ήρθαν οι…”σωτήρες”….”

Αυτή είναι η οικονομική πρόταση του Κόμερ για την μετατροπή της Κοινοπραξίας σε ΑΕ

Λουτράκι: Υπεγράφη δημόσια σύμβαση βελτίωσης της πρόσβασης σε αγροτικούς δρόμους

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύς κόσμος! Μια απορία! Κανείς τους δεν χρειάστηκε τουαλέτα; Αν ναι! Πήγαν κ αυτοί πισω απο το κατάστημα του Δόσχορη;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog