Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το πρόβατο που πουλήθηκε έναντι 408.000€ σε δημοπρασία

- Advertisement -

Ενα πρόβατο πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 408.000 ευρώ! Μπορεί να έχει τύχει να ακούσετε για εμπόριο αιγοπροβάτων, σίγουρα όμως δεν θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι ένα πρόβατο αξίζει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Να που η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο καλπάζουσα φαντασία τουλάχιστον στη Σκωτία !

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το «Double Diamond», όπως είναι το όνομα του προβάτου, αγοράσθηκε σε δημοπρασία στη Σκωτία από κτηνοτρόφους, στην εξωφρενική τιμή των 365.000 λιρών (περίπου 408.000 ευρώ), ενώ τιμή άνω των 10.500 λιρών «χτύπησαν» στην εν λόγω δημοπρασία ακόμη 18 προβατάκια.

Αν αναρωτιέστε τι το ιδιαίτερο έχει το Double Diamond, ώστε να αξίζει τόσες χιλιάδες ευρώ, η απάντηση είναι πως ανήκει στη ράτσα Τexels από τη νήσο Τέξελ της Ολλανδίας, που είναι η δημοφιλέστερη στη Βρετανία λόγω της ποιότητας του κρέατος.

Η μέση τιμή προβάτων στη Βρετανία κυμαίνεται γύρω στις 100 λίρες, αλλά είναι πολύ μεγαλύτερη η τιμή εκείνων που ανήκουν στις εκλεκτές ράτσες που χρησιμοποιούνται για αναπαραγωγή.
Πηγή

 

Δείτε ακόμα:

Η 24χρονη που ταξίδεψε μόλις διαγνώσθηκε θετική στον κορονοϊό: ‘Ζητάω δημόσια συγγνώμη. Ήθελα να ξεσκάσω’

Νέο καύσωνα διαρκείας ανακοίνωσε η ΕΜΥ – Που θα φτάσει το θερμόμετρο στο Λουτράκι και την Κορινθία

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τάκη 3 παίχτες θα αγόραζε ο Άφραγκουζος με αυτά τα λεφτά 😂😂😂Τέτοια θα τρώει ο πρόεδρος οταν ερχετε στο νησί !!Για άλλο ήθελα να γράψω οταν είδα το άρθρο !!αυτοι εκεί στην ΕΠΟ δεν παίρνουν κανα κοπάδι τέτοια να τα κονομήσουν κιόλας !!Για τσοπάνηδες μια χαρά κάνουν αφού δεν μπορούν να κάνουν ένα τελικό 3 μήνες τώρα χωρίς κόσμο !!και από ότι είδα και στο ΟΑΚΑ πρέπει να είχαν βάλει τίποτα γίδια να βοσκήσουν !!Α ρε Τάκη φίλε σαν τη Ελλάδα μας δεν υπάρχει άλλη χώρα !!!λοιπον η λύση είναι μια !να δώσουν από ένα κυπελο σε κάθε ομάδα η για να τους ξευτιλισουμε όλους να το δώσει στην ΑΕΚ χωρίς αγώνα ο πρόεδρος !!Να πούμε εδώ και καλή επιτυχία στην Ξάνθη στην βήτα Εθνική 😂😂θα ακολουθήσουν και άλλοι 😂😂😂Μπεεεεεεεεεε🐑🐑🐑🐑🐑

  2. Προβατίνες έχουν εδώ στην ουαλλια και δεν ξέρω τις τιμές δυστυχώς 😂😂Οποίος έχει τίποτα γνώσεις από την θρυλική ουαλλια θα γνωρίζει πως λένε τους ουαλλους οι άλλοι στο νησί και εννοώ τους Άγγλους τους Σκωυσεζους και Ιρλανδούς. Εγώ δεν λέω τίποτα περισσότερο γιατί βρίσκω τον μπελά μου συνήθως 😂😂Πάντως το Welsh lamb είναι από τα καλά στο νησί 🐑🐑

    • Ρε Τάσο Καρατάσο, πιάσ’τον και εξήγησέ του επειδή έχετε τα ίδια μυαλά τι ακριβώς έγραψε η κ. Λίλιαν και τι εννοούσε, και τι έγραψε ο κεφαλαίος και τι εννοούσε που ρωτάει για τα πρόβατα του Νιούπορτ. Τον ίδιον εννοεί και εκείνος λέει πως έχουν καλές προβατίνες οι ουαλοί. Ρε σε σάουνα τον γνώρισες; Εντελώς άδειο το κεφάλι του. Πρόβατο κανονικό ρε. Δεν καταλαβαίνει μία ο στούρνος!!!! Τον ροχαλιάζουν και αυτός νομίζει ότι έχει απλά πολλή υγρασία και κολλάει το δέρμα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog